Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bibi - da,mai, ne-am intilnit pe ascuns si tie nu ti-am zis ... N-a mai avut loc nici o intilnire, ca asa e vara, ba e unul, ba altul in concediu, ba e ziua unuia, ba a celuilalt copil...poate la toamna avem mai mult spor, si vii si tu cu ambii baieti, eventual cu cel mic tinindu-si singur biberonul, cum ne-ai obisnuit

Magdone - bravos ptr gradinita, asteptam povesti cu interes, ca sintem si noi pe-aproape. Cum condusul cum mai merge, ai reusit vreo amenda de viteza sau inca esti cuminte

Dana - asa greu e?

Romana- sa-ti povestesc ca esti direct interesata despre gradinita "noastra": sefa mea imi zicea ca s-a intilnit la coafor simbata cu o tipa care are copiii acolo, si cica e fr.-super-para multumita, ca au grija de ei, ca invata limbi straine, ca fac o gramada de extra-activitati, ca organizeaza tabere (eu deja visez cum il trimit la iarna la ski), ca una peste alta e fr. buna gradinita. Am rasuflat mai usurata, cind incepuse sa-mi zica "am vorbit cu o tipa care are copiii acolo...." am zis "hait, sa vezi acum in ce porcarie am bagat odorul"

pup u,
Andra

PS tocmai am primit o parte din comanda Quelle si sint asa happy, am un sutien frumos si care-mi vine BINE ... nici nu stiti ce realizare e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele, va dati seama ce de vesti am io din "pat". Filme, net si carti... Stiu ca Andra ma invidiaza dar pun pariu ca dupa 2 saptamani si-ar schimba parerea.

Exista si o parte buna a faptului ca tre sa stau numai in pat (va puteti inchipui asa ceva???). Petru si-a intrat in painea de tata. Cand este acasa, el se ocupa de Tudor... He, he, ce fain e. Stau ca o printesa in varful patului si mai dau indicatii (a inceput sa nu mai fie nevoie .

Si ca tot stau ca o trantorita, relaxata si odihnita, as face numa sex . Ironia sortii...

Tudor adoarme singur seara insa de 2 ori pe noapte ne viziteaza. Il duce tati la loc, il pupa si gata. Cred ca viseaza urat. Citeam un articol ca fratii care dorm impreuna scapa de cosmaruri. Poate o sa ne iasa si noua ...

Care din voi aveti filmul Veronica? Tare l-as vrea si io.

Bychi, Calina, voi cum mai sunteti?

Andra, sa-ti poarte noroc sutienul prin concediu...

Magdone, cu copil dus la gradinitza si masina pe mana, viata e a ta ... Mai scriene de camadieni.

Anamaria, Madic, bine ati revenit. Cam obosite vad .

Pupa Crisa 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Maria nu e prea bine. Se pare ca totusi este vb. de o enterocolita. De ieri e deranjata la stomac. Face in continuare febra si e bleguta rau.

Duminica noaptea am ajuns la spital, cu toate ca am zis ca nu mai calc cu copiii pe acolo. Ne-am speriat, pt. ca Maria a avut doua episoade de durere la spate. Nu stiu inca despre ce e vorba. A fost vorba de o durere acuta, tipa mititica, se invinetise la fata si nu mai putea s astea nici culcata, nici la mine in brate. M-a dus cu gandul la o criza renala. La spital mi-au zis ca nu are nimic, doar febra si au vrut sa ii faca binecunoscutul deja algocalmin cu fenobarbital, pe care l-am refuzat.

Vreau sa ii fac o urocultura, dar ma lovesc de o problema: nu am reusit sa o conving sa faca in borcanel .

Pt. problemele la burtica ii dau (cu greu!!!) enterol.

Tocmai am vb. la tel. cu mama si imi spune ca nu poate sa stea pe picioare. E f. slabita. Nici nu stiu ce sa fac. ieri am stat cu ea acasa, dar azi am venit la birou.

Nu stiu cat de coerenta am fost, ca nu am dormit de doua nopti.

Fetelor, nu prea gandesc limpede in mom. asta, asa ca mesajul asta e un copy. Pupici tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Cornelia poate ca ar trebui sa mai consulti un medic. Eu cred ca dupa o zi sau doua de tratament copilul trebuie sa se simta mai bine in nici un caz la fel de prost sau chiar mai prost decat cu o zi in urma.

Crisa Adica sa inteleg ca ai program de stat la pat din ala ca la carte? Indicatie stricta de la medic sau preventie? Pai atunci trebuie sa gasim niste solutzii ca sa-ti umplii ziua. Te intereseaza o firma care-ti aduce DVD-urile la usa si apoi vin tot ei sa le ia?

AndraBai..uite ca exista si clientzi multzumiti. eu mi-am comandata niste haine de gravi de la domniile lor si zau ca nu am fost multzumita. Plus ca cel mai tare ma seaca sistemul asta al lor cu livrarile partíale si cum cucoanele de la posta romana se misca in reluare...eu una m-am lipsit

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Cornelia: mi-e tare mila de Mariuta ta. Alex a avut o enterocolita anul trecut in august si era la fel de moale si slabit , asa cum o descri tu pe fetita.Si mi-a si vomat f des.Daca are si crampe la burtica este f bun Debridatul. I-am dat si enterol atunci si ar fi bine sa o pacalesti cumva si cu niste saruri de la Humana. Sunt f bune contra deshidratarii. Dar nu stiu ce ar putea fi durerea aceea de spate de care ai scris.
Ii doresc micutei insanatosire grabnica.
Andra: si eu astept si astept de vreo 3 sapt. ceva de la Ouelle si.....nimic.La tine cat a durat pana ti le-a adus?
Crisa: Stai in pat ca stai bine si cu maaaare folos. Lasa sa-si intre tatal in rol.

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Cornelia, imi pare rau pt Mariuta ca e bolnavioara...Multa sanatate!!!

Crisa, vroiam sa te intreb, tu i nce fel de concediu esti, daca stai acasa? Ca asta e stresul meu momentan...Stii cum e cu riscul maternal?

Bibi, eu am incercat sa ma programez la centrul ala pe net, dar dupa ce o sapt programarea nu a fost confirmata, acum nu mai apare nimic. Dupa am vazut ca nu le functioneaza programarile on-line. Ce fel de eco au acolo? Masoara tot, pliul nucal si ce se mai poate? Ti-au zis sexul la 14 sapt? Cam pt asta m-as duce, mai ales ca nu fac triplu test si vreau o ecografie cat mai in detaliu.

Noi cred ca o vom serba pe Taisia acsa, mai ne gandim...cred ca mai in familie asa, ca mami n-ar chef de tam-tam.

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Gioaparatul e super. e 3d sau 4d. masoara tot si pliu si tot ce trebuie. pe mine m-a tinut cam 30 de minute si mi-a zis si sexu.
la eco 3d de 23 de saptamani facuta la sanador meclea a vazut ce era de vazut in 20 de minute
suna direct si programeaza-te
iar pretul e jenant
250.000 lei.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Am scapat in sfarsit de un proiecte nashpa care mi-a mancat o luna de citit DC-ul si acum recuperez la greu .
Felicit in primul rand pe noile gravidutze Gio si Crisa.
Multa sanate Maria.
Si La Multi Ani ! multa sanatate si o viata minunata tuturor sarbatoritilor.

Noi suntem bine, Irina a avut un episod de raceala - rosu in gat combinat cu o infectie urinara care ne-a pus pe jar ca nu mai stiam ce are , toata ziua se plangea ca o durea burta. Asa ca ne-am mobilizat si am facut toate analizele plus ecografie, toate au iesit foarte bine inclusiv hemoglobina - lucru care nu s-a mai intamplat demult, dar in continuare e foarte slabuta - nu se clinteste acul de la 12.5 kg iar de crescut tot creste.

Ne pregatim de concediu, eu in special ma pregatesc intens psihic, adica numai la asta ma gandesc pe 24 plecam la mare in 2 Mai iar pe 3 august la Bran.

PA Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bibi, mersi, am sunat. Mi-am facut programare. Daca sunt multumita de eco, nu mai merg in alta parte.masoara si colul, nu?

va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Cornelia - sanatate Mariutei!

Magda - pai tocmai ma minunez si eu ca a durat mai putin de 2 saptamini si au venit...Am mai comandat acum vreo luna jumate si a durat 3 saptamini sa imi aduca prima transa. Acum chiar m-a cam luat pe nepregatite cu banii, ca nu le asteptam decit peste vreo saptamina incolo. Sistemul cu adusul produselor in transe mie sincer imi convine, ca dau banii cu tiriita , si ma si bucur de primire dublu Aseara am tot visat cu ochii deschisi "oare ce a venit in pachetul asta?"... Mama, si am si o fusta de blugi lunga super-super, pe buna si fara gluma. Prima data produsele nu au fost grozave, adica o fusta cam simpluta, niste pataloni-bermude cam de piata si o pijama, dar acum... numai ptr fusta asta si sutien si merita toti banii.

Bibi - tu cu posta romana ai dreptate, mai ales ca banui ca frecventam aceeasi cucoana de la mesagerie, azi am stat 20 minute pe-acolo , dar asta e, si la shopping cind mergi pierzi mai mult timp pina iei o singura chestie, so...Iar la hainele de gravida mie mi se par imbatabile fata de ce exista pe piata la noi, sincer. Chiar ma gindeam ca in catalogul de toamna-iarna nu mai au, si daca o sa fiu si eu gravida, ce ma fac

Fetele, mai am 3 zile si intru in concediu, abia astept...

pup u,
Andra

Mergi la inceput