Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

lavyada, ada este o super super dulcica. nu stiu cu cine sa zic ca seamana. cand esti tu cu ea in poze seamana cu tine, cand e sotul tau seamana cu el parca mai mult decat cu tine. oricum in mod sigur are de la amandoi cate ceva

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

maya, nu am uitat sa ma interesez de dr orl, dara mama a avut ceva treaba ieri si nu a mai venit pe la noi, iar eu am tot asteptat sa vina incat nu mi-a trecut prin cap sa dau macar nu tel sa intreb. lasa ca o intreb eu in weekendul asta, ok?

poze

Mergi la inceput

rares este tot mucios, desi nu mai sunt asa lichizi tot se aude sforaind nasol pe nas. il tot aspiram cu batistuta aia dar nu ies de fiecare data cum trebuie desi ii pun ser ca sa ii mai inmoaie. ma rog, sper sa scapam mai repede de ei ca deja mi s-a luat mie dar lui... nu are pofta de mancare de vre-o 2 zile de nici o culoare. nu ii place nimic. nici macar laptele nu ii place iar el inainte nu lasa o picatura de lapte in biberon. plus ca e plictisit de atata stat in casa, nu mai are stare de nici o culoare. pana si eu am o stare aiurea de plictiseala. e super nasol cu vremea asta cu vant care nu te lasa sa te plimbi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by lavyada

pozele mele
Am reusit. Sunt doar cateva, de incercare, caci nu am avut timp.Va pupam. Ma grabesc, ma duc la coafor.

lavyada - o mamica fericita

Felicitari pentru reusita si pentru prima steluta.
Ada e dulce foc, sa fie sanatoasa, vesela, cuminte, desteapta, mancacioasa(in ce ordine vreti voi), etc, etc....

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavyada beeeeeeei, pai eu te strig la fulguleti de mai aveam un pic si raguseam si tu......nimic? hai mai treci si pe la noi, mai spune-ne de voi, ce face piscotica....

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Sunt suparata foc, Ana e bolnavioara. Cred ca are enterocolita, numai ca nu are cine sa-mi puna diagnosticul corect. Am fost cu ea la urgente si pe baza unui control superficial, vroiau s-o bage pe antibiotic injectabil. Am cerut sa i se faca mai intai analizele, dar mi s-a subliniat ca nu are rost, experienta dr de 35 de ani nu necesita analize. Am zis ca mor de inima cand am auzit. Asa ca mi-am luat copilul si m-am intors acasa. Azi ma duc la pediatra cu ea, in weekend nu am putut-o gasi. Simptomele sunt febra si diaree. Ii dau ercefuryl si nurofen. Poate sa fie si de la dintisori? Ca i-au aparut doi jos si urmeaza si sus. Febra a avut cel mai mult 39.2. De ieri nu a facut mai mult de 38.4.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Multumesc din suflet fetelor care m-au ajutat sa pot sa arat si eu pozele cu fetita mea.
Mayaione ii dorim multa sanatate Anei si speram sa nu fie ceva grav.
Dianocica scuze ca nu am mai intrat, am disparut atunci cand erati in certuri si sincera sa fiu ma simteam cam o intrusa printre voi.
Mirela sper ca ati scapat de mucisori, nu?
Ralu sa stii ca noi chiar ne-am bucurat pentru steluta primita, multumim.
Am mai adaugat poze, daca vreti sa vedeti....

lavyada - o mamica fericita
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna fetellor!
Eu nu am mai avut timp de scris ,a fost soremea la mine,si am fost plecati in Poiana Brasov!A fost super!
Vad ca aveti probleme cu Doctori !Intradevar e dificil sa gasesti unul bun.Eu din pacate nu cunosc nici unul.

In rest su tem bine ne_a trecut diarea cat de cat,am fost obligati sa mergem la doctor ,ne-a dat ceva medicamente ,e mai bine.

E asa de placut afara ,vara a sosit!

Va pup pe toate!!

Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Acum am vazut si eu ca nu-mi merg pozele de la semnatura...ma duc sa rezolv problema, mai pun cateva si apoi revin...daca ma lasa Alexuta!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

dariana sunt tare frumoase pozele de la brasov. gwendoline este o super dulcica la fel ca parintii ei. abia astept sa va cunosc in persoana. pana atunci pupici dulci de la noi...

poze

Mergi la inceput