Mamici si bebici din Pitesti 2
Raspunsuri - Pagina 28
mirela0521 spune:
maya mersi pt reteta. voi incerca si eu zilele astea sa vad daca ii place. vad ca a inceput sa manance mai bine zilele astea. poate ca nu e nevoie sa ii fac analiza aceea deocamdata. ma mai gandesc. oricum multumesc frumos pt informatii. ii dam si un pupic
anei.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
fetelor vreau sa va spun ca am fost vineri dupa-amiaza la caciulata la apa termala impreuna cu rares. nu va inchipuiti ce fericit a fost cand a vazut el atata "cada" de mare plina cu apa calda si lume multa multa pe langa el. imi pare rau ca am uitat camera acasa ca sa imortalizam momentul. daca nu a pleoscait din manute, daca nu a baut la apa (baga mana in apa si apoi o ducea la gura sa vada ce gust are). se baga in seama cu toata lumea, si era f suparat cand cineva trecea pe langa el si nu se uita la el ca sa ii zambeasca el cu toti dintii. iar cand se uitau la el nu isi mai incapea in piele de bucurie, radea tot si dadea din manute si din piciorute. ba chiar s-a si dus la o domnisoara si la un barbat in brate. in momentul cand ei i-au acordat atentie el le-a zambit si a intins mainile catre ei. ah, si cum avea el impresia ca poate sa mearga in bazin singur, doamne ce haios a fost. mai nasol a fost drumul pana acolo pt ca rares nu are stare de nici o culoare in masina, iar la intoarcere mi-a facut peri albi.
pt ca i-a placut asa de mult apa i-am luat ieri de la pic o piscina mai mare pe care am dus-o la soacra-mea si am umplut-o jumate cu apa. va dati seama ce fericit a fost el ieri in piscina aia. a venit si o vecina mai maricica un pic si s-au balacit amandoi in piscina aia ceva de nedescris. abia astept sa il duc si astazi.
acum va pupam, ma duc sa ii fac manacrea ca parca vad ca se trezeste imediat.
poze
mayaione spune:
Am vazut pozele, puuuup Rares. De-abia astept s-o pun si eu pe Ana in piscinuta ei, i-am luat din Metro una. Sunt foarte incantata de faptul ca Ana a inceput sa pape orice, tot ce-mi trece prin cap sa combin pentru ea e "miam miam"
. Seara in laptic ii pun si cereale orez + piersica dar nu ii tin de foame si la 4 dimineata e treaza sa manance. Noroc ca nu mai sta mult, in maxim juma de ora se culca la loc si se trezeste la 8 si se joaca cumintica pana ne trezim si noi. De cateva zile sta in fundulet perfect, nu o sustin, are echilibru perfect. A invatat f repede. Soacra ne certa "cum la 6 luni nu sta singura in fund". Dar noi nu o pusesem decat la noi in poala, nu incercasem s-o lasam singura. Nu am vrut sa ne grabim, stiu ca de la 6 luni e recomandat, nu mai devreme. Asa ca dupa numai 3 zile de pus in fundulet, a inceput sa stea din ce in ce mai bine, pana a reusit sa stea perfect. E incantata si de scaunelul ei de masa, sta acolo si se mai joaca.
Mai scrieti si voi despre piticii vostri, ca uite am ajuns pe pagina 3 si ne ratacim pe aici.
Pupici!
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
ainia spune:
quote:
Originally posted by mirela0521
am pus poze noi...
poze
Suuuuuper tari pozele!

Se vede ca-i place muuuult!Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mirela0521 spune:
rares pt ca are probleme cu picioarele nu trebuie fortat sa faca nimic. din contra, recomandarea medicala este sa faca totul cat mai tarziu, sa ii ingreunam ridicarea si mersul in picioare ca sa i se intareasca gleznele mai bine. nici el nu a stat f devreme in fundulet singur. ba chiar poate mai tarziu decat ana. aproape la 8 luni pot sa zic ca se aseza singur in fund. el nu vroia sa stea de nici o culoare rezemat singur de perne. nu ii placea si pace. in poala statea pt ca era bagat in seama si simtea caldura trupului, dar rezemat singur de perne sa nu auda! asa ca l-am lasat sa isi face singur de cap. tot pe la la 8 luni s-a si ridicat singur in picioare pe patut neajutat de nimeni si a inceput si sa mearga de-a busilea bine, desi el de la 4,5 luni a inceput sa se rostogoleasca pe parti iar pe la 6 luni mergea ca racul inapoi si se rotea pe loc ca acele unui ceas. acum trage de toate alea, se ridica pe mobila/scaun/canapea si topaie pe loc de zici ca danseaza. cand a inceput sa faca asta era super haios. pt ca noi nu il ajutam deloc ca nu aveam voie de la dr, a gasit el metoda de a se apuca cu mainile si ca sa nu alunece se sprijinea in cap sau se apuca cu dintii de canapea. era de belea cu el.
de mancat si rares pana la 8 luni manca orice, nu refuza nimic. chiar ma miram ce copil cuminte pot sa am. apoi a facut viroza aia nasoala si acum abia incepe sa isi recapete pofta de mancare. dar e bine ca a mai slabit un pic, nu mai este atat de rotund.
cat priveste marea, oricum il luam cu noi. nu stiu cum va reactiona la mare fiind apa sarata si mai rece. la caciulata este apa termana cu sulf si are 37 de grade. dar sper sa ii placa si la mare. daca nu, tatai va face forta carand de 2 ori pe zi apa de la robinet din camera de hotel ca sa umple piscina baiatului, nu?!?
poze
mirela0521 spune:
ieri i-am facut pt prima data lui rares mar copt si orez fiert. a mancat destul de bine. si pt ca facea si un pic cam moale si cam verde i-am dat sa bea si zeama de la orezul fiert cu putin mar ca sa para mai dulce si vad ca astazi a facut kaki ok, nu mai este moale si are si culoarea normala. ii mai fac o portie de orez cu mar si astazi, dar nu ii voi mai da zeama ca mi-e sa nu il constipe apoi.
ah, am bagat si cerealele. deocamdata am dat in laptele se seara inlocuind o cupa de lapte cu una de cereale si ieri la pranz i-am pus in piureul de galbenus cu branzica calcica si iaurt si o cupa de cereale si l-a mancat. maine voi incerca si cu fructe, cu portocala pasata, pt ca astazi facem tot orez cu mar.
voi ce altceva mai dati copiilor vostri?
poze
ralu80 spune:
Salutare mamici, bebici si copiluti...
Reusesc sa va scriu si eu printre plimbari, tratamente pentru raceala si strambaturi la masa.
Le multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu indemnizatia...am primit-o si eu pe 16.
Noi am fost plecati la tara unde am avut musafiri 2 bebelusi...totul bine si frumos pana s-au imbolnavit toti 3...si de o saptamana ne luptam cu tusea si cu muci...dar, asta nu ne impiedica sa iesim pe afara la plimbare ca tot e frumos.
Hai sa vedeti si niste poze de la tara
La tara
Apropo, nu o punem si noi de o intalneala?
Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)
mirela0521 spune:
vai ce bebelusi frumosi cu palarii. e o frumusete riana. mi-au placut tare mult pozele. iar aia facuta dupa poarta mi se pare tare haioasa. riana merge deja in picioare? ca mie asa mi se parea.
ar merge de o intalneala, dar nu stiu cum si cand ca de cand tot zicem ca ne intalnim si tot nu mai reusim. nu stiu ai vostri cum sunt, dar rares nu are un program fix niciodata. are ore diferite de sculare si culcare, la fel si de masa. daca intr-o zi se scoala la 8 ziua urmatoare se poate scula la 9 si f rar la 10. in functie de ora de sculare variaza si masa de fructe, iar pe la 11-12 sau 13 in cazuri destul de rare se culca din nou, apoi iar masa pe la 15-16 dupa care are doar joaca si papa pana pe la 22 cand se culca. cam asa arata programul lui rares trasat in linii mari.
poze
lavyada spune:
Am vizionat pozele cu Riana si Rares, sunt foarte frumoase. Noi reusim sa avem un program de masa fix: la ora 6,10,14,18,22. Baie facem o zi da una nu. I-am dat Adei borcanas cu mancare de la hipp si i-a placut, am vrut sa vedem daca o sa ne descurcam in concediu. Ne plimbam pe fiecare zi, in parculet la noi, langa magnolia sau prin centru. Noi suntem dispuse sa ne intalnim, asteptam propuneri.
Acum Ada doarme. Astept sa se trezeasca si iesim afara. Va pupam dulce pe toti si va uram LA MULTI ANI pentru ziua de 1 iunie.