Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Si acum sa va povestesc despre ce ma doare pe mine...vineri am fost la Bucuresti si a avut loc doar o consultatie pt ca nu trecuse o luna de la ultimul vaccin si nu puteam sa facem anestezie. Se ace anestezie generala cu masca. Dar doctorita cand ne-a vazut a zis ca nu e sigura ca este canalul infundat si ca ea suspecteaza ca ar putea fi o megalocornee, dar pt asta trebuie luata o tensiune oculara si nu poate face asta decat cu copilul anesteziat. In plus i s-a parut ca are o fotosensibilitate! Vroia sa ne programeze pe 22, dar noi de abia pe 26 facem o luna de la vaccin, asa ca a ramas sa vorbim la telefon.
Am intrebat despre ce este vorba cu megalocorneea asta si fotosensibilitatea, dar a zis ca nu are rost sa maingrijoreze si vedem atunci dc e vorba despre asa ceva. Oricum eu am cautat pe net si am gasit ca astea sunt de fapt simptomele glaucomului congenital, care este o boala foarte grava si duce la orbire! Va dati seama cum ma simt! Oricum eu nici macar nu pot sa concep asa ceva si dupa ce vede si spune ce si cum, daca nu imi place voi cere si alte pareri!
PUP!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Anca ne pare rau, ne vom ruga si noi pentru Erica si ai sa vezi ca totul se va rezolva. Stiu prin ce treci dar trebuie sa ai speranta in bine. Va pupam dulce .
luni e petrecere, LA MULTI ANI de pe acum Mirela.

lavyada - o mamica fericita
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Ralu mie mi-au intrat banii pe 16 asa ca rabdare...
Anka imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu okisorul si tot trebuie operatie! Noi am reusit cu masaj slava Domnului!
Pup!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

fetelor va multumesc tare mult pt urari, chiar nu ma asteptam sa incepeti asa devreme. parca imi dati alt tonus cu ocazia asta, ma simt mult mai bine datorita urarilor calduroare de la voi.
anca si pt erika si mai multi pupici mai ales din partea lui rares care mi-a transmis ca e dornic sa o cunoasca. poate ne intalnim sambata pe trivale la plimbat de carucioare, ce zici?
cat priveste operatia sau eventuala "boala", eu zic sa nu iti faci probleme pt ca sigur nu are erika asa ceva. daca era vorba de canal infundat se vedea clar la control. iar faza cu diagnosticul ala cred ca a zis si ea ca sa zica ceva. da, probabil ca are o mica infectie pe canal undeva si pt ca nu se vede la simplu control o va investiga mai amanuntit. dar de la asta si pana la presupusul diagnostit cred ca este cale LUUUUUUUUUUUNGA de tot. uneori medicii uita sa fie oameni si sa nu puna tot raul in fata. ei cred ca daca vorbesc despre "suspiciunile" lor nefondate si isi arata VASTELE CUNOSTINTE MEDICALE desi poate nu e cazul de fata tu te simti mai in siguranta si ai mai mare incredere in el ca stie el despre ce este vorba. dar este TOTAL gresit. uneori ii ia gura pe dinainte, iti povestesc despre cine stie ce boli grave despre care au cunostinta sau pe care nu le-au intalnit niciodata in practica si doar au citit in carti despre ele, iar tu ca parinte iti faci o mie si una de griji si pana la urma se dovedeste ca te-au traumatizat de pomana.
eu sunt patita cu asa ceva. poate ca va mai amintiti cand la 25 de saptamani m-am dus la control la eco (la o dr renumita din buc, nu asa la orisicine) si mi-a zis ca are "distensie pielocaliceala moderata"(asa zisa retentie renala, stiti ca retinea urina in rinichi) un termen atat de greoi si de aiurea care mi-a facut pielea gaina pe mine si m-a terorizat luni de zile. iar dr respectiva imi zicea la acel moment: "inca nu vorbim de o intrerupere de sarcina, dar...", ca si cum la 25 de saptamani se mai punea problema de intrerupere de sarcina!!! imi vorbea de parca aveam doar 2-3 saptamani de sarcina, nu 25 de saptamani, si mai aveam o multime de timp la dispozitie ca sa ma hotarasc in continuare ce voi face cu acea sarcina... si cu asta mi-am incheiat pledoaria cu privire la dr nostri romani.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Buna, fetele! Sotul meu mi-a facut o surpriza.Un aparat foto(nu aveam). Si, bine-nteles , am facut cateva filmulete cu copiii. Priviti www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070517&ctime=132706" target="_blank">toata trupa si www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070517&ctime=192532" target="_blank">cum canta Tea.
Sanatate la toti bebicii si la toate bebicile!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Buna seara fetelor.
Sa va povestesc ce mi s-a intamplat. De dimineata am vrut s-o ridic pe Ada din patut si am ramas intepenita, m-am chinuit toata ziua si ma doare spatele de nu mai pot. Am dus-o pe Ada la mamaie, maine am de facut curatenie. Sper sa ma pot odihni la noapte si sa-mi mai treaca din durere.
Noapte buna si vise placute tuturor.

lavyada - o mamica fericita
pozele mele

Mergi la inceput

Am pus poze si cu ingerasul meu de la Doamne Doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Vai Lavyada mi s-a rupt inima in mii de bucatele, scumpica de ea, Doamne Doamne s-o aiba in paza, doamne ce trist!!! Ai grija de Ada si sa ai puterea sa treci peste toate, uite de la mine si Ana.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Pe unde ati disparut? Eu credeam ca ploaia v-a tinut numai pe internet ieri. Anei i-a iesit la coprocultura e.coli, azi luam antibiograma. As vrea insa sa repet analiza, nu mai are diaree deloc, se simte bine, mananca la fel ca inainte etc. Nu m-as grabi cu antibiotice. O sa-i fac si o urocultura, apoi decidem ce e mai bine pentru ea. Ieri am fost si noi in Mall, mi-a placut, in special ca in sfarsit avem si noi magazine super pentru bebei. Chiar ai ce cumpara. I-am luat Anei scaun de masa de la Miniblu, suntem foarte incantati, i-am mai cumparat hainute foarte dragute si nu sunt scumpe, adica pe rochita si chilotel 36 ron, mi se pare ok si sunt de calitate buna.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Deci, dupa cum vad, avem o multime de sarbatorite azi!
Anca la multi ani pentru Erica, pt. prima ei onomastica!
alexuta2005 la multi ani pentru Alexia , pt. prima ei zi onomastica!
Mirela la multi ani pentru cea de-a 18 zi aniversara!Sa fii fericita si sanatoasa si sa te simti mereu tanara!
Va pupam pe toate si la multi ani tuturor ce-si sarbatoresc astazi ziua de nume!
Lavinia m-au impresionat pozele cu Irina! Pupici multe de la mine!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput