Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ah, inca ceva. eu cand ii pregatesc mancarea il iau cu mine la bucatarie. il pun in scaunul de masina si il urc pe masa ca sa poata privi cum ma "desfasor". pt mine e o bucurie imensa sa il vad cat de atent sta si se uita cum i se pregateste masa dimineatza. imi urmareste fiecare miscare, cum curat fructele de coaja, cum le spal, cum le maruntesc si le dau apoi prin blender. iar cand ajungem sa le punem in pahar devine atat de nerabdator ca incepe sa vorbeasca si cateodata inghite in sec de pofta. e super haios!!! ca sa nu mai povestesc cum sta cu guritza deschisa si asteapta papa. la primele lingurite sta si le trece prin toata gura sa vada daca ii place sau nu, iar apoi nu ma mai tin cu linguritele dupa el. nu ii bag una bine in gura ca el imediat inchite si asteapta noua "incarcatura"
dar toate la randul lor. iti trebuie enorm de multa rabdare. si cel mai important lucru copilul trebuie incurajat permanent!!! chiar daca iti vine sa ii desfaci gurita cu clestele si sa indesi mancarea pe gat cu forta, abtine-te... trebuie sa ii vorbesti permanent si sa il incurajezi, sa ii zambesti sa fii cat mai mieroasa posibil desi ti s-au urcat piticii la cap de atatea incercari, sa te prefaci ca lingi si tu un pic lingurita si ca iti place, sa scoti tot felul de sunete "apetisante"...
va pup si va doresc multa bafta. si RABDARE DE FIER...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

maya, dar ce ai patit?!? de la sarcina? sau de la nastere? sau de la caratul permanent in brate?
pe mine ma doare f tare spatele de cat il car pe rary in brate. si undeva in spate intre omoplati, dar mai spre dreapta cumva. chiar vb cu sotul meu ca ar trebui sa ne ducem anul asta pe la bai sa ne tratam, sa ne recuperam "tineretzea pierduta". dar trebuie sa ajungem si la mare ca am inteles ca ar fi important pt copii sa aibe 3 ani consecutivi de aerosoli de mare ca sa nu raceasca des si sa nu aibe probleme respiratorii. asa ca nu cred ca vom mai ajunge la tratament. poate la apa sarata la ostroveni intr-u weekend cumva.
insanatosire grabnica si sa ne tii la curent

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mirela imi place de tine ca te-ai pornit si nu te mai opresti. Bravos fetelor. Eu la diversificare nu ma bag inca pana nu vom incepe, ca sfaturi sunt multe de dat,dar abia cand te apuci vezi cel mai bine unde ai gresit.
Azi ne-am intalnit cu vecina noastra de cartier: Anamaria, o frumusete de fetita. Mmmm ce imi venea sa o pupicesc pe falcutele ei grasane!!!!!
Si ptr ca maine este 1 Martie sa aveti o zi superba alaturi de martisoarele voastre.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

buna , fetelor!Am vazut ca ati scris datele de nastere ale bebelusilor.
Lavinia - Ana-Teodora( Tea) si Rares-Gabriel 12.07.2006

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Lavinia te-am trecut si pe tine in listuta. Sa iti traiasca prichindeii. Cum e cu gemeni? Doamne cred ca trebuie sa fie tare greu si ai nevoie de ajutor din partea cuiva. Si la baita cine face baie primul? Si de papat? Grea alegere, cred!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Sa aveti o primavara frumoasa si mult zambet!
Multumesc frumos ca ne-ati trecut pe listuta!
Nu e greu , mananca amandoi in acelasi timp, iar la baita primul e cel pe care il nimerim... De ajutat nu am pe nimeni, sunt cuminti. Cand am nevoie, insa, de ajutor, o chem pe soacra-mea care vine "mancand pamantul"
pe toate

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

fetelor va daruiesc o la fiecare din partea mea si a lui rares si sa aveti o primavara super alaturi de minunile voastre!!!!
lavinia bine ai venit printre noi. felicitari pt gemeni sa ai parte numai de bucurii din partea lor. avem ceva in comun: eu am o sora geamana[bis!!! asa ca stiu cam ce inseamna...
de curand am fost la o biserica undeva intr-un sat izvorul si preotul mi-a zis ca urmatoarea sarcina s-ar putea sa fie gemeni. asa ca... mi-am dorit sa am gemeni, dar nu a fost sa fie. planificasem al doilea copil vara asta, ca tot eram cu nervii intinsi, dar acum nu stiu ce sa mai zic. il am deja pe rares, as mai vrea unul, de preferinta fetitza, dar inca 2... stiu si eu?!? cam multi 3, nu???? mi-e si frica sa mai fac acum sincera sa fiu. e destul de greu sa cresti in Romania si 2 copii, dar 3... oricum al doilea copil il voi avea oricum. daca va fi sarcina gemelara, asta este... tu cum te descurci cu 3??? ai tu sau sotul gemeni in familie? eu am inteles ca gemenii se perpetueaza la a 3-a generatie. o fi adevarat? chiar sunt curioasa...
tanima te asteptam curand cu intamplarile tale in legatura cu diversificarea



poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Sa aveti o primavara fericita, plina de impliniri si bucurii alaturi de martisoarele voastre!
Lavinia bine ai venit alaturi de scumpiceii tai!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

O primavara frumoase tuturor!
Eu sunt noua in Pitesti si nu avem prieteni,miar place sa ma inprietenesc cu mamici de aici.Am si eu o fetita de 1 an si 9 luni,este comoara noastra!
deocamdata stam pe calea Bucuresti dar ne vom muta in curand in Gavana.
Ma rog mie cam greu in orasul asta cand nu sti pe nimeni!
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna Gwendoline si bine ai venit printre noi atat pe forum, cat si in Pitesti! din ce oras esti? si care este numele tau real? pt ca nickname-ul asta este destul de greoi de tinut minte si de pronuntat. sa iti traiasca fetita si sa te bucuri de ea.
eu sunt mirela, asa cum arata si nick-ul meu si am un baietel de 6 luni. noi stam la fabrica de bere asa ca ne putem intalni la piata. adik vom fi vecine de cartier daca vei sta in gavana 2(cea cu piata). daca vei sta in gavana 3 e un pic mai departe, dar tot cam vecine suntem. mi-ar placea sa te cunosc, de ce nu...


poze

Mergi la inceput