Mamici si bebici din Pitesti 2
Raspunsuri - Pagina 27
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Multumim pentru urari!
Lavi m-a impresionat povestea Irinei, insa nu-mi gasesc cuvinte ca sa te pot consola.Sunt convinsa ca Irina, acolo unde e, ii este bine, e un ingeras care va vegheaza pe voi toti.Poate asta a fost scopul pt. care a venit pe lume: sa fie ingerasul vostru iubit.
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by ainia
Acum , daca am aparat foto, am pozat si am filmat la greu...I-am filmat pe pici www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070517&ctime=192244" target="_blank">in balcon
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
va cat t sa f de simpatici si de hazlii.
pupici...Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
carla2005 spune:
Bey gemenii sunt super tari!!!!
lavyada ma tot intreb de unde ati avut atata putere ...pe cuvant...cred ca in cazuri din astea te intareste Dumnezeu ca altfel nu-mi pot imagina! Sa aveti parte de toata fericirea din lume ca meritati! Sti ma gandeam poate Irina nu a sitit totul chiar atat de greu ...nu stiu ...poate daca a venit pe lume cu problemele astea si nu a stiut ca poate fi si altfel a crezut ca asa trebuie sa fie...zic si eu nu stiu ... uite poate reusesti sa citesti cartea Viata de familie a parintelui Paisie o gasesti la biserica Sf. Gheorghe! Sa fi sigura ca Irina este ingeras acum!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!
mirela0521 spune:
am observat ca am fost destul de incoerenta in mesajul anterior. nu stiu ce s-a intamplat de mi-au disparut anumite litere. ori nu le-am tastat, ori... habar nu am ce s-a intamplat. oricum vroiam sa spun ca gemenii sunt super simpatici si hazlii.
fetelor rares nu are pofta de mancare deloc. de cand cu boala de saptamanile trecute tot mofturos este. nu stiu ce sa ii mai fac. nu mai mananca mere sau portocale pasate deloc (bea doar suc de porto). nici macar piersica din compot. de piureuri ce sa mai zic... parca e otrava nu altceva. nu as vrea sa il trec pe vitamine, dar totusi cred ca o voi suna pe dr zilele urmatoare sa vina sa ne vada. am tot sperat ca daca sta mai mult afara ii vine si pofta de mancare, dar nu s-a intamplat asta. acum si cu zilele astea de ploaie nici afara nu mai iesim.
voi ce mai faceti? cu ce va mai laudati?
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
ah, vroiam sa va intreb cum e cu cerealele astea. eu pana acum nu i-am dat lui rares, dar pt ca nu prea mai manaca mai nimic la micul dejun ma batea gandul sa incep sa ii dau si eu. noi folosim lapte Lactana de la Tofer. nu prea am vazut sortimente de cereale la Topfer decat cu orez si morcov sau banana sau simple doar cu orez, adik tot ce el nu are voie pt ca e predispus la constipatie. asa ca... pana la urma ce ii voi da? vreau si eu sfaturi, please...
poze
carla2005 spune:
Mirela ei eu tot topfer ii dau! Cereale i-am bagat de la milupa 3 cereale (orez porumb si tapioca) nu o constipa deloc desi si ea are probleme de genul asta! Acum e kiar OK! Cand termin cutia asta de milupa trec la nutriben (se gasesc numai in farmacii Sensiblu, dona, astea mai mari), mi s-a pus mie pe nutribenul asta sa vedem cum le accepta! Eu ii pun cereale in lapte seara o masura (o folosesc pe cea de la lapte)! Noi mancam lapte Topfer, cereale milupa si bem ceai Humana...asta e! Important e ca ne merge bine!
Lavyada sa-ti traiasca printesa Irina si sa fie sanatoasa si fericita La multi anI!!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!
mirela0521 spune:
carla, zici ca au mai multe recomandari cele de la nutriben? sa incerc direct din alea? sau sa le incerc mai intai pe astea de la milupa?
care e faza cu mailul comun si cu anamea?
poze
mayaione spune:
Mirela fa-i si o coprocultura si vezi ce iese, poate afli cauza lipsei poftei de mancare. Eu tot lapte Topfer ii dau Anei si cerealele de la ei. Am ajuns la concluzia ca pe Ana nu o mai constipa nimic. Si ii dau direct, de obicei, lapte sau cereale de la alta firma. Ii mai fierb orez si cu mar copt, le bag la blender si iese o crema miam miam. Exact asa face ana cand o papa, ii place rau, incearca si tu pentru Rares.
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
mirela0521 spune:
maya, la ce foloseste si in ce consta analiza de care mi-ai zis? nu stiu ce sa zic ca are. acum parca a inceput sa mai manance. si am observat ca nu trenuie sa ma grabesc sa ii dau sa manance doar pt ca este ora. trebuie sa il las sa se infometeze putin ca sa manance mai bine si mai cu pofta. altfel ia cateva lingurite si apoi nu mai vrea. i-am dat 2 zile supa de pui pasata cu de toate in ea, inclusiv sare, asa cum mancam noi, si am pus iaurt cremoso peste si am vazut ca a mancat. la fel vad ca piureurile din cartof+carne+iaurt cremoso sau galbenus+branzica calcica+iaurt cremoso. deci acum are zile cand le mananca. nu i-am mai facut cu dovlecel pt ca am impresia fie ca au inceput sa fie mai amari decat la inceput, fie s-a plictisit de ei si nu ii mai plac pur si simplu. merele alea verzi am vazut ca sunt f tari si probabil ca d-aia nu ii mai plac, dar nu inteleg de ce nu i-a placut piersica din compot care era o delicatesa pana acum. am incercat mar copt+iaurt si vad ca l-a mancat ieri. sa ma mai uit prin carte sa vad ce fel de combinatii mai pot incerca sau poate ma ajutati voi cu combinatii care la voi merg la sigur. mi-e frica totusi sa ii dau orez sa nu il constip. tu ai observat vre-o reactie? si cum anume faci orezul? cata apa, cat orez, cat lasi sa fiarba, fierbi marul o data cu orezul, sau pui la sfrasit, zi-mi te rog exact cum se face.
pupici de la noi pt tine si ana.
poze
mayaione spune:
Pentru coprocultura, ori te duci la sanepid si-ti dau ei recipient gratis, ori il cumperi din farmacie (coprocultor). Are in el o lopatica si ii iei caca de pe pampers si il duci la sanepid dimineata. De cand il iei trebuie dus in 2 ore maxim. Cat despre orez, eu pun o cana de apa si 2 linguri de orez si las sa fiarba bine orezul. Bine completezi mereu cu apa pana e gata. Marul il bagi la cuptor si-l lasi sa se coaca bine, cu cat se coace mai bine cu atat e mai dulce. Apoi il amesteci cu orezul fiert si le mixezi, eu le pun in blender si iese o crema buuuuna. Sper sa-i placa!
Pup pentru toti bebeii!!!
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti