Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Mirela eu i-am facut Adei de mica si pentru noi e ca o joaca. Uneori se mai baga si tati peste noi.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

lavinia, am cumparat si eu astazi in sfarsit batista aceea si acum imi pare rau ca nu am luat-o mai devreme. este super super buna si scoate mucii imediat, nu te stresezi deloc sa ii aspiri cum faceam cu pompa de cauciuc. plus ca ii scoti mult mai repede si ii scoti si pe toti. inainte stateam cel putin 5 min si il imobilizam pe rares in fel si chip ca sa pot sa il aspir, pe cand acum pun o data la o nara, apoi la cealalta si gata treaba. ii dau in continuare panadol dimin si seara si il aspir de fiecare data cand ii curg mucii pe buza in jos pt ca daca pe timpul nosptii de infunda si nu mai poate sa respire, ziua ii curg pur si simplu in jos din nas asa zemosi sunt.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Fetelor as vrea sa va arat si eu poze cu gaza mea, dar nu stiu cum. E complicat? Cum sa invat si eu?

Mergi la inceput

Mirela sa il aspiri inainte de a se culca diseara si sa vezi ca la noapte va respira mult mai bine.

Mergi la inceput

anca am uitat sa iti zic ca eu nu i-am dat lui rares borcanase pana acum. chiar daca nu i-a placut supa niciodata, s-au gasit alte alternative pt a-i face ceva de mancare asa ca nu am apelat inca la borcanase. cred ca voi apela la ele de nevoie la mare, in rest nu ii voi da. nici biscuite cu mar nu i-am dat, nici cereale in lapte sau fructe. pe de o parte pt ca il umfla si el este destul de dolofan, de pe alta parte pt ca l-ar constipa si mai rau, ceea ce nu e de dorit. plus ca atunci cand va mai creste va manca la biscuiti si la cereale cu lapte de se va satura de ele. ce rost are sa il umflu eu de la varsta asta? prefer sa ii dau mai mule fructe decat sa ii dau prostii din astea.

poze

Mergi la inceput

explica-mi exact cum faci baia de aburi? pas cu pas... cata apa pui, cat musetel, cat e vasul de mare, cat stati...

poze

Mergi la inceput

Pun trei cani de apa si trei -patru pliculete de ceai de musetel intr-o oala.Cand da in clocot iau oala de pe foc si o pun pe un scaun in camera noastra. O iau pe Ada si ne punem deasupra oalei, nu foarte aproape ca sa nu ne ardem si ne acoperim cu un prosop. Stam cat vrea Ada, cam 3-5 min. Ada este cu capul gol pentru ca transpira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Cred ca m-ati uitat, ca de cand nu am mai intrat pe aici a trecut cam multisor.
Am citit ce ati scris, sa vad daca am retinut ceva...
In primul rand vreau sa spun ca azi am vazut o dulceata de fetita, pe numele ei Ada.Ce scumpete mica!
Felicit si eu bebelusii cu dintisori.Pentru cei care nu au inca sa nu va speriati, ies ei. Alexiei i-au iesit la 1 an si 2 luni.Acum avem 4 dinti si 3 maselute care tocmai au iesit.
Alexiei i-am luat scaun de lemn.E din 2 piese si se transforma in masuta si scaunel.De fapt acum asa il foloseste Alexia caci are o mare pasiune pt. desen.Parca aveam si poze, stati sa vad:Alexia in scaunel
Mirela nici Alexia nu mai manca ciorba de radacinoase si tarziu am aflat de ce. Nu-i placea gustul de morcov fiert, trebuia sa pun mai multa telina sau pastarnac si musai sa aibe si ceapa.Poate lui Rares nu-i place o leguma fiarta, incearca diverse combinatii sa vezi care nu-i pe gustul lui.
Alexia a mancat cereale Milupa.
Pana la un an nu i-am dat biscuiti cu mar.I-am dat mar cu cereale fara lapte(tot Milupa)
Anca eu i-am dat Alexiei borcanase Hipp si uneori Nestle.Cele de la Hipp sunt bio.Alexia le prefera pe cele de la Hipp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mirela pentru Rares de la doua gagici ca sa se faca bine. Daca e asa sociabil inseamna ca trebuie sa o cunoasca pe Riana, ca ii plac la nebunie copiii.

Anca poti sa-i dai cereale, dar sa fie fara gluten. Eu i-am dat Rianei cereale de la Milupa, erau cu orez si porumb parca...i le faceam cu lapte de la mine si erau super bune, ca un gris. I-am dat mai mult fructe la borcan, legume mai tarziu, si doar ca sa vad ce-i place ca sa stiu ce sa-i fac si eu.

lavyada pozele le incarci pe yahoo, pe photos si copiezi linkul cand editezi mesajul. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

fetelor am avut o noapte cumplita!!! rares a fost f mucios, s-a infundat f tare, l-am aspirat de vre-o 4-5 ori cu pompa de cauciuc iar pe la 2 noaptea a trebuit sa il aspiram cu batistuta. noroc ca s-a trezit si tati si a venit la noi. desi nu era o ora potrivita sa bagam aspiratorul in priza nu am avut incotro pt ca nu putea sa mai respire de nici o culoare bietul copil. ca sa nu va mai povestesc ce sperietura am tras cand la lumina difuza din camera am vazut pe hartie o pata de culoare rosie mi s-a parut mie, si am avut impresia ca este sange. am crezut ca i-am ranit nasul tot aspirandul. noroc ca era doar colargol, adik pata era maro dar eu chiara de somn si oboseala am vazut altceva. oricum acum cand m-am trezit am observat ca am mai multe pete de la colargol pe camasa de pijama, probabil cand il luam pe rares in brate sa il calmez si sa il plimb prin camera lui ii curgea nasul pe bluza mea. dupa 2-3 incercari esuate de a-l pune la el in pat sa doarma, pana la urma am ajuns sa dormim impreuna. s-a tot perpelit si foit, a tot plans in somn, saracul de el a avut o noapte mai cumplita ca a mea.abia pe la 4.30 s-a observat o mica imbunatatire si a dormit ceva mai bine. pe la 7.30 a baut laptele si doza de panadol si de atunci este in picioare si nu mai vrea sa se culce. se tot joaca la el in pat, se tot ridica in picioare pe marginea patului, arunca jucariile din pat ca sa le vada cum pica jos, se holbeaza la mine cand tastez la calc, orice numai nani nu... zica ca nici nu e bolnav daca nu ii auzi haraitura din nas.

poze

Mergi la inceput