Mamici si bebici din Pitesti 2
Raspunsuri - Pagina 26
lavyada spune:
LA MULTI ANI pentru Erica Elena si Alexia Elena. Si sa n-o uitam nici pe Mirela, LA MULTI ANI, pentru voi de la noi 

si multe floricele 

ank999 spune:

Mirela si Alexia Elena sa aveti parte de toata fericirea din lume!

Multumim mult pentru urari!
Maya multa sanatate Anei si sa treceti peste toate cu bine! Mai faceti inca o proba si poate nu mai iese nimic!
Lavinia ...
...am vazut pozele...ai grija de Ada, sa fiti fericite si sanatoase! Noi suntem alaturi de voi!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez
lavyada spune:
Multumesc mult fetelor. NU pentru ca a fost copilul meu dar Irina era foarte frumoasa si avea asa o expresivitate in privire. Cand a plecat de la noi, un preot ne-a spus ca atunci ne-a vazut si ea pentru prima oara. Au fost doi ani groaznici, plini de durere, de chin dar, ne-am incapatanat s-o avem langa noi, am facut tot ce era cu putinta sa o avem printre noi, poate am fost egoisti, dar n-o doream aproape. Cand eram in spital, ultima oara, avea momente in care i se oprea respiratia si atunci o zgaltaiam si incepea sa respire din nou. Imi aduc aminte o noapte de la spital, seara au venit colegii mei si un preot, tot coleg, sa-i citeasca si ne-a adus si o candela. Asistentele nu m-au lasat s-o aprind deoarece aveam oxigenul dat drumul in camera. In noaptea aceea Irina era rau de tot, tusea incontinu. Ca s-o mai linistim o aplecam un pic in fata si-i tineam barbia sprijinita in palmele mele. Atunci a avut cele mai multe momente cand nu mai respira. Ne uitam unul la altul si apoi o zgaltaiam. La un moment dat, spre dimineata, Sorin a spus ca el nu mai poate, ca inchide ochii un pic. M-am speriat. In sinea mea am crezut ca el nu poate s-o vada murind si ca ma lasa pe mine. Nu stiam ce sa mai fac, plangeam mereu. Atunci am realizat cu adevarat ca Irina va muri si m-am rugat la dumnezeu sa faca ce e mai bine pentru ea,dar sa n-o mai chinuie. Am inchis oxigenul si am aprins candela, dar n-am putut rezista si ea nu putea sa plece cu noi langa ea.
Nu mai avea vene, nu mai manca, nu mai avea unde sa-i faca glucoza, unde sa-i faca antibiotice si ce antibiotice. Toate asistentele ma intrebau de ce mai stau in spital, de ce nu ma duc acasa, de ce ma chinui...
Dar ce puteam face, eu imi doream sa traiasca. Sorin a stat cu noi in spital tot timpul. Ziua se ducea la servici si apoi venea la noi si statea cu noi toata noaptea.
Joi ne-au dat drumul acasa pentru ca nu mai aveau unde sa-i faca perfuzii.Am plecat cu ea la mama in gavana. Am vorbit cu toti doctorii si pana la urma unul dintre ei s-a incumetat sa ne ajute, sa-i puna un cateter direct pe vena. Mai aveam un ultim antibiotic de incercat, asa ca luni la prima ora urma sa ne prezentam cu Irina la spital. Luni era si ziua ei, implinea 2 anisori. Duminica seara i-am facut baita si eu cu Sorin am plecat pana acasa sa ne facem si noi baie si sa luam ce ne mai trebuia pentru spital. Nu stiam ca la intoarcere n-o s-o mai gasim in viata. Plangeam incontinuu, pe drum , in maxi taxi, acasa. Pe la 23.30 a sunat mobilul lui Sorin. Mi-a zis ca trebuie sa plecam in gavana ca ii e rau fetei. Am luat repede ce trebuia si am plecat plangand, aveam parca un nod in gat. Am deschis usa si toate luminile erau aprinse....M-am dus fuga in dormitor, dar la usa m-au oprit mama si sora mea. Plangeau. Am tipat, am lesinat, nu puteam sa realizez ce se intamplase. Am intrat la Irina, statea intinsa in pat, parca dormea.Ii intrebam incontinuu daca sunt siguri si le spuneam ca ea doarme. Era un adevarat ingeras, care a plecat de la noi, s-a dus acolo unde ei ii e bine.
Iertati-ma nu stiu ce mi-a venit sa va povestesc...
Gwendoline spune:
Vai ce trist!
Numai citind povestea ta mi se frange inima,esti tare curajoasa si puternica ca sa treci peste asa ceva ,eu nu stiu ce asi face,ma doare inima numai gandinduma ca se va intampla ceva fetei mele !
Imi pare foarte rau pentru cele intamplate ,dar acolo unde e Dumnezeu are grija de ea si acum aveti o fetita splendida ,sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa!
Mi de pupici!!!!
Poiana Brasov
mirela0521 spune:
lavyada, am citit printre lacrimi povestea ta. Dumnezeu e alaturi de ea acolo sus si poate ca asta era singura solutie pt toti.
pupici multi pt voi, pt tine si toata familia ta ca ati cunoscut o suferinta atat de mare...
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
fetelor va multumesc frmos pt urari si urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritelor eroca si alexia.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
ainia spune:
Acum , daca am aparat foto, am pozat si am filmat la greu...
I-am filmat pe pici www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070517&ctime=192244" target="_blank">in balcon

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ank999 spune:
Lavinia

...nu stiu ce sa spun...ati fost foarte curajosi...sper ca de acum incolo sa fiti foarte fericiti

Ainia ai niste minuni de copii

Mirela multumim pentru urari
.
Dariana,Maya
Taminaaaaaaaaa, Ralucaaaaaaaaa
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez