Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mirela daca nu are rosu in gat sau alte complicatii incearca sa-l tratezi homeopat, da-i coryzalia, oscilococcinum, parragrippe etc. Cel mai bine ar fi sa te duci cu el la doctor, eu am dus-o pe Ana la Cadar, are cabinet pe Exercitiu. Noi aveam probleme cu sughitul si eczema din ureche, am scapat de ambele in 10 zile. Acum mi-a mai dat doar pentru dintisori si starea asta de agitatie de la dintisori. Ei fiind micuti, astea homeopate isi fac efectul imediat si pe termen lung.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

si cum imi dau seama daca are sau nu rosu in gat? cum se vede asta?
nu stiu ce sa zic despre cadar. si mama s-a tratat la el si in spital si la cabinetul lui si nu a dat rezultate tratamentul prescris.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

lavyada am incercat sa ii fac aerolosi si nu a suportat de nici o culoare aburii aia. a plas continuu. nici macar fara prosop in cap nu a vrut sa stea oricat de departe de oala am fi stat. a fost un chin sa il tin in brate si sa nu face vre-o prostie sa ne ardem pt ca se zbatea ca un peste pe uscat in bratele mele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor multumim pentru urari si va pe toate!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Mirela batista bebelusului intradevar facer minuni! Sper ca Rares sa se faca bine repede! Eu nu am avut-o niciodata racita pe Erica. cam stranuta ea din cand in cand si ceva mucisori (coryzalia ii usuca tare bine + picaturi de colargol) dar nimic mai mult. Eu pana acum o luna i-am dat cate un osccilococcilum/saptmana.

Mergi la inceput

Alexuta e tare dragut scaunelul, dar proprietara il intrece de 1000...000 de ori!
Va intrebam de biscuiti pt ca mar simplu nu accepta, iar constipatia..., dar nu am vazut nimic fara gluten, asa ca voi astepta. Nu mananca nici un fel de fruct.
Cat despre borcanase, va intrebam ca sa stiu ce-i iau ca sa-i dau cate unul din cand in cand ca sa o obisnuiesc pt mare!
Cat despre cereale...Erica mananca putin la fiecare masa si trebuie sa-i dau sa pape cam la doua ore. M-ar fi interesat pt a-i da seara ca sa doarma ceva mai mult si mai bine. Ziua oricum doarme maxim 2 ore adunate si asta dc o scot la plimbare. Am orez de la nestle, dar nu iii place si nici nu mai incerc cu orez pt ca constipa... Copchila mea e slabanoaga
6.600 la 5 luni, asa ca ar merge...
Mirela parca tu ziceai ca Rares nu sta in carucior. Nici Erica, decat dc doarme si doarme doar dc carutul merge...Dc e foarte obosita sta chiar 2 ore dc nu...1/2h si gata...si foamea aia care o apuca tot timpul...Nu-i place ridicata in carut, e mai bine in brate (marsupiu)

Mergi la inceput

A...era sa uit...azi incerc sa pun o lingurita de piept de pui in piure...sper sa-i placa!
Voi le dati mere coapte? Cum le faceti?
Alexuta eu tot la borcanase de la hipp ma gandeam, dar sunt atatea feluri si nu stiu cam ce ar putea sa-i placa! Habar nu am ce sa-i iau!

Mergi la inceput

Nu stiu dc va amintiti, dar Erica are un canal infundat la un ochisor, iar vineri avem o programare la Bucuresti la oftalmolog! Sa ne tineti pumnii! Cred ca va fi nevoie de operatie, care se face cu anestezie generala (am sunat si pe la clinici private si prin alte parti si toti au zis asta). Sa vedem la ce concluzie ajungem vineri!
pe toata lumea!

Mergi la inceput

anca bafta multa la operatie. sa fie reusita si fara complicatii. sper sa treceti cu bine peste aceasta experienta. nu te speria ca nu mananca fructe. va manca ea cu timpul. stii cum este, unii manaca fructe, altii legume...
eu nu i-am dat niciodata medicamentele astea homeopate de care imi spui tu si maya. nici dr veche nici asta noua nu mi-a vb despre ele. poate ca ar fi trebuit sa ii dau ca sa ii creasca rezistenta, nu stiu. pt uscarea mucilor tot colargol folosim si noi, iar pt desfundat nazomer sau ser fiziologic. oricum va mai dura 2-4 zile pana ii trece cred. eu sper sa fie pe drumul cel bun, nu de alta dar a zacut astazi cam 3 ore.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Alexuta esti o draguta, multumim pentru compliment.
Mirela ne pare rau ca nu v-ati descurcat cu inhalatia si ca ati avut o noapte grea, dar sa vedeti ca tot raul e spre bine. Si eu i-am dat Adei osccilococcinum, cate o doza pe saptamana si mi s-a parut folositor.
Erica iti tinem pumnii si sa te intorci cu vesti bune.
Fetelor voi ce faceti, mai iesiti afara pe vantul asta? Mie mi-a cam frica, nu vreau sa raceasca.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput