Rugati-va si pentru maicuta mea
Buna,
Va scriu cu lacrimi in ochi. Sunt o graviduta de 12 saptamani dar din pacate nu se poate bucura asa cum ar trebui de bobita enorm asteptata de toata familia.
In urma cu o saptamana mamica mea a suferit o operatie de ocluzie intestinala. S-a dovedit a fi insa carcinomatoza peritoneala cu stenoze enterale neoplazice maligne pe intestinul subtinre. De atunci sunt devastata. Numai credinta in puterea lui Dumnezeu ma mai tine in picioare. La copil mi-e si frica sa ma gandesc cat l-ar putea afeta starea mea.
Din pacate medicii ridica din umeri, ei nu mai pot face nimic. Noi ne rugam, mama nu stie dar i se pare ciudat ca dupa o saptamana de la operatie are dureri cumplite noaptea, de la intestine. E foart balonata, abia mananca. Noi, cu toate cate facem tot
neputinciosi ramanem. Am luat produse de la d-na Irina Spuderca (suplimente nutritionale GNDL) dar nu le poate lua. Ar trebui sa ia 32 de pastile pe zi, abia daca ia 7-8, iar dupa durerile de aseara (balonari imense) ne-a implorat sa o mai lasam 2 zile fara.
Am cumparat si Nicolit sa incempem sa-i dam de vineri, dar sa vedem daca il va tolera.
Am mai citit si de spanz care cica ar merge in faze critice (am inteles ca tumorile au invadat cam toate organele din cavitatea abdomnala).
Suntem neputinciosi si eu incerc sa ma ridic in fiecare dimineata dar puterile ma tin din ce in ce mai putin peste zi.
Va rog din suflet rugati-va sa-i dea Bunul Dumnezu putere sa lupte cu boala iar noua sa ne lumineze mintea sa gasim cea mai buna cale pentru a o ajuta.
Ea se chinuie si se macina ca nu intelege ce are (a fost si cadru medical si mai are habar de unele-altele) si mai este si o fire care se consuma din orice. Cand ma vede pe mine ii vine mereu sa planga. O chinui gandul ca ma supara acum cand bobita la care ea a visat enorm este in sfarsit in burtica mea. Eu am ramas insarcinata dupa un tratament homeopat facut din intamplare. Am mers cu mama acum 3 luni sa dr. pentru ea. Ea nu a primit mare lucru atunci insa eu am primit un tratament in urma caruia acum am o mica speranta in mine.
Va rugam rugati-va pentru maicuta mea Domnica Nely sa -si recapete puterile pentru a putea lupta cu boala avand credinta in minunile Domnului.
MIrela
Miri2007
Raspunsuri
star33 spune:
Mirela,
Cel mai important este sa fiti documentati in aceasta boala si mama ta sa incerce si un tratament naturist. Eu am pe cineva in familie bolnav si am citit o gramada de lucruri despre tratamentele naturiste. Acum iti fac un rezumat, dar daca vrei iti scriu detalii mai incolo. Sunt urmatoarele variante de tratamente:
1. Cura de 40 de zile cu suc de zarzavaturi a d-lui Rudolf Breuss (cauta in Formula As pe internet, daca nu o gasesti o caut si eu)
2.In Bucuresti este d-l Cristian Boerescu care, se pare, poate recomanda un regim naturist care are succes (tot in Formula As)
3.La Sibiu este d-l Ioan Albescu, care citeste in iris boala si la fel recomanda un regim naturist (un unchi de al meu a urmat acel regim si s-a simtit mult mai bine, avand boala avansata)
Nu stiu sa-ti spun care varianta este mai buna, dar trebuie ca tu sa te documentezi. Daca vrei, iti caut aceste informatii, te rog doar sa-mi spui cum te pot ajuta.
Cu drag, Nicol
miri2007 spune:
Buna,
NIcol, merci mult ca esti alauri de mine. De cateva zile caut, dar fara prea mult spor (in pplus fata de stres am avut si o conexiune foarte proasta la net). Prima data am dat peste d-na Irina Spuderca cu produsele GNDL. Au fost singurele la care am gasit o referinta exact pe boala mamei (carcinomatoza peritoneala). Le-am luat fara sa ne gandim prea mult. Dar acum mama nu le prea suporta. Azi nu a luat decat 2 (din 32).
Apoi am decis sa incercam Nicolit-ul. Il astept sa mi-l aduca cineva de la Bucuresti vineri.
Am vorbit si cu un homeopat (de la Naturalia) si mi-a dat cateva remedii (dar mai mult pentru balonare si constipatie) nu pentru boala in sine.
