Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 13
Raspunsuri - Pagina 26
Laura25 spune:
gab eu am vazut pozele cu domnisoarele tale scumpe foc, si cu si fara naframa. Tare dulci! .
Lavinia, merg pozele, se vad frumos! Si eu am vazut ca e bun si picasaweb, dar nu stiu daca se puteau transfera automat de pe yahoo. Cred ca o sa-mi fac cont pe site-ul asta sa pun filme, ca pe dropshot e limita cam mica. Adica trebuie sa sterg filme mai vechi de fiecare data pt a pune altele noi. Si nu am puse chiar multe. Stii cumva daca picasaweb are limita de spatiu?
otilia de fiecare data cand trec prin Suceava, pe langa magazinul Bucovina si parcurile din zona, ma uit dupa voi. Poate-poate odata va zaresc.Inca nu am avut noroc.
Ana, sa-ti traisca sotul! La multi ani fericiti! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna de familia minunata pe care o aveti
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ainia spune:
Bravo Teodora felicitari!!! Sa ai copii sanatosi, frumosi , destepti si cu noroc in viata!!!! Felicitari!!!!
Felicitari si pt first_carmenpt grasuneii ei!!! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!
Laura mi s- taiat rasuflarea cand i-am vazut balacindu-se...Ce bine se simteau ei!!! Rares e foarte atent cand mananca. Mi-a placaut tre mult cand i-am vazut cum s-au pupat, dupa ce Bianca l-a necajit pe Rares. Si ce am mai observat eu....in afara de faptul ca Biencuta, chiar de-l necajeste, imediat il dragaleste, am mai observat ca Rares nu tine suparare si daca Bia vrea sa-l pupe, apoi el ii da imediat un pupic Asta-i meritul vostru..... Abia astept pozele cu camera copiilor!!! Si...tare mult imi place cum povestesti despre shtrumphi si tare mult imi place de ei..cand scrii abia astept sa citesc ce pozne au mai facut
Laura sa-ti spun de ce ma duc la...studii...ca nu am incotro...e singurul an in care se organizeaza aceasta echivalare...altul nu va mai fi...si apoi, cand ma voi duce la scoala, daca tot am toate gradele, macar sa am si studii, in ideea ca nu stii ce vremuri apuc si asa ma blindez .
La picasa habar nu am daca au limita...mie mi-auplacut cum de uploadeaza(cu gramada) si cum sunt asezate...am incercat si la flick, insa nu mi-a placut ca se uploadeaza cate 5 cate 5 si stateam o vesnicie....Pupici!
pussi eu la prima sarcina am luat 20kg, iar imediat ce am nascut aveam cu 9 kg mai putin. La gemeni am luat 30kg si imediat ce am nascut amveam cu 11 kg mai putin. In saptamanile ce au urmat s-au mai imputinat kg in surplus....Acum nu mai am decat 2-3kg sa fiu ca la inceput, insa la forme sunt altfel(adica mai rotunjoara)...insa imi revin eu
mamaana la multi ani sotului tau!!! Sa fiti fericiti , sanatosi si sa traiti minunate clipe alaturi de minunatii vostri copii! Asa e, si mie mi se pare la fel, ca Rares e neschimbat, pe cand Tea... la Tea doar nasul i-a mai ramas de cand era mititica(avea Tea cand s-a nascut niste ochi ca 2 liniute, acum ii sunt mari ca doua felinare). Si , sa stii, ca si mie mi se pare o vesnicie de cand erau mititei, am uitat.....
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
elen spune:
felicitari proaspetelor mamici! tot ce imi doresc mie , va doresc si voua
pussi - 14 kg, dupa nastere am ramas cu 4, iar acum am la fel ca atunci cd am ramas insarcinata. sunt ca noua, doar burtica are un pic alta forma cd mananc
noi ne-am botezat. a fost frumos, parca nu imi venea sa cred k sunt mamica a doua printese:))
Daria a plans mult, iar Irina a dormit. a fost exact invers de cum ma asteptam. Cu taiatul parului a fost mai greu k nu prea avem
Laura25 spune:
Lavinia, balta aia si-au facut-o singuri . Mama mea strange in bidoane de 5l apa de ploaie pt spalat, ca apa de la ei e f. sarata si dura, nu dizolva detergentul. Le tine cu capace, dar ei au gasit un bidon cu capacul pus mai slab, l-au desurubat si l-au trantit jos, prosurandu-si noroiul in care s-au balacit cu asa placere. Filmuletele sunt facute cu catve zile inainte de a veni noi, de sora mea. Daca eram eu pe acolo nu stiu daca as fi putut sta asa calma sa ma uit cum se fac ca 2 purcei. Dar intr-adevar, bucuria lor era mare si nu merita sa fie stricata pt niste haine care se spala.
Filmul cu joaca si pupaturi l-am facut eu. Mai e o continuare cand Rares se enerveaza tot mai tare ca Bianca ii darama turnurile (pot spune ca am vazut-o cata placere ii facea sa distruga munca lui Rares. O distra grozav sa i le rastoarne si sa-i imprastie cuburile. Si cand Rares o certa, ea radea.) si ii face un vant, de se duce sor'sa pe spate cat colo. Dar e adevarat ca nu tin la suparare, se impaca imediat. Si nu i-am vazut sa se loveasca cu rautate, daca sunt incidente intre ei, acum sunt de cele mai multe ori din joaca. Zicea mama ca intr-o zi se harcateau pe pat si la un moment dat s-a urcat Rares pe Bianca si a inceput sa salte strigand "di,di!". Cum el are acum peste 3 kg mai mult decat ea, iti dai seama ca s-a lasat cu plans si jale. Si eu resimt serios saltaturile lui cand topaie pe burta mea.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by elen
noi ne-am botezat. a fost frumos, parca nu imi venea sa cred k sunt mamica a doua printese:))
Daria a plans mult, iar Irina a dormit. a fost exact invers de cum ma asteptam. Cu taiatul parului a fost mai greu k nu prea avem
felicitari! Sa iti traiasca multi ani fericiti printesele crestine! Poze nu ne arati?
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
MadyEr spune:
Buna fetelor!
Felicitari Thea, multa sanatate tie si bebelusilor tai. Sa aveti o viata plina de bucurii si satisfactii!
Elen, multa sanatate si bucurii micilor crestine! Si la mine a fost la fel cu taiatul parului pt ca de-abia acum incepe sa le creasca si lor. Pana acum au avut mai ult un fel de puf.
In ceea ce priveste operatiunea de dezvatare de proastele obiceiur cu care noi le-am invatat si anume leganatul si statul in brate aceasta este in plina desfasurare : Moni se pare ca a acceptat mai usor situatia atata timp cat buni sau matusica nu o iau in brate prea mult timp, atunci face scandal cand este pusa in pat si incearca sa se ridice sa plece. Cu Ana insa merge destul de greu. De vreo trei zile face niste crize de plans seara de la 7 la 9.30 de nu stii ce sa-i mai faci si nu tace decat daca sta in brate ceea ce nu este prea bine. In cursul zilei insa adoarme leganata putin in patut. Sper ca pana la urma sa renunte la crizele de seara ca deja simt ca nu mai rezist.
Va pup
Mady si printesele Moni si Ana
oanna3 spune:
maine facem vaccinul platit Priorix... ce stiti de el? e ok?
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
pussi spune:
buna dimineata! Vreti o ?
laura ma bucur ca sunt bine puiutii tai! Ca fac si dezordine, eu zic ca e normal... ce noi am fost mai cuminti?
elyanne tu nu ne mai spui nimic?
ainiae complicat cu kg., nu prea inteleg eu mare lucru... tu ai luat 30kg. si ai ramas cu 9kg. si Laura, de exemplu a luat 18 si a ramas cu 5. Probabil ca difera de la organism la organism! nu poti sa concluzionezi nimic! Decat ca o sa am ceva burtica dupa nastere si ceva mai mare
elen Sa fie intr-un ceas bun botezul! si tu ai luat foarte putin si tot ai ramas cu ceva... O sa vad pe propia piele!
MadyEr sa inteleg ca nu-i bine sa le ti in brate deloc? Sau cat ar trebui? Doar cat le alaptazi? Eu m-am gandit ca-mi iau babyphone cu tot cu camera( depinde si de pret) si o sa le las de la inceput sa doarma singurein camera! Ce ziceti?
O zi frumoasa!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
gab___ spune:
venim si noi din urma...
felicitari sincere pt mamicile prospete care au reusit o asa performanta in a naste niste gemeni asa mari.
pusii eu am luat in 8 luni de sarcina(eu am nascut la 8 luni) 40 kg si cu tratamente am dat jos 35 si am mai ramas cu 5. oricum dupa ce vin din spania ma apuc din nou de tratament ca sa ajung la 45 macar.
la inceputul sarcinii am avut 50 si cand am nascut 90. asa ca am avut ce da jos. dar cred ca depinde de fiecare metabolism in parte nu toate suntem la fel.
in rest multumim celor care ne-au admirat "naframa"
va pupam pe toate!!!
ainia spune:
pussi la Andrei am luat 20kg, iar imediat dupa ce l-am nascut cantaream cu 9 kg mai putin(cupilu', placenta, lichidul amniotic; Andrei s-a nascut cu 3,700kg). Apoi am alaptat si m-am ingrasat iar. Dupa ce nu am mai alaptat, am slabit de mi-am revenit. Intre Andrei si gemeni sunt 5 ani jumate, timp in care ba slabeam, ba ma ingrasam. Inainte sa raman insarcinata cu gemenii aratam si eu , in sfarsit, super, adica aveam 57kg la 1,65cm, in viziunea mea eram exact cum trebuie, cum imi doream. Cam 5-6 luni am aratat asa traznet, ca dup-aia am ramas insarcinata cu gemenii. Deci de la 57kg am ajuns la 87kg(atat cantaream inainte sa nasc). Deci 30kg batute pe muchie.....Imediat ce m-am putut ridica, dupa ce am nascut, m-am cantarit si aveam cu 11 kg mai putin(76kg). In zilele urmatoare am mai dat jos , nu stiu exact, da' putin, un kil-doua. Am alaptat 3 luni jumate . La sfarsitul alaptarii m-am cantarit ( sa vad cat am de munca....)Aveam 75kg.....Deci prin noiembrie anul trecut. Acum am 58-59kg, insa , cum am spus, cu alte forme, mai rotunjoare in zona burtii si a soldurilor.....
pussi sanatoase sa fie fetele...ca grasimea se duce...mai vine si iar se duce....si iar vine....
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata