Rugati-va si pentru maicuta mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mirela,imi pare sincer rau pentru mamica ta.
Titlul topicului tau m-a sensibilizat extrem de mult.
Aceste cateva cuvinte din titlu tau sunt atat de reprezentative,atat de pline de disperare si ma gandeam daca pot, sa intervin sa-ti ridic putin moralul.

Se intapla miracole sa stii.Atat medicale cat si de alta natura.Eu zic sa nu-ti pierzi speranta,sunt persoane care au trait multi ani avand cancer si carora medicii nu le-au dat nicio sansa.

Incerca sa nu te lasi doborata de ganduri negre,fii optimista si fa-o pe mama ta sa nu se gandesca doar la lucruri rele.Un psihic bun ajuta foarte mult,gandurile bune au efect asupra sanatatii.

Iti doresc ca mamica ta sa se simta mai bine si iti doresc sa ai un bebe sanatos care sa va readuca zambetul pe buze

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Mirela, sa va intareasca Domnul ca mare nevoie aveti...
Sa mergi la slujbe de Maslu pt mama ta si sa ai tot timpul macar un acatist la o biserica sau o manastire.
Va trimit ganduri bune si Domnul sa va aiba in paza.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Mireola imi pare tare rau pentru mama ta. Oricum incearca pe cat posibil sa te menajezi (stiu ca pare o mare enormitate ca spun asta dar totusi incearca) pentru minunmea din pantecul tau.

Can tata era bolnav de cancer eu i-am dat in permanenta Aloe Vera gel de la Forever Living si sa stii ca l-a ajutat. Din pacate nu sa se vindece dar a trecut mult mai usor prin chimio si radioterapie, nu a vomitat de loc si a avut foarte putina greata. Ati putea incerca pentru ca actioneaza in primul rand pe sistemul digestiv.

Sper sa auzim vesti bune. Ai grija de tine si de copil.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna

Nu am mai avut timp sa intru pe internet. Am stiut mereu insa ca va rugati pentru maicuta mea. Eu, desi mi-e greu sa ma strecor afara din casa si sa ajung la Sfanta Biserica, ma trezesc chiar si fac lucruri obisnuite ca de fapt ma rog cu speranta la Bunul Dumnezeu. Dupa o zi de epuizare trupeasca si sufleteasca, rugaciunile de seara imi dau speranta ca nu sunt singura si imi alunga disperarea.
Ma doare cand o vad pe mama cat ii este de ciuda de situaia in care a ajuns. Toata viata a fost cea care a strans din inti si a suportat multe pentru mine si sora mea. Din pacate nici in ultimii ani cand eu ajunsesem sa o pot ajuta, ea ca sa nu "deranjeze" nu a apelat la ajutorul nostru decat cand a fost prea tarziu. Acum ii e ciuda, dar nu mai ne ajuta. Prea mult orgoliu strica. Cu totii suntem oameni si trebuie sa acceptam ajutorul unii de la altii. Am aflat ca, cu o saptamana inainte de operatie, mama a plans cand a primit niste bani de bani de la mine. Plangea in fiecare luna cand incercam sa o ajut. PLangea ca a ajuns sa o ajutam noi.
Iar acum cand ma vede cat ma agit se consuma din nou stiindu-ma insarcinata. Incercam sa-i insuflam si ei o credinta si speranta imensa in puterea Celui de Sus de a face si minumi.

Doamne ajuta! Si va rog in continuare rugati-va pentru maicuta mea!

Miri

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dumnezeu sa o aiba in paza pe mamica ta!
poate ajuta cartile lui edgar cayce....este si un site cu scrierile lui.
probabil este inutil sa-i recomand regim vegetarian strict, fara fierturi in ideea ca saraca nu poate oricum manca.
Fruntea sus si roaga-te cu putere si pentru mama si pentru bebe care are nevoie de forta ta.

18+

Mergi la inceput

www.edgarcayce.org

18+

Mergi la inceput

http://www.editura-foryou.ro/forum/viewtopic.php?t=493
Sper sa ajute!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna,

NU am mai reusit sa intru pe forum de aproape o saptamana. A fost o saptamana plina. In final, primul diagnostic la mamei de carcinomatoza peritoneala a fost infirmat la analiza anatomo-patologica, care a descoperit insa tuberculoza intestinala si peritoneala. Am multumit din inima lui Dumnezeu pentru sansa data, ne-am dezmeticit si duminica am ajuns la Bucuresti. Ieri am internat-o pe mama la Sp. M. Nasta la pneumatologie, si a inceput tratamentul cu tuberculostatice. Ea este extrem de slabita, nu poate manca aprope nimic, si e foarte speriata de cat de multe pastile trebuie sa inchita. Sper totusi sa mai gaseasca un stop de putere sa poata lupta cu boala si sa poata suporta tratamentul. Am inteles de la doctorita ca tratamentul presupune si administrarea de cortizon care la mama nu merge acum intrucat ea are si ulcer gastric. Cortizonul i-ar agrava ulcerul si nu ar mai putea sa ia nimic din tratament si ar fi mai rau. Sper sa inceapa sa manance cat mai repede si fie bine pana la urma.

Eu incerc sa merg mai departe cu ajutorul lui Dumnezeu si sa ne bucuram cat mai mult de darul si minunea din burtica.

In aceste cateva saptamani L-am simtit pe Dumenezeu atat de apropape de noi!!! El si puterea redintei in el m-a tinut pe piciaore pentru maicuta mea si pruncul meu.

Ma rog in continuare pentru ca mama are inca enorm de multa nevoie de sprijin si ajutor divin!

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate voua!
Va multumesc pentru sprijin si in rugaciunile voastre gaditi-va si la maicuta mea!

Doamne Ajuta!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krissta spune:

tu trebui sa fii tare sa o sustii ,numai sanatate si hai sa ne rugam toti odata sa auda doame doamne si sai dea putere..MULTA SANATATE SI SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU.SI INCO O DATA FII TARE.TE PUP MAMICA ALEXANDREI

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Miri, o super veste !!! Azi dimineata ma gandeam fix la mesajul tau si ca nu ai mai scris...

Multa putere si vointa in continuare! Cel mai important e ca tuberculoza e o boala curabila, asta sa-i repeti mereu sa o 'montezi'.
Pentru stomac iti recomand cu toata increderea picaturile Beresh sau argila de la Mircea Bocan - incercate si foarte bune!

Multa sanatate !

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput