Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

quote:
Originally posted by lavyada

Ainia aveai dreptate, nu facusem publice pozele , ce sa-i faci.
Astazi am lasat-o pe Ada la mami in Gavana sa ma duc la cumparaturi si, cand colo, nu mi-au intrat banii pe card. Nu mai am haine de vara,am constatat ca toate cele de vara trecuta sunt mari (am fost gravida, normal). M-am plimbat un pic prin oras si apoi am fost la servici, unde am stat cu colegele o groaza. S-a dus ziua, nu am cumparat nimic, am lasat-o pe Ada degeaba la mama. Si pe deasupra ma doare capul de nu mai pot.
Mirela ne pare rau ca nu v-au trecut mucisorii. Sa stii ca la noi nu prea a functionat panadolul, ne-a trecut mai usor cu nurofen. Ada a fost cam mucioasa de la nastere, s-a rezolvat insa de cand am folosit batistuta.
Ana iti tinem pumnii sa-ti treaca bubitele, pentru tine si mami multi pupici de la noi .
Dariana aveti o fetita superba, sa va traiasca.

lavyada - o mamica fericita
pozele mele

ce papusa superba ai. e o frumusete. iti vine sa o mananci. cred ca seamana cu tine. amandoua sunteti 2 frumoase.
deci sa inteleg ca vrei sa iti reinnoiesti garderoba... bravo tie. si eu mi-am planificat niste cumparaturi, insa sotul meu nu e atat de cooperant la capitolul asta. considera hainele investitii inutile, dar acum am ocazia pt ca este si ziua mea asa ca imi va face poftele. plus am observat cu stupoare ca desi mai am vre-o 2-3 kg de care trebuie sa scap si vad ca nu reusesc de vre-o 2-3 luni incoace, totusi hainele de dinainte de a ramane gravi nu mai imi vin atat de bine ca inainte. asa ca vreau nu vreau tot va trebui sa mai imi cumpar cate ceva.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Multumim pentru compimente!!!!!!

noi nu am scapat de caca moale nu mai stiu ce sa fac ,cu medicamentele ia trecut dar de cand am terminat cu ele iar a inceput.Si mananca saraca numai orez si morcovi ca sa saturat de ei,cand vede farfuria incepe mutrele!!! saptamana viitoare plecam in Franta si am facut progamare la un doctor acolo ,sunt mai buni ca aici!Vom vedea noi

Mayaione,Carla... multa sanatate sa se faca bine!!

Acum sa va spun problema mea,am uitat sa iau pastilele anticonceptionale 3 zile dupa aceste trei zile am reinceput sa le iau(in cntinuare),dar problema e ca am inceput sa am sangerari de 3 zile si azi a inceput si dureri de burta,destul de penibile,iar normal ciclu trebe sa vina peste 2 saptamani!!Voi ce siceti ,nu e normal!am zis ca ma duc sa vad ce am dar nu stiu un ginecolog bun in Pitesti!

Poiana Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

A..... am uitat sa va intreb,stie cineva unde se voteaza?

Poiana Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu am mers la Dr Ionescu ..are cabinet particular in Prundu la primul complex. Este super de treaba si buna! Asta e pentru Dariana!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu in Pitesti recomand pe dr Ionita, are cabinet in Nord, spre John. E o farmacie pe partea dreapta (cand vii din centru) Eurofarm parca, iar in cladirea respectiva are si Ionita cabinetul de ginecologie. Adresa este Nicolae Balcescu nr 48, din cate imi aduc eu aminte.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Fetelor, voi ati primit indemnizatia si alocatia luna asta? Trebuia sa vina pe 14 si nimic...

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Dariana si eu am mers tot in Prundu la dr.Ionescu, este foarte de treaba si mie chiar mi-a facut bine si isi da si interesul, este din Bucuresti.
Raluca mie tocmai aseara mi-au intrat banii pe card.

lavyada - o mamica fericita
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea si multumim pt incurajari!
Maya am auzit ca este epidemie de rubeola. Eu in zona am doi bebelusi bolnavi! Multa sanatate printesei!
Mirela...Rares e bine? Ai incercat si coryzalia? Erica il pupa pe Rares!
Dariana eu tot la dr. Ionescu in prundu am mers si acum sora mea care e gravi tot la ea merge. Cabinetul se numeste Incamed si e langa o farmacie Dona.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Am vazut pozicile cu 3 fete cucuiete frumoase foc! Ada si Alexia sunt niste papusi scumpe, iar Gwendoline este deja o domnisoara!
Le pupam pe toate !
Dariana drum bun si va asteptam!

Mergi la inceput

Fetelori luni este ziua Mirelei! Ai sa-i facem un buchet mare de flori!
E si prima zi onomastica a printesei mele!
Mirela !
Sa fi sanatoasa, iubita si fericita si sa ai parte numai de bucurii!
Eu de maine incep sesiunea si nu am chef de nimic! Sper sa ma descurc pt ca oricum sunt foarte stresata.

Mergi la inceput