Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 13

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Inca o chestie .. ziceai ca sunt borcanele pt copii mici unde scrie in reteta ca au varza. Sunt si borcanele pt copii de 6-7 luni care scrie ca au carne de porc. Din punctul meu de vedere, borcanelele pt copii sunt chestii comerciale, si nu intotdeauna un standard de calitate. Eu la gemeni am preferat sa le gatesc 3 feluri si sa arunc pe toate daca nu le-a placut, dar borcanele nu le-am dat niciodata.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Oana si ai mei tot pe la 13-14 luni au inceput sa adoarma singurei, fara leganat (sau tzitzi, cum adormea Rares pana l-am intarcat). Perseverenta si rabdare voua, somn dulce lor. Si ai dreptate, pt niste copii leganati 1 an de zile si la care nu te lasa inima sa aplici metoda adormitului cu plans pana la epuizare (crunta inventie de adormit copii, dupa parerea mea ), sa adoarma singuri este o mare realizare. BRAVO!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Felicitari pentru gemenele tale Lachione..,oare ce face Teodora?Ne rugam pentru voi..
Ayumi ma bucur ca totul este bine...
Copiii mei si-au pastrat 100% personalitatea din burtica,adica unul mai agitat si unul aparent mai moale...
Sa stiti ca si Dragos vomita,dar la modul cel mai serios, de multe ori in jeturi...pana la urma sotul meu a gasit o metoda de hranire care nu ii mai provoca varsaturi,adica ii culcam pe o parte,le puneam o pernita si sticla pe ea(eram niste parinti denaturati,dar a functionat..
Am emotii,duminica plecam la munte(Moneasa),sper sa nu inghetam acolo...
Va tzukam dulce pe toti!

http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna fetelor!

Va citesc dar mai greu este cu scrisul pt ca micile teroriste nu ma prea lasa. Au fost cam maraite zilele astea, nu stiu de ce ca s-a racorit. Moni isi mamanca mainile intr-o veselie si roade tetina biberonului. E posibil sa le iasa dintii de acum?
In rest incerc sa le obisnuiesc sa stea mai mult in patut. Cu Moni mai merge , desi daca am luat-o in brate 5 minue urla dupa aceea de nu se mai poate ca sa o iei din nou in brate. Cu Ana insa cu leganatul pe picioare este mult mai greu mai ales ca ea este terorista nr. 1. Cand incepe sa urle nu te mai intelegi cu ea. Sincera sa fiu nu stiu cum sa procedez cu ea ca nu as lasa-o sa planga, insa va trebui sa o dezobisnuiesc de laganatul pe picioare pentru ca va trebui sa ma intorc la servici si nu o sa mai aiba cine sa stea sa o legane toata ziua. O alta problema este iesitul afara pentru ca Ana nu vrea nici in ruptul capului sa stea in carut. Trebuie sa adoarma in brate ca sa o pot pune in carut. Altfel afla tot cartierul ca am iesit la plimbare .

Thea, multa bafta! Sa ai copii sanatosi, cuminti si papaciosi.

Va pup ca trebuiie sa le pregatesc masa!

Mady si bebitele Ana & Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Salutare dragi mamici si burtici de gemeni si tripleti!
Ai mei spiridusi au inceput orele de inot...si sunt foarte incantati iar eu sunt tare fericita si...mandra
Lachi felicitari pentru printese si sanatate multa
thea si tinem pumnii!
Oanna3 ma bucur mult sa aud vesti de la voi...cu rabdare ....vor invata sa adoarma neleganati....esti o super mamica cu o super familie si vei gasi super reteta de dormit singuri
mammana, sunt adorabile printesele....iar in rochitele acelea....felicitari
Laura, viata la tara a minunatilor tai gemeni va ramane pentru ei o ...experienta de neuitat....ai sa ramai surprinsa cand, peste ani iti vor povesti despre ce au facut la bunici cand erau....mici... Mi s-a intamplat .....si e minunat....
Am fost cu ei la mare cand aveau 2 ani si un pic ...si am ramas surprinsa cand isi impartaseau amintiri de la mare ....sau de cum am strans fragi de acolo sus...(la munte)...
Va doresc o zi minunata!

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Oana, am vazut pozele, ce mari sunt prichindeii si ce frumoooosi! Merg singuri deja? Iarta-ma ca nici macar nu le-am urat La Multi Ani pe 20 iunie, o fac acuma cu mare intarziere! Noi atunci am fost la mare.
Cand veniti la Oradea, ca ne e dor de voi!!!
Si noi suntem mari acum, Marc merge bine, acum fuge
Cum va descurcati? ai 2 bone?
copiii dorm bine noaptea?
va pupammmmmm!!!!sa cresteti mari si sanatosi!
trimite-mi PM cand ai timp!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by lz_cecilia

Felicitari pentru gemenele tale Lachione..,oare ce face Teodora?Ne rugam pentru voi..
Ayumi ma bucur ca totul este bine...
Copiii mei si-au pastrat 100% personalitatea din burtica,adica unul mai agitat si unul aparent mai moale...
Sa stiti ca si Dragos vomita,dar la modul cel mai serios, de multe ori in jeturi...pana la urma sotul meu a gasit o metoda de hranire care nu ii mai provoca varsaturi,adica ii culcam pe o parte,le puneam o pernita si sticla pe ea(eram niste parinti denaturati,dar a functionat..
Am emotii,duminica plecam la munte(Moneasa),sper sa nu inghetam acolo...
Va tzukam dulce pe toti!

http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/

sa va luati haine groase......noi am fost acum 2 sapt. cand erau caldurile mari! Distractie placuta!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna am fost cam busy saptamana asta, si am iesit in fiecare seara afara, la noi e racoare de 2 saptamani si seara n-ai ce iesi afara fara bluza sau un hanorac, peste zi mai e cum e dar seara e frig rau!!!
in legatuta cu varza noi am papat supica de varza zilele astea si nu au avut nici crampe si in schimb le-a placut mult ca a fost dulcie, iar saptamanile trecute au papat si fasolica si mazare galbena. am obs ca lor le place orice mancare si nu refuza papa am incercat cu de toate si asa le-am invatat sa nu fie mofturoase.
in rest sunt f enegice si iubitoare. acum vin amandoua si se cearta si se imping sa-si faca loc care sa ajunga prima la mine sa se urce in brate. vai daca ati sti cat am visat la clipa asta , sa stiu si eu ca ma iubesc sau sa simt asta. prima data cand au vb au zis 'tata' eram asa suparata si ma gandeam cat m-am sacrificat cu ele pt toate si tot 'tata' zic. dar acum cand vad cum ma imbratisaza si se cearta sa 'ma ia in brate' mor de fericire.
zilele astea bunicul le-a invatat pe fete sa faca'ceao' si sa bata din palme, si bineinteles e f entuziasmat de reusitele lui.
in rest ma gandesc cum timpul trece si ca in sfarsit imi voi revedea sotul, abia astept!!!

v-am pupat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

am poze noi cu "naframa" maramuresearca puratata de fete:O)))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Fetelor, ma lupt de ceva timp sa-mi mut pozele .... oare vedeti ceva? Macar sa stiu daca pot continua sau nu....
Laura cred ca esti cu shtrumphii acum.... Mi-era dor sa mai aud din intamplarile lor, mai ales asa cum povestesti tu... cred ca ti-e tare dor de ei cand nu-i ai alaturi...Ii pup dulce si astept sa mai povestesti despre ei!
Stiti ceva de Teodora? O fi nascut?....
tamyra felicitari pt initiativa!!! Ei, cum se descurca????

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput