Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

M-am blocat si nu stiu cum sa copiez linkul. Ma poate ajuta cineva?Ralu?

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by lavyada

M-am blocat si nu stiu cum sa copiez linkul. Ma poate ajuta cineva?Ralu?

Selectezi linkul, dai copy pe el, te duci unde editezi mesajul si dai paste, asta e tot. Nu ma pricep sa explic, dar daca te pierzi intreba-ma ca o scoatem noi la capat.

Anca multa bafta, tinem pumnii.

Vai ce vant groaznic, pacat de soarele asta, a trebuit sa fugim in casa ca ne lua pe sus cu tot cu carut.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mirela daca zici ca nu e asa bun Cadar, stii un alt orl-ist bun in Pitesti? As mai duce-o pe Ana si la al 3-lea sa fiu sigura ca e totul ok. Se trage rau de urechiuse, Cadar zice ca e un tic, dar vreau sa fiu sigura. Nu plange, de durut nu o doare, dar nu stiu de ce le tot freaca cu manutele.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Anca, multumim.
Eu nu i-am dat biscuiti pana la 1 an din mai multe motive:
- biscuitii speciali pt. bebelusi mici sunt foarte scumpi,mie mi s-a parut ca nu merita sa dau atatia bani pe cativa biscuiti,
- biscuitii obisnuiti au multe E-uri si alte chestii,
- sunt mult mai sanatoase cerealele.
Am folosit pt. mar si alte fructe cereale simple, fara lapte de la Milupa.Si sunt foarte bune, sunt chiar Bio.
Despre borcanase, din pacate la noi oferta este limitata.In afara
se gasesc multe sortimente hipp.
Eu i-am dat, dupa 8 luni, meniu cu vita(asta era preferatul ei), pui sau curcan.Si cumparam de la Nestlle meniu cu peste.
Acum au scos si cei de la Hipp meniu cu peste cu brocolli sau peste cu paste si sos de rosii- e inebunita Alexia dupa ele.Insa mi se pare ca sunt de la 10 luni in sus.
Trebuie sa recunosc ca nu stiu ce i-am dat pana la 8 luni caci cumparam mai rar atunci borcanase.Oricum nu prea ai ce alege, nu gasesti multe sortimente.De expemplu, caut de cateva luni meniu de vita pt.12 luni si nu gasesc, iar peste numai la Sensiblu am gasit.
Incearca cereale de la Milupa.Alexiei nu i-au placut deloc cele Nestle.
Succes vineri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

maya, si verisorii mei primari au avut ticul asta de a se juca cu urechea cand sugeau sau cand le era somn. ei se trageau de lobul urechii si il "framantau" intre degete. deci in cazul lor chiar era vb de un tic si nimic mai mult.
mama a fost internata la judetean la ciopleias, care era o catastrofa de medic, apoi s-a dus la cadar care la fel tot pe ghicite mergea. toti o tratau in fel si chip de sinuzita (toti ziceau ca are puroi si ii faceau fel de fel de punctii pe langa arsenalui de medicamente pe care il inghitea zilnic), iar ea avea o deviatie de sept care trebuia rezolvata. a mers la buc dar nu mai stiu la ce spital sau dr. o voi intreba diseara daca isi mai aminteste.
sincer nu stiu orl-ist bun la noi. eu cand am fost o data la spitalui judetean cu rares la aspirat am fost la o dr patrascu parca, nu bag mana in foc totusi ca asa o chema. dar nu pot sa zic cat de buna era sau nu, pt ca am fost doar sa il aspire si nimic mai mult. eu zic sa mergi la buc pt un control de specialitate. dr nostri din pit din pacate sunt toti varza. nu stiu sa iti zic un dr anume la buc, dar poti intra pe forum la "parintii intreaba, parintii raspund" si cauta acolo despre acest subiesct sau chiar posteaza tu si cere recomandari. sunt multe mamici care cunosc medici buni. si pana la urma nu are rost sa umpli prin pitesti de pomana.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Lavinia uite, aici i-am explicat eu lui Gwendoline cum sa pozteze poze. Poate ti-e de folos.
Ancaii tin pumnii Ericai! Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Foarte bine ca te duci la Bucuresti. Asteptam vesti!
Va pupam pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Anka999 nici Alexuta nu mananca fructe de niciun fel, cel putin marul zici ca o otravesc...a scuze mananca banana dar cica nu e buna pana pe la 8 luni si nu i-am mai dat! Despre cereale in biberonul de seara sa-ti spun ce am patit eu, Alexuta avea o singura trezire pe noapte sa manance (pe la 3 noaptea, adoarmea la 8) si m-am gandit eu ca daca ii pun cereale seara nu se mai trezeste pana dimineata, si surprizaaaa de cand ii bag cereale se trezeste si la 12 noaptea!!! Rade barbatu-meu de mine cica las ca acu doarme neintoarsa pana la 12 noaptea...ca eu i-am explicat ca daca bag cereale doarme neintoarsa pana dimineata! Asa ca am scos cerealele de seara insa masa de la 12 noapte tot a ramas!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Carla vreau si eu sa o vad pe Alexuta si cand deschid, imi apar pozele....mele. Oare de ce?

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Scuzati, incerc sa trimit poze

Mergi la inceput

pozele mele
Am reusit. Sunt doar cateva, de incercare, caci nu am avut timp.Va pupam. Ma grabesc, ma duc la coafor.

Mergi la inceput