Despre cura de sucuri la mama cred ca este destul de greu pentru ca ea are si ulcer gastric si nu tolereaza cruditatile.
Ne gandim si la d-nul Boerescu acum. Voi incerca sa-l sun. Sa ma documentez imi este foarte greu pentru ca apar (cel putin pe net) foarte putine cazuri de carcinomatoza si cu stenoze la intestin.
varianta cu Sibiul cred ca, cel putin momentan, trebuie sa mai astepte. Mama este foarte slabita si macar de as reusi sa o aduc la Bucursti (noi suntem la Onesti acum)
Daca pana azi eram mai optimista azi parca m-am blocat. Mama e balonata foarte tare si nu am cu ce sa o ajut. Ceaiurile de roinita si angelica nu o ajuta cu nimic. Si noi la fel din pacate. Efectiv nu stiu ce sa-i mai dau si cum sa o ajut. Doar Dumnezeu imi poate arata drumul. Daca as putea sa-l si vad...
Miri2007
Marilena12 spune:
Ma rog Bunului Dumnezeu sa ia chinul mamei tale si sa o ajute sa lupte cu boala si sa aiba liniste, odihna si bucurii!
Atin incercat sa o ajutati cu ulei de la Sfantul Maslu? Ar putea sa o intareasca mult...oricum, rugati-va pentru ea si incearca sa trimiti ceva pomelnice la manastiri, pentru rugaciunile monahilor ne ajuta Dumnezeu in multe situatii grele!
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
mcrmiki spune:
Mirela imi pare tare rau pentru voi si pentru mama ta. Nu stiu ce tratamente ar putea lua, dar cred ca i-ar prinde bine sa citeasca o carte, care ar ajuta-o sa gandeasca pozitiv si sa lupte cu boala. De aici o poti comanda http://www.eusunt.ro/index.php?act=prod&p_cod=esb4241c11d2e3f8 si mai este un film The Secret, care cred ca merita vazut. A fost un subiect cam acum o luna , la "discutii generale" cred, se numea "gandirea pozitiva". Acolo am citit despre carte si despre film si multi povesteau cum le-a influentat viata acestea.
Ii doresc multa sanatate mamei tale, convinge-o sa lupte cu viata, pentru nepotelul ei. Sarcina usoara!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
Elenalove27 spune:
Ma rog din tot sufletul pentru Maicutza ta sa faca bine iar tu sa ai o sarcina usoara.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
Ma rog din tot sufletul pentru Maicutza ta sa faca bine iar tu sa ai o sarcina usoara.
Gelul de Aloe Vera e foarte bun si ajuta foarte mult in lupta cu cancerul. Si in general produsele Forever Living sunt excelente si cred eu, merita incercate. Incearca sa cauti un distribuitor si sa procuri macar gelul. Stiu ca sunt destul de scumpe, insa in astfel de situatii fiecare e dispus sa incerce orice.
Sanatate multa mamei tale, si tie sarcina usoara, si un bebe sanatos si frumos.
Criss si Alex
helbi spune:
Cind tatalui meu i s-a pus acest diagnostic cumplit: cancer, am adunat de pe net diverse info. Daca crezi ca te ajuta, lsa-mi pe PM o adresa de mail si ti le trimit!
Multa saatate mamei tale, iar tie putere sa treci cu bine peste aceasta incercare si ai mare grija de bb mic!
star33 spune:
Mirela,
Iti mai recomand pe cei de la FAVISAN, ei au tratamente naturiste pt toate bolile, inclusiv cele mai grave. Tratamentul este pe baza de : ceaiuri, tincturi, pulberi din plante. Unchiul meu de care iti spuneam a urmat acest tratament. Si eu am facut un tratam. de la ei si ma simt foarte bine in problema pe care o aveam! Un tratament costa intre 2-4 mil. (tine cam 1 luna, dar apoi mai cumperi produsele care s-au terminat).
Firma este la Lugoj, dar are puncte de lucru in multe orase. Iti dau datele de contact, poti sa suni si sa vezi daca au cabinet la tine in oras:
FAVISAN
305500 Lugoj, str. C.D. Loga nr.36, jud. Timis
tel: 0256-352891;356686;
fax: 0256-356696
web: www.favisan.ro
e-mail: office@favisan.ro
claudela spune:
Mirela, tocmai am citit postarea ta...Ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bine pentru mamica ta!Va doresc din tot sufletul meu sanatate multa si sarcina usoara draga mea!
Doamne Ajuta!
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/