Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 13
Raspunsuri - Pagina 25
ainia spune:
Scuze...am uitat sa pun link-ul... http://picasaweb.google.com/lavigemeni/GemeniiMici
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
nanaoti spune:
LAVNIA,
nu mai stiu daca ti-am spus La multi ani pentru copii cand au implinit 1 an.
Sa fie sanatosi si bucurosi.
SI voi sa fiti veseli si sanatosi sa va bucurati de toti si toate.
AM putut vedea fotografiile. Arati foarte bine. Si copiii la fel.
LAURA
nu mai reusesc sa introduc foto noi acolo unde mi-am facut cont.
O sa mai vad cum sa le updatez si o sa mai pun din cele de la mare.
TAMIRA
unde erau copiii, la ce strand? E foartre frumos si ei sunt bucurosi.
Este in Siret? sau in alta parte?
Spor la renovari!
GAB eu nu am putut vedea foto cu naframa. SI vreau tare mult sa le vad....
OANNA LA multi ani pentru toti. Sa fiti bucurosi si fericiti impreuna cu ei. Putere si rabdare pentru toate.
O saptamana binecuvantata,
Otilia
ainia spune:
Oti iti multumesc frumos! Si voua va doresc sanatate si tot binele din lume! Oti, fa-ti cont pe www.picasaweb.google.com. E f simplu si se vad fotografiile frumos. Mie mi s-a parut mult mai usor de pus poze aici decat pe yahoo photos(pe yahoo era chestia cu facutul pozelor publice). De aceea am si intrebat daca se vad, pt ca pe picasa devin publice singure, de la inceput
gab_ asa e, nici eu nu am putut vedea, mai incearca o data...
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
gab___ spune:
nu inteleg de ce nu le puteti vedea ca mie mi s-au incarcat si le-am putut vedea. stiu doar ca s-a schimbat configuratia paginii de pe site-ul unde am pus pozele .
mamaana spune:
mi-am adormit fetele afara si am un pic de timp liber
azi, ca si ieri au fost o zi superba de vara, m-am simtit ca la mare, soare, nu prea cald
ieri a fost ziua lui Mihai al meu, am sarbatoit in familie si ne-am simtit foarte bine
fetele au inceput sa manance carnita de curcan, galbenus de ou, branza de vaci, iar azi le-am incercat si cu iaurt si le place foarte mult; am luat brocoli sa incerc sa le dau maine, sper sa le placa; nu le-am mai pasat carnea atat de bine, si nu prea au mancat, Isabelle cel putin a scuipat intr-una (era asa simpatica )
gab eu pot vedea pozele tale; sunt niste dulcici fetitele
lavinia, m-am uitat la pozele tale; mi se pare ca lui rares nu i s-a schimbat fizionomia; tu iti mai aduci aminte cand erau atat de mici?? mie mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand fetele erau asa mici
pussi ce mai faci ??
laura esti la copii weekendul asta ?
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
pussi spune:
a mai nascut o mamica de gemeni Vad ca nu a scris la noi.. dar va tin la curent cu vestile bune, bune
quote:
Originally posted by first_carmen
Buna fetelor!
Multumesc pentru suportul moral !
Am nascut simbata trecuta, pe 28 iulie, prin cezariana, la spitalul Municipal, pe bebelinii mei Octavia Petru la ora 13:25, 3300g si 51 cm, cu nota 10 si la 13:26 pe Stefan Rares cu 3100g si 50cm, cu nota 9. Toti trei suntem bine sanatosi, nu a fost nici un incident. Am stat in spital 4 zile. Sunt niste scumpi si-mi vine sa-i maninc. Sunt tare mindra de ei si chiar asa mici cum sunt cel mare seamana cu mine si cel mic cu tatal lor.Nu-mi vina sa cred ca din alea setul acela de 8 celule au iesit cele doua minuni ale mele. Sunt tare fericita si in acelasi timp uneori tare dezorientata cind incep amindoi sa plinga si eu nu mai stiu ce sa fac. Dar e inceputul, incet incet o sa invat...
Felicitari Lachi pentru fetite, se pare ca o sa ne sarbatorim impreuna copiii!
