Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by Gwendoline

Buna fetellor!
Eu nu am mai avut timp de scris ,a fost soremea la mine,si am fost plecati in Poiana Brasov!A fost super!
Vad ca aveti probleme cu Doctori !Intradevar e dificil sa gasesti unul bun.Eu din pacate nu cunosc nici unul.

In rest su tem bine ne_a trecut diarea cat de cat,am fost obligati sa mergem la doctor ,ne-a dat ceva medicamente ,e mai bine.

E asa de placut afara ,vara a sosit!

Va pup pe toate!!

Brasov

Aveti o minunatie de copil, frumoasa foc...spune-i lui tati sa se antreneze, sa mearga la box, ca va avea de furca cu baietii.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Anca ce ai facut la Bucuresti? Ce ti-au spus medicii?
Mirela ce povestesti tu nu ma mira..... Imi pare rau ca Rares nu a scapat de mucisori. Si la noi se oprea aspiratorul daca aspir mult. Apoi , ca sa nu se mai opreasca si sa asteptam sa-si revina, am alternat aspiratul cu pauze, adica am lasat aspiratorul sa mearga, insa am scos furtunasul de la batista din el si l-am lasat asa, in gol, cam o jumatate de minut, apoi iar puneam batista, si tot asa. pt Rares sa scape de mucisori!
Lavinia o frumusete e Ada. de la noi. Sa stii ca nu se vad cele pe care le-ai postat a doua oara. Cred ca nu le-ai facut publice.
Dariana si Gwendoline e o frumusete. Ma bucur ca v-ati insanatosit.
Carla cred ca nu le-ai facut publice. Abia astept sa o vad si pe Alexuta
Va pupam pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

mayaione ce face Ana? E mai bine? Ce ti-a zis medicul de familie?pentru Ana sa se faca bine cat mai repede!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ana e mai bine, in sensul ca a scapat de febra si diaree. In schimb au aparut niste pete rosii pe tot capul si pe gat. Am crezut ca e pojar insa dr exclude, zice ca poate fi reactie alergica la ecefuryl. Azi ne ducem iar la control. Ieri s=a uitat la ea dar totul era in regula, dupa ce a plecat dr au aparut petele.
Mirela colargol ai folosit pentru mucisori? Ii pui cate 2-3 picaturi in fiecare nara timp de 3 zile. Dupa colargol ii pui si ser fiziologic. Colargolul usuca mucisorii si serul ii curata. La Ana a functionat f bine, de la 2 luni nu mai are mucisori, doar cojite uneori.
Lavyada nici eu nu pot sa vad pozele.
Gwendoline, vad ca si voi ati avut probleme cu diareea, pupici pt voi si sa fiti sanatoase. Ti-am mai scris eu dar probabil nu ai citit atunci, poate ne vedem intr-o zi. De fapt, ca tot a inceput caldura, ne putem intalni toate pe Trivale cu bebeii.
Ainia multumim pentru pupici.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

maya, i-am pus colargol si de obicei avea efect. acum insa nu si-a prea facut efectul la cantitatea imensa de muci pe care ii are rares. trebuie sa il aspir de 2-3 ori la rand ca sa scot toti mucii pt ca sunt f adanc localizati si se lasa f greu convinsi sa fie trasi afara. chiar ma gandeam ce ne faceam daca nu luam aceasta batistuta. e clar ca pompita de cauciuc nu ar fi facut nici macar 2% fata la acest gen de muci. a fost si ea eficienta pt o aspirare usoara, dar acum abia face batistuta fata. am tot pus ser fiziologic, nazomer, pivalone, si humex sprey, mai rar colargol pt ca nu a parut eficient in cazul de fata.
voi cum va mai simtiti? au disparut petele? sau macar s-au mai espompat un pic?

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Ainia aveai dreptate, nu facusem publice pozele , ce sa-i faci.
Astazi am lasat-o pe Ada la mami in Gavana sa ma duc la cumparaturi si, cand colo, nu mi-au intrat banii pe card. Nu mai am haine de vara,am constatat ca toate cele de vara trecuta sunt mari (am fost gravida, normal). M-am plimbat un pic prin oras si apoi am fost la servici, unde am stat cu colegele o groaza. S-a dus ziua, nu am cumparat nimic, am lasat-o pe Ada degeaba la mama. Si pe deasupra ma doare capul de nu mai pot.
Mirela ne pare rau ca nu v-au trecut mucisorii. Sa stii ca la noi nu prea a functionat panadolul, ne-a trecut mai usor cu nurofen. Ada a fost cam mucioasa de la nastere, s-a rezolvat insa de cand am folosit batistuta.
Ana iti tinem pumnii sa-ti treaca bubitele, pentru tine si mami multi pupici de la noi .
Dariana aveti o fetita superba, sa va traiasca.

lavyada - o mamica fericita
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am reusit sa fac pozele de la semnatura sa se vada si am mai adaugat unele recente!
Noi cam tusim insa nu avem febra sau muci asa ca deocamdata luam Humex si speram sa nu se agraveze situatia! Pe net intram mai rar ca stam mai mult pe afara! Revenim!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Acum suntem in ceata totala, avem parerea a doi medici: unul sustine ca e pojarel, celalalt viroza eruptiva. Oricum nu pot sa-i dau nimic, asteptam sa treaca de la sine, deja arata mai bine azi. I-am facut si o coprocultura, azi asteptam rezultatul. Regimul nu i-l mai tin, cu doctorii astia mor bebeii de foame, fac dupa cum cred eu de cuviinta. Vad ca pana acum am avut instincte bune.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carla2005

Am reusit sa fac pozele de la semnatura sa se vada si am mai adaugat unele recente!
Noi cam tusim insa nu avem febra sau muci asa ca deocamdata luam Humex si speram sa nu se agraveze situatia! Pe net intram mai rar ca stam mai mult pe afara! Revenim!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

fetele frumoase. ce bine ne sta cu palariuta si ce interesanta suntem la calculator. e studioasa de mica fata asta...

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mayaione

Acum suntem in ceata totala, avem parerea a doi medici: unul sustine ca e pojarel, celalalt viroza eruptiva. Oricum nu pot sa-i dau nimic, asteptam sa treaca de la sine, deja arata mai bine azi. I-am facut si o coprocultura, azi asteptam rezultatul. Regimul nu i-l mai tin, cu doctorii astia mor bebeii de foame, fac dupa cum cred eu de cuviinta. Vad ca pana acum am avut instincte bune.

Povestea nasterii

tinem pumnii sa va faceti bine repejor si fara tratament. pupici

poze

Mergi la inceput