Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
Magdone spune:
Buna, buna,
Cica a fost super ok ieri la gradinita, asa mi-a zis educatoarea, a si mancat, a si dormit, doar un pic a plans inainte de somn. Sa dea Domnul sa fie tot asa. Astazi se duc la innot, mi-au zis alea sa-i pregastesc schimburi, sa i le pun in ghiozdan. Doamne ce haios e cu ghiozdanelul in spate.
Mai organizeaza si excursii, vara e total diferit ca au mai multe activitati decat in timpul anului.
Ce-mi place aici e ca oriunde ai sta ai 2 -3 scoli in apropiere sa ai de unde alege, cica e facut in asa fel sistemul sa ofere tuturor posibilitatea sa-si aleaga, plus ca mai e faza ca la astia e o educatoare la 8 copii, cel putin asa mi-au zis.
O sa vad si azi cum fi.
Meeeey, nu ma mai luati la mishto cu masina
, e adevarat ca m-am stresat tare atunci la inceput ca n-aveam, dar m-am potolit, si oricum la cat stres a fost la incepuuut. Nu e chiar asa usor...
Andra, sper sa nici nu fie cazul de vreo amenda vreodata ca aici e jaaaleeeee cu asigurarile la masina, noi de ex platim 235$/luna si daca Doamne fereste se intampla ceva indiferent ca e in vina altcuiva, ii creste si aluia asigurarea dar si mie, si numai asta ne lipseste, plus ca te verfifica astia intodeauna sa vada daca esti conducator civilizat
.
va pup, ma duc sa trezesc copilul sa-l duc la gradi, va mai zic...
sanatate si pupici!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
romana spune:
Felicitari Lya pentru baietel.
Gio Iti doresc o sarcina usoara si un copil sanatos si frumos.
Andra: Pai ar trebui ca de banii aia sa fim extrem de multumite. Macar de i-ar su cumintii pe copii ca asta mare al meu a devenit cam raut in unele momente.
Mihaela: E adevarat ca e bine la o vila sau pensiune datorita accesului la bucatarie.
Am fost si noi la Predeal la o vila. A fost bine , aer curat, brazi, apus de soare splendid, dar ... copii super-energici, carut de impins la deal cu copil si cumparaturi din vale. Doi pitici care nu vroiau pe trotuar si alergam dupa ei pe strada sa nu-i loveasca masinile, ii trageam cu forta pe trotuar.
Si acum imi e dor de aerul curat de acolo. Ma gindeam ce bine ar fi sa avem o conducta cu aer de munte si sa dam drumul la robinet ca sa ne oxigenam casa. Of... ce poluare in Bucuresti, ce aer imbicsit.
Cornelia: Cum se mai simte Maria?
Romana_74: Sanatate puiutului.
Nu prea am timp de scris, dar daca vreti sa ma intrebati raspund la intrebari.
In legatura cu eco morfologica eu le-am facut pe toate trei la Herghelegiu, e bun.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Magdone spune:
hehe azi cand l-am lasat nu prea ii mai suradea sa ramana, mititelul, se amagea singur: mai stau putin si ma joc si apoi vine mami, oooff sper sa fie bine.
asaa si nici nu ma intorc bine acasa ca ma suna unii sa ma duc la un interviu!!!!! asa ca azi stau si invat si maine oi vedea ce fac.
e vorba de niste organizatii guvernamentale care ajuta emigrantii sa-si faca experienta canadiana, ca asta imi lipseste, se cheama Practise Firm, e ca o firma virtuala unde muncesti, pe gratis,
, 2 luni si la urma daca esti meserias si le place de figura ta te angajeaza pe bune, ca un stagiu de ex. Doamne ajuta!
Cornelia, imi pare tare rau de Maria
sanatate multa!
Aditzu, bine ca ne mai scrii si tu, credeam ca te-ai evaporat ![]()
Crisa, asta e n-ai ce sa faci, dar lasa ca timpul trece repede, ma uit si la sormea si deja e in luna a 5-a. Bai puteti sa credeti ca astia pe aici de-abia o ecografie i-au facut, noroc ca a fost in tara si si-a mai facut 2 asa de control
, si cica control intern se face doar inainte de nastere, nu se streseaza astia frate de nimic aici.
Dana, cum mai eee?
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
bibi spune:
Aditzu sa ai un concediu placut, plin de voie buna, sanatate si distractie! (nici nu ai idee cat m-a miscat planificarea ta de anul asta, dar la anul...cine bantuie pe litoral in vama sau la 2 Mai...eu
)
Gio, sincera sa fiu abia la spitalul asta am gasit un medic care stie cum se masoara colul. Daca vrei o masuratoare exacta ai grija si mergi la eco cu vezica plina, da plina frate si spevcifica-i in mod expres ca te intereseaza colul, desi tipa de la eco, desi urata (la propriu) si gretoasa(la figurat) este foarte exacta si precisa in ceea ce face.
Magdone, sfatul meu e sa te pregatesti pentru ce-i mai rau ca pana la urma, Razvan are sange de latin in el si cand o vedea ca gradi asta e chestie serioasa o sa protesteze inversunat si impotriva la zeci de educatoare pricepute si sisteme bine gandite![]()
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
crisotexa spune:
Bibi, ce zici de numele Petru? Mie imi place tare mult insa am unul breaz in familie... Interesanta firma cu DVD. Baga telefonul. Si ala de la spitalul tau, pt. eco. Tu la cat ai facut eco 3D? Si ca veni vorba de mare, la anul stau o luna acolo
. Cu statul in pat, ce sa zic, doctorul mi-a recomandat repaus fizic. Dupa hematom, oricum e bine sa stai in pat. Om mai vedea.
Magdone, bafta multa maine, la interviu. Ce bine suna: innot, tabere...
Aditzu, sanatate rapida Irinei, ca sa va priasca concediul...
Cornelia, sanatate Mariei. Doamne ce de emotii. Parca singurul lucru pentru care merita sa pleci din tara asta sunt spiutalele noastre de kakao. Mizerie si nesimtire...
Pupa Crisa
bibi spune:
Crisa incearca programare la nr. de tel 324.33.12.
Eu prima eco 3 d am facut-o la ei la 13 saptamani.
PETRU e un nume misto, numai ca-i de sfant si nu vreau sa crizez baietul cel mare cu zilele festive ale fratelui mai mic.
pentru dvd acceseaza www.videomax.ro. au o arhiva impresionanta.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Cornelia spune:
Multumim mult pt. urari de sanatate si incurajari. Dupa o noapte un pic mai buna, in dimineata asta, Maria s-a trezit si ii era foame
. Nu mai are febra si pare ok. Adica, nu prea se tine pe picioare, dar e normal, dupa ce a zacut trei zile.
Uitasem sa va spun ca la noi, Doru l-a tinut pe Stefan (in scoica) la intoarcerea de la spital, iar eu am coborat si am pupat-o pe ea, care ne astepta in curte. Deci nici de aici nu s-a crizat Maria
. Plus ca i-am adus si cadou din partea lui Stefan, dar tot apa de ploaie pt. ea
.
Si mie imi place numele Petru, dar nu a primit acceptul lui tati. Il am in vedere la urmatorul baiat
.
Pupam burticile!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
crisotexa spune:
Gaby, sa-ti triasca Stefanica!!!! La multi ani si neaparat sa primeasca anul asta un cadou de la braza...
Bibi, faza de faza. Bineinteles cu numele tale preferate de baieti (Vladimir, sasha si zau ca nu mai stiu). De vreo doua zile ma uit la serialul Anastasia (ora 12:00, Antena 1) si m-am indragostit de Vladimir Kurf (exact numele care-ti zisesem io ca imi place cel mai mult din cele trei). Destinul vezi... Si mai e si un Sasha (fiul tarului)... Uitate-te si tu la un episod, poate ti se pare alegerea mai simpla. Vladimir este
. Of, of....
Cornelia, vad ca ne dai veti bune despre Mariuca
. Ce bine.
Acum m-am comuntat de pe filme pe citit si imi e mai greu sa ma intrerup pentru Net.
Magdone, sa ne tii la curent cu jobul si gradinita... si nu numai...
Bychi, esti bine????
Ma intorc la book..
Concediu placut la toate care plecati la odihna (sau cel putin asa sperati
. Faza cu berea si baia in mare pentru mine e inca de actualitate.
Pupa Crisa
cgaby spune:
cornelia - multa sanatate mariei! sa-i treaca repede!
magdone - rabdare...te cred ca tot timpul te gandesti ce face razvan la gradinita, dar fi convinsa ca e bine. nu ai de ce sa-ti faci griji. tinem pumnii pentru job!
pupici tuturor.