Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74) | Autor: Andra_

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,

hai sa fac eu oficiile, continuarea de aici:

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
10 iunie David si mami Amarantina
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta cu
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya cu Eric Marcus
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr cu Sofia
02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catya (Catan), plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
07 iulie Calin si mami Papadia, plus Costelus
08 iulie David si mami Bibi cu
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio cu
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
28 iulie Tiberiu si mami Bychi cu
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

Gio - mai cu mincarea la fel patim si noi, sint zile cind ma intreb cu ce traieste, altele in care maninca uluitor de bine... Astept cu nerabdare si speranta gradinita ca sa manince singur, ca acasa nu vrea de nici o culoare, ar sta nemincat decit sa-si bage in gura... mare puturos

Pojo - bravos doamna dansatoare, fusei si eu la nunta unei prietene, dar a fost destul de linistit, si oricum aveam niste sandale cu tocuri ametitoare, nici gind sa dansez, abia le-am tinut in picioare pina pe la 11 cit am stat.

Bibi - cind cedezi psihic cu casa in razboi, da-mi un semn si fa-mi o vizita, nu e chiar cel mai ordonat apartament, dar macar zugraveala e dupa usa (adica pe holul blocului). Ce mai face Sacha?

Fetelor sa va spun si voua: aveti mare grija cum umblati pe strada si tineti copiii aproape! Prietena unei prietene fr bune era simbata pe trotuar, iesise cu baietelul ei de un an la o scurta plimbare, si a avut loc un accident, in zona pietei Galati, una din masini a ricosat si i-a lovit de o cladire, ea are un picior rupt si alte contuzii, iar copilasul e in coma. Sper ca isi va reveni, ieri a baut laptic, dar inca nu se stie nimic, doctorii au fost fr pesimisti, mama e netransportabila intr-un alt spital, va dati seama ca el exact de ea are mai multa nevoie... toata lumea in jur e disperata si se intreaba "de ce?", dar lucrurile astea te lovesc din senin si iti pot da toata viata peste cap. Sint fr. socata si fobia mea ptr masini a crescut exponential, din pacate nu avem cum sa ne izolam intr-un glob etans...

pup u,
Andra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Romana ti-am raspuns in celalalt subiect...

Oare in cat timp iti revii dupa nunta?! "Am niste soamne!!!"
La multi Ani Matei Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Nu v-am mai scris demult ca am fost aproape o luna singura cu fetele si mi-a fost mai greu sa intru pe internet.Acum a venit soacra mea la noi si am reusit sa va scriu.
Fetele si-au revenit perfect dupa o saptamana la mare.In sfarsit Mara respira perfect.A fost tare bine.Fetelor le-a placut mult apa desi nu era tare calda dar s-au balacit cu mare placere.Ne-am intalnit cu Cornelia, Maria si Stefan.Are niste copilasi tare frumosi si cuminti.Am admirat-o pe Cornelia ca a venit singura cu masina cu ambii copilasi in Olimp la noi desi nu mai fusese niciodata in statiunea respectiva. E tare curajoasa.La inceput Maria a fost tare emotionata, dar pe urma si-a mai dat drumul si s-a jucat cu Mara, ba chiar au mers de manuta amandoua, Mara a cam sufocat-o cu pupaturile si cu debitul ei verbal. Maria nu putea sa spuna si ea ceva ca Mara vorbea continuu.
Vom pleca cu sotul si cu Sofia in Italia vineri (are sotul o delegatie, iar Mara ramane in Baia Mare la bunici, Sofia o luam cu noi ca inca mai alaptez)Ne intoarcem peste o saptamana.Am emotii cum va fi, ca mergem cu masina.
Kehleyr- felicitari pt. Sofia cea inteleapta.Sa fie sanatoasa si norocoasa si iubita mai ales de Stefania.
Lya-felicitari pt. Eric.Sa va bucurati de el.Scrie-ne ce reactie a avut surioara lui fata de el.
Pt. gravidute-nu stiu daca stiti dar e f. bine ca la prima intalnire dintre cei doi frati e bine sa dati un cadou fratelui mai mare “din partea celui mic”.La noi a avut un efect f. bun acest cadou.
Martta- iti tin pumni sa rezisti cat mai mult.Iti urez multa putere.
Romana-sa stii ca Maria nu e prea mica pt. mare.Pt. ca fetele au fost f cuminti in masina si s-au distrat impreuna in spate, la intoarcere am facut drumul Olimp- Cluj-Napoca intr-o singura zi..La restaurant fetele au fost f. cuminti .Sofia statea in carucior si-i dadeam biscuiti sau paine sa manance singura sau de multe ori dormea in carucior, iar Mara manca frumos la masa.Trebuie sa recunosc insa ca la amandoua le place tare sa manance.Pe plaja am tinut-o pe Sofia mai mult la umbra.In august vrem sa mergem din nou la mare, deci nu a fost chiar asa de greu.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani pentru Maria, si pentru Matei Andrei si Matei! Sa cresteti mari si voinici! si mult noroc in viata!

Andra, ce rau imi pare de prietena ta Doamne fereste, nici nu stiu daca ai cum sa te feresti de chestii de astea.
Pufulet, ma bucur ca fetele sunt