Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)
Raspunsuri - Pagina 12
Lormi spune:
Sara buna gagici !
Eu tolanesc pe acasa avand in vedere ca am fost de noapte, si am intrat sa vad ce mai faceti voi.Azi mi-au venit rushii si am inceput sa iau Diane35 pt. chist,sper sa imi treaca destul de repede, sa nu trebuiasca sa iau tratament cu anticonceptionale luni intregi.Ma uitam azi pe National Geographic, la Birth Stories,am vazut o imagine care m-a marcat profund,o mamica a nascut si cum a iesit bebe-ul, i l-au pus imediat pe piept,a fost cel mai minunat lucru pe care l-am vazut vreodata
,superb.Sper sa treaca si la mine perioada asta cat mai repede ca sa ma pot apuca de treaba.
Mariaa ma bucur ca mama ta a ajuns cu bine in TM,sper sa se poarte bine cei de la spital cu ea.Cand vrei sa stam de vorba odata despre proiectari da-mi un semnal si sunt dispusa
.
Loreeeeeeeeeee unde ai disparut, ca iti simtim lipsa.Te asteptam sa dai un semn si va pup dulce pe amandoua.
Anoo sanatate multa copiilor si voua, ca vad ca si voi a-ti "furat-o".Spor la invatatura la matematician !
Doris ce ai mai rezolvat cu Bia
!
Aida poate nu e totul chiar asa de negru,o speranta tot mai e.Hai capul sus si suntem alaturi de tine.
matza mare si pe cea mica!
Deya bafta la examenele care ti-au mai ramas!
Silva ai dat bir cu fugitii?
Danitin ai gasit scaunel pt. spiridus?
Katik,Anda,Laurelu,Claudia pe unde umblati voi?Va
pe toate si va
cu drag !
Album Lormi
deya spune:
Fetelor eu am intrat sa va spun noapte buna...capitulez azi cu gainile
Lormi multumesc de incurajare...eu zic sa nu iti pierzi speranta sa te rogi ca sigur Dumnezeu te ajuta...Eu niciodata nu am crezut si pana la urma am primit o palma si mi-am revenit
Lore chiar ca nu am mai auzit de tine ce faci?
Aida capu sus...o sa fie bine
emma
Restu v-am pupat sa aveti o noapte linistita
Mariaa spune:
in prag de seara va aduc o veste!
azi dupamasa am fost la spital din nou. tocmai ce-i schimbasera canula mamei, acum e pe canula definitiva si poate vorbi in voie...de fapt nu-i mai tace gura
...Doamne Ajuta!
daca totul e ok pana maine, teoretic ii dau drumul acasa!!!
la fix o luna de cand a inceput nebunia, de cand mama era in agonie pe pragul dintre cele doua lumi, se intoarce acasa! se inchide un cerc!
o luna fabuloasa si incredibila in care Bunul Dumnezeu, Speranta, Credinta, niste Medici si Oameni absolut senzationali si Voi, toti si toate, mi-ati fost alaturi si am invins!
o luna in care zi de zi in mod constient sau nu, am primit o lectie de viata si de supravietuire! o luna care m-a apropiat de mama mea cum nu s-a intamplat in 33 de ani de viata! o luna plina de minuni!
ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost cu ochii la noi si s-a indurat sa iesim cu bine din asta, si voua ca mi-ati fost alaturi cand mi-a fost cel mai greu in noptile acelea...sunt convinsa ca toate gandurile voastre bune (si alea altora) au facut minuni! cu siguranta conteaza acolo undeva, in alte sfere!
tocmai de aceea, acum la alta incercare grea, sa ne aduna gandurile bune din nou, cu forta si tarie! asa cum sunt fetele noastre, Aida si Emma! puterea gandului e nemarginita si poate face minuni!
mama stie de voi, sa stiti asta! si de Kover din Tg. Mures care ne-a ajutat la fel de mult! si ma intreaba ce faceti: ce fac fetele?! si Doris...tu esti 'mama fetitei', Anda, fata cu tanti iar Aida mama matzei Emma
insa fiecare in parte si toate impreuna sunteti speciale sufletului meu!
va iubesc si va am in gandul meu mereu
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life
Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Nu pot sa nu lacrimez...Doamne cat de frumos ai scris, Maria!
Sper sa bage postarea asta Anda in blog, ca merita!
Si da, acum toate la unison, trimitem cele mai bune ganduri matzei Emma...sa se inchida cercul si la ea...
Nu va iau pe rand, ca sunt varza creatza...
Ce sa va spun...
Merci, Cioco, ca ne-ai luminat!
E minunata fata asta...
Dupa luminarea mintilor noastre, toate planurile s-au dat peste cap, asa incat, de abia de-acum incepem sa cautam masina...
Nu mai zic nimic, sa nu fac iar vreo fixatie, cum am facut cu Fusionul, cu greu, dar incerc sa scot fixatia asta atat din mintea mea cat si din a lui Radu...

Pup pe toate...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
am avut toate o zi grea si plina! examene, negocieri, muci si cupii, spitale si ganduri la job...
sa tragem cortina azi si sa ne 'vedem' cu bine maine la o
aburinda cu frisca!
Doris, sa detaliezi dimineata ca mi-ai naucit circumvolutiunile si nu mai inteleg nimic.
...cum o sa fie pana la urma?!
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life
Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
danitin spune:
Mai, pai eu nu trag inca cortina, ca acu mi-a venit si mie randul la comp si profit de situatie...
Am fost la Real, scaun nu am gasit, numa unul simandicos, gen fotoliu, care costa 80 de lei
- nici o sansa. In schimb am lasat ceva banuti pe acolo ca a facut Lori fixatie pe o perna
"ioz", i-am luat o pereche de strimfi si una de papucei de casa. Si am tras si o tura de nervi ca am capatat pahar din ala de la promotia de Coca Cola si praf si pulbere am facut cand am intrat cu cumparaturile in coridor. 
Aida pai poate astea trei saptamani pierdute se dovedesc a fi castigate - daca are dreptate si nu e recidiva. Trebuie sa fie bine, nu se poate altfel. Sunt tot timpul cu gandul bun indreptat spre voi 
Maria super bine ... si daca vine acasa cine o sa aiba grija de mama ta? Am vazut vis a vis Banca Nationala, in cladirea aia de are la parter restaurant italienesc un banner mare cu ingrijire medicala la domiciliu, o fi ceva ce sa te intereseze?
Dorisake, lasa draga ca nu se termina lumea cu o masina prea scumpa, se gasesc chestii faine si pt bugete mai reduse. Pacat ca nu incape sotzul in Logan, ca faceam Lobby in continuare... Pai tu stii cum s-a comportat pe munte?? Am urcat cu inca 2 familii de prieteni, unii au BMW X5 si ceilalti Volkswagen Touareg si s-a tinut Golanul in fundul lor tot drumul ala numa serpentine pline de mazga si apoi zapada. Nu a derapat mai mult ca ele, stabilitate nota 10, a urcat fara nici o problema inclusiv panta cea mare de la intrarea in Garana si era plina de zapada - astia din fata au oprit ca cica sa ne remorcheze si asa m-am ambitionat ca nici macar lanturile nu le-am pus!!!! E adevarat ca pe sosea, in drum spre casa, cand au prins astia 140 la ora am ramas in urma dar nici nu-s tentata pe drumurile de la noi sa fac concurs... Pana la urma am prins bariera si ot ne-am regrupat.
Claudia, ce-i cu tine, ai intrat cam rar in ultimul timp - sau mi se pare mie? Cum te mai simti?
Katik si tie iti duc dorul....
Lormi mi-am amintit de o faza faina.... cand noi "proiectam" bebe si se lasa asteptat se intalneste mama cu o cunostinta - bunic deja de 2 nepoti. Si i se plange ca vrea si ea da nu apare. La care asta ii zice: lasati doamna, ca-s ca gripa, cand e sa vina vin ei. Gripa vad ca bantuie, poate vine si bebe...
Lore, ce mai face puisorul, cum se simte?
Eh, uite asa, mi-am scos si eu cata parleala cu scrisul. Ma duc sa fac un dus si sa ma bag in pat ca si maine e o zi, sper sa nu ma bantuie iar insomniile....Pupici!
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Doris-Alina spune:
Da, va rog eu frumos, o cafea la oala va rog, pe dimineata ca am cateva nopti de insomnii si ganduri la activ...
Extra...postare
Bey, ce ma enerveaza o prostanaca...

Si ce rau e ca nu doare prostia, iote din cauza asta nu o simti si devine cronica...
Mai bine tac...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
danitin spune:
Extra, extra, ca mai bantui un picutz.... Cine te-a enervat Dorisake?
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Doris-Alina spune:
Danitin, una care sufera...si inca rau...probleme grave la mansarda...
Ii desenez aici un loc de dat cu capul, cam asa...
cate trei lovituri pe minut...de trei ori pe zi...ca poate ii trece!
POZE CU NOI

??????