Va pupam
Petru , Stefan si Carmen
Poze am sa pun in curind
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
SI.. CONTINUA VESTILE BUNE SMS THEA M:" cu bucurie va anunt ca azi, ora 8 si 20, respectiv 8 si 22, prin cezariana au venit pe lume, sanatosi si frumosi, Daria 2500 g. 50cm si Tiberiu 2.350g. 49 cm."
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
fac scandallll ... ocupate, ocupate.. pe mine nu ma baga nimeni in seama ...
Voi cate kg. ati pus in sarcina si cu cate ati ramas dupa nastere?? Daca imi raspundeti imi trece Tot am citit la Odisee de 22-26 kg. si au ramas cu 8-10 kg... mi-e mi se pare enorm la sarcina unica...Pana acum am pus 5 kg... cate mai pun?? Si talia mea de albinuta trasa prin inel a ajuns la considerabila valoare de 92 cm . Ma mai umflu mult?? DA
Nou este ca am acid la stomac .. rau de tot imi trece doar cu Renni.
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Laura25 spune:
Buna seara!
In primul rand, FELICITARI THEA!!! Sa-ti traisca frumuseii! au fost cuminti si au stat mult in burtica, bravo tie ca ai reusit sa ajungi asa de departe. Iti doresc refacere rapida, laptic mult, sanatate si putere. Copilasii sa inceapa o viatza frumoasa, plina de noroc, iubire si fericire. Multi pupici si te asteptam cu vesti si poze.
Felicitari si ceileilalte proaspete mamici de gemeni. Ce grasunei! Super! Sa fiti sanatosi toti 3!
pussi multumim pt vestile bune! Eu am luat 18 kg si am ramas cu vreo 5 (din care acum mai am 2 , distribuite strategic pe fund si burta). Cel mai mult am crescut in ultimele 2 luni (adica din luna a 6-a).
Eu am fost in we la copii. Sunt asa de dulci! Veseli, vorbareti (tot Rares mai mult), mancaciosi, cuminti, dulci foc. Iar am plans cand am plecat de acolo . Rares ma striga una-doua "maaamiiii" cu o voce dulce si alintat. Desi iar la preferat pe tati, Bianca a fost dragastoasa si cu mine data asta. Au invatat tot felul de giumuslucuri. Fac din ochi (de fapt inchid ochii si stramba din gurita in toate modurile posibile), cand le place ceva clemfaie si plescaie "mneam, mneam, mneaam", Rares a invatat sa spuna "au" si te trezesti din senin ca striga prin casa "aau, auu", fara sa aiba absolut nimic (s-a apucat de strigat "aauuu" cand ii puneam sosete, l-am intrebat ce-l doare si a inceput sa rada). Daca ii intrebi unde e lapticul, ridica repede bluzitele si iti arata ca e in burtica pe la buric, cartofii sunt mai in drepta, carnitza pe sub coaste in stanga . Zicea sora mea ca a ajuns la concluzia ca daca nu-i vede si e liniste, inseamna ca "trebaluiesc" ceva, dar nu foarte grav. Dar daca e liniste si Bianca rade, inseamna ca e nasol, a intrar Rares in actiune. Ultima data cand i-a scapat din ochi, au rasturnat o cutie de cereale de alea praf pe pat si pe covor. Au facut mizerie peste tot si cand i-au gasit, Bianca radea de se spargea, iar Rares, culcat pe burta, facea "ingerasi" din cereale pe covor, dand din maini si din picioare in toate directiile.
Peste 2 saptamani ii aduc acasa. Intre timp, santierul nostru evolueaza incet dar sigur. Camera lor e aproape gata. A iesit f. bine! Sunt foarte mandra de noi . Dar inca nu va arat poze, pana nu e gata aranjat la loc .
Am cateva poze din we, dar am pus deocamdata doarwww.dropshots.com/LauraSN#date/2007-08-05/18:52:22" target="_blank">4 filmulete , sa-i vedeti cum se joaca si ce frumos mananca Rares singur.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
elyanne spune:
Felicitari Thea_m! Sa fiti sanatosi. Iar bb-ii sa aiba mult noroc si o viata minunata!
Pussi io am luat 15-17 ... nu stiu exact pt. ca nu m-am cantarit inainte sa nasc... la spital era nebunie cu internarile, pt. ca se renova nivelul unde era deobicei camera de garda... care era mutata in cu totul alta parte... asa ca nu m-au cantarit nici acolo...
In schimb am luat 20 de kile la sarcina cu Elena