Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, bafta pt ambele "activitati":angy si examen!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neata fetele,a fost destula cafea asa ca eu numai dau,eventual un ceai de musetel ca eu aia beau,is iarasi varza,cu dureri de cap,gat,ochi,febra,aranjata foc,ieri am stat in pat dupa masa am profitat ca Andi a fost invitat la o zi de nastere,abia aseara am fost dupa el.
Katik si la noi tot asa,noroc ca numai e asa mare circ ca pe Andi il duc la gradi ca altfel isi scoteau ochii copiii astia.
Mariaa ai rezolvat cu tutela,nu stiu cand te-am auzit prima data vb despre asta m-a luat asa un tremurici,ce sumbru suna sa preiau tutela mamei,cum se intoarce roata vietii,te admir ft mult ptr ce faci tu ptr mama ta,eu nu stiu ce voi face daca mama mea va avea nevoie de ingrijiri,Doamne fereste!
Laura ouale se bat inregi ca la chec nu ii trebuie pre multa bibileala si zahar normal nu pudra.
Dani revenire buna la pc propriu,nasol ca trebuie sa iti spargi capul cu toate porcariile de articole despre care nimeni nu stie (adica nu stiu cei in masura).
Hai ca scriu mai incolo ca merg sa il imbrac pe Andi.
la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza...si io prin zona...putin buimaca...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Neata si de la mine si TKS pt ... si io buimaca , dar cel mai rau ma doare spatele si nu stiu ce draq sa mai iau.
Ma duc sa mai bag o cafa

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare ....hop si eu...ca si nea' Ion,ca si el e om....

Eu sunt in apogeul mucilor...si tushealei(asa zice Luana...tusheala,ca cica soripelul ei contine muuuultaaa tusheala...d-aia tot tuseste ea)...si neica Mariusache tine pasul cu mine."Bombonicile" noastre de copilasi au avut la liber virusi si noi am profitat de oferta...ce sa facem?Si noi ca tot romanul sarac,ne bagam la reduceri....

Va pup si sunt in zona!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ano hai ca nu numai romanu din Romania profita de reduceri la virusi,pot sa dau mana cu tine ca si eu de cand mi-am scos amigdalele se duce peste tot inflamatia,azi merg sa-mi fac tomografia sa vad unde naiba ii loclizat ca ma dispera durerile astea de cap,gat,ochi,azi noapte am facut si febra,tot tacamul.
Ce-o fi cu Silvana fetelor,e tot in meci!
Aida ati gasit medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

saru'mana de Katik , mai pot sa bag si eu una? asa, de amiaza!

mamon a ajuns la 4 dimineata, foarte repede au ajuns.
este ok, e stabila. e tot pe reanimare, nu pe salon, fix pe reanimare!
am avut parte azi din nou de un stop live...insa la patul de langa...cred ca vreo jumatate de ora s-au chinuit sa-l resusciteze si au reusit in final! sunt satula, dar absolut satula. nu mai vreau faze din astea la limita.
e ca pe front acolo la reanimare, sa mor de nu!
asteptam sa-i vina canula definitiva si apoi vedem, ori pe Neuro ori pe Orl s-o transfere. eu una n-as mai vrea nici unde!vreau acasa! sa vedem cum evolueaza.
am venit acasa cateva ore si la ora15 ma intorc inapoi.
Ana, ce faci mei? cica oamenii inteligenti iarna racesc ca tot ai zis ca ai multe circumvolutiuni
Clau, pana sa termin cu tutela mai e cale lunga...e doar inceputul. Sigur o sa iasa ok CT-ul! Tinem pumnii!
Lore, poate ma 'initiezi' si pe mine in unele chestii cand ai timp legat de tutela.
Deya, bafta la examen! Lormi, mai rasufla mey trebuie sa stam odata de vorba legat de 'proiectari'
Silvana cred ca lucreaza la bb2 poate mi-o iau peste ochi cand intra!
Doris saru'mana! Ii transmit! bafta multa la 'negocieri' sa ne zici cum e!
Anda si Aida, voi amandoua sunteti buimace, ceva nu-i oke!

Aseara la 22,30 m-a sunat dr. ei din Tg. Mures mi-a dat-o la telefon apoi m-a anuntat cand a plecat ambulanta. Azi dimineata la prima ora a sunat din nou sa vada cum e. Ce sa zic...superoameni!
Vorbisem cu Doris sa le fac o surpriza! Si o sa le fac una, sigur! Poate aveti idei si voi

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Am ajuns si eu....a fost bine..sper sa iasa bine pana la urma
Maria sa ne dai de veste cand ajungi acasa...
Doris v-ati hotarat?
Stiti cumva unde se imprima cani?Era parca odata in Bega da nu stiu daca mai este...Ma gandeam ca poate ati vaut prin Mall cum ati fost de craciun...va rog daca stiti sa ma ajutati
Ma duc sa bag nani si dupa de la capat
Au mai ramas 3....
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Deya, la Diverta Mall, cani si tricouri.

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Deya,bafta cu alea 3 ramase!Cani cred ca se imprima(ca si tricouri de altfel) la Diverta in Mall.
Simonelu',ma bucur ca mamanu matale e ok,stabil si cat de cat in parametrii.Cu stupiza,ce sa zic?Nush despre ce e vorba...Mah,nu sti ca lumea,asa se spune:oamenii destepti racesc vara...asa ca nu intru in categorie...
Doris...ce ati facut?!Cum e?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput