Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Dar copii cu mame din Tulcea si tatici din Pitesti, primiti?
stam in Tl mai venim si la Pitesti,socrii locuiesc pe calea Craiovei.
La multi ani de 1 martie,primavara insorita in case si suflete.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Multumesc frumos pentru primire si urari! Tatal meu a fost geaman, a avut o sora geamana, iar mama lui, bunica mea, a fost si ea geamana, a avut o sora identica

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Bun venit Gwendoline si pe forum si in Pitesti! Sa ne arati poze cu fetita, povesteste-ne despre ea mai multe.
Mirela eu am avut nevralgie si mi-a dat Neuromultivit si fastum gel, acum sunt ok, ma mai doare prea putin.
Multumim tanima pentru complimente...ce sa zic de ginerele meu care dormea nepasator in carucior si cu paturica pe fata. Nu a simtit deloc prezenta Anei.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Heiii pe mine cui ma lasati...am si eu bbl Alexandra Maria, 16nov2006, 3,250KG, 49cm, Apgar 9/10, acum avem 3,2luni!
Gwendolineunde te muti in gavana, eu m-am mutat de curand pe la Rolast si nu cunosc pe nimeni pe aici si imi e tare greu!
Diversificarea noi o incepem la 4luni, pana acum 2 zile am baut lapte tzitzi si completare formula insa de doua zile refuza complet sanul care nici nu mai produce lapte asa ca a ramas doar pe formula!
Diversificarea cu ce o incepeti cu celebrul suc de morcov?!
Va pup si sa avem bbi sanatosi

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Ma bucur foarte mult ca imi raspundeti acum nu ma mai simt atat de singura!
Eu sunt din Timisoara,am venit aici cu sotul,el lucreaza in Bascov.
Ma bucur Mirela ca vom fi vecine de cartier,cred ca este in gavana 2,mai exact cum esti pe bulevard, la statiunea de benzina(una cu galben nu stui cum se numeste)la stanga cum vi din centru ,se urca pe strada aia dupa biserica.Piata nu stiu unde este.Noi ne mutam in 15 martie acolo .
Si mie mi_ar place sa te cunosc.Numele meu este Dariana,Gwendoline e numele fetitei mele.
Mayaione:nu stiu cum sa imi pun poze aici dar am sa mai incerc.

Gwendoline fetita noastra creste pe zi ce trece,vine de la gradi cu ceva nou de fiecare data,de vorbit inca nu putem spune ca vorbeste,are limba ei numai ea se intelege.Cu mancatu e prolema,vrea numai lape si la varsta ei 1 an si 9 luni ar trebui sa manance mai multa mancare decat lapte dar ma rog tatal ei cand afost mic a baut lapte pana la 3 ani.Deci cum spuneammancarea mai greu,trebe sa_i pun mancarea pe farfurie in forma de animale si eu mai stiu ce sa manance macar un pic.
In rest ce sa va mai spun ,sunt atatea de povestit dar avem timp nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Gwendoline, Laura 72 bine ati venit! Eu stau pe Craiovei asa ca va astept si prin zona mea!
Carla toti medicii recomanda la inceput celebrul suc de morcovi, dar eu nu am auzit de copil caruia sa-i placa!
Maya multa sanatate! Eu am niste dureri de mijloc de nu mai pot...dar sunt de la "greutate"!
Mirela asa este cu rabdarea! Dar din cand in cand mai expira si rabdarea asta! Hai mami ca aia, ca cealalta ' si ea ueeeeeeea, uuueeea, mai ales cand punem caciulita pe cap (e cel mai bine compleet dezbracata....atunci e liniste!
Tamina
Lavinia felicitari...mie mi-e greu sa ma descurc cu una.
Raluca unde esti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetele!
laura bine ai venit printre noi. te primim cum sa nu...
carla, bine ai revenit!!! te-am votat sa stii... cu diversificarea i-am povestit ancai putin mai inainte cam cum este. oricum concluzia este ca iti trebuie enorm de multa rabdare, sa nu te vada niciodata incruntata si suparata ca apoi nu mai mananca de nici o culoare. si sa nu te lasi prada nazurilor lor. trebuie sa insisti putin cate putin. fiecare lingurita mancata este o victorie si trebuie sa te bucuri de ea. nu trebuie sa iti stabilesti nu stiu ce standarde. ca astazi trebuie sa manance 10 lingurite, maine 15-20... lasa copilul sa manace cat vrea pana isi formeaza gustul. apoi vei vedea ca va accepta totul.
se pare ca si cu tine sunt vecina de cartier. rolastul este la o statie distanta de mine. asa ca ne putem intalni sa plimbam carucioarele!!!
dariana, dupa cate inteleg tu vb de statia peco AGIP(sunt niste blocuri turn de 10 etaje pe o parte si pe alta, apoi vine statia asta peco si in sus spre stanga strada care urca, iar biserica vine la capatul strazii pe langa vile). cartierul care urca in sus pe acea strada este gavana 3. lasa ca vedem noi cum vom face sa ne intalnim.
anca, chiar daca nu ii place caciulita in cap e bine sa o pui pt ca vara-mea a facut greseala sa il tina pe fiul ei fara caciulita in casa, iar acum nu mai accepta de nici o culoare caciulitza. si cel mai nasol este ca afara trage tot timpul de ea sa o dea jos din cap pt ca nu o suporta. si rares se simte cel mai bine dezbracat. de fapt cred ca este chestiune generala la toti copiii. oricat de obosit si marait ar fi, atunci cand este dezbracat la pielea goala stie ca vine masajul si baita si este super incantat...
lavinia, sa inteleg ca am toate sansele sa fac gemeni?!?

mirela+rares (19 aug 2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

mayaione am vazut fotografiile si am recunoscut Spitalul Elias din prima.Apoi ti-am citit povestea, insa nu am inteles care era medicul tau, de fapt, si de ce s-au perindat atatia doctori pe la tine...?
mirela sunteti surori identice?

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ce intelegi prin gemeni identici mai exact??? semanan, dar nu e tare. de ce crestem in varsta parca ne schimbam tot mai mult. iar acum ea este blonda cu parul lung si breton, eu sunt tunsa pana la barbie si satena naturala (nu m-am vopsit pe perioada sarcinii si nici acum nu m-am decis inca ce sa fac, am zis sa il mai las si fara sa isi mai revina un pic ca pare fara vraga). mama zice ca am avut "camere" separate in burtica. deci, nu stiu ce sa zic...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Mirela am vazut pozele tale sunt frimoase si bebele tau e dulce dulce!
da acolo voi sta depa biserica mai sus,e cam departe dar asta este,acum imi trebe masina sa ma pot deplasa.
imi puteti spune cum sa pun poze si eu?

Mergi la inceput