Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

stecapron@yahoo.fr

Mergi la inceput

Scuze incerc sa pun poze dar nu stiu cum!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Gwendoline si mie mi-au explicat Tamina si Mirela. Explicatia se afla la "odiseea sarcinii in 40 de sapt" la "Burtici din Pitesti" pe ultimele pagini! Capitolul acela s-a inchis in data in care l-am deschis pe asta. Succes si asteptam pozicile

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

He, heeeee, v-am strans si aici. Mai sunt cateva de venit, dar or sa ne vaza ele.
Carla chiar am intrebat de tine si chiar nu stiam de ce nu apari pe aici. Data trecuta ai deschis tu subiectul, acum mi-am luat eu inima in dinti si am deschis ca doar nu mai eram niciuna burtici (eee, asa parca un pic).
Laura sa ne gandim daca te primim.
Hai ca o sa va trec pe toate in listuta, dar acum ma grabesc un picut asa ac o las pe mai tarziu sau maine.
Noi abia am venit de la fizioterapie si ma doare un spate de mor. Imi venea sa ii rog pe aia acolo sa imi faca si mie un masaj. De obicei era o asistenta tare draguta care ii facea lui rares, dar azi a fost un barbat asa ca nu indrazneam, nu ca nu mi-ar fi facut dar imi era rusine si in plus nu avea cine sa il tina pe Rares.
Maya, ce sa fac eu cu baiatul meu daca afara doarme cel mai bine...Dar sunt sigura ca a tras el un pic cu ochiul la scumpica ta. Oricum, cand am ajuns acasa i-am spus ca ne-am intalnit cu voi si i-am povestit eu tot. Ba mai mult, cand a inceput sa fie mai raut l-am amenintat ca imi iau si eu o fata si il dau.
Ca sa puneti poze am explicat eu ce si cum aici

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Gwendoline ce e carnatul ala mama? Ai latit pagina. Sa ii dai o modificare sau o stergere la mesaj ca altfel asa ramane pagina si e greu de citit. Vezi ca taman am pus unde sa citesti despre atasarea pozelor. In plus nu se vede nimic din ce ai atasat tu acolo.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

gwendoline intri pe www. photos. yahoo. com(sa scrii legate, fara spatii libere ca mine) si iti deschizi un cont acolo(vezi ca te intreaba acolo undeva daca nu ai cont"Don't have a Yahoo! ID?" )Dupa ce ti-ai deschis contul Intri in Upload Photos , selectezi ce poze doresti, apoi Start Upload, dupa ce s-a terminat Continue, daca vrei sa le denumesti, daca nu , e bine si asa, apoi jos Save, apoi le selectezi , te duci sus la Create si selectezi Album, Create album apoi le selectezi iar si te duci sus la Share si unde scrie Share selectezi la Album Permission ( sa se faca publice, altfel nu le putem vedea). Dupa ce ai facut toate astea te uiti sus la Address si vezi noua adresa a pozelor tale( http:........si la sfarsit un numar) .
Ca sa scrii ca noi pozele mele de exemplu , scrii asa:
(url="....aici copiezi adresa pozelor tale....")pozele mele(/url) numai ca tu pui paranteze patrate [si ]in locul celor rotunde pe care le-am scris eu.
Bafta! Ma intrebi daca ceva nu iti iese.

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

scuze ,dar incerc si eusa pun poze dar nu am inteles nimic,dar nu conteaza,va multumesc oricum!Mai incerc

Mergi la inceput

poze

Mergi la inceput

Multumesc aninia,am inteles si cred ca am inteles,defapt a iesit
Acum sa o am pe fiecare pagina cum fac?
eu ma duc s_o iaua pe amica de la gradi ,va pup si pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

gwendoline nu inteleg de ce iti apare Yahoo photos in limba franceza...compara cu ale mele si o sa vezi diferenta...sa mai incerci tu maine...
Ca sa iti apara jos, ca semnatura, trebuie sa intri in profil personal( in stanga paginii la meniu) si sa scrii acolo unde e semnatura acelasi lucru [ url = "....." ]......[/url]
bafta!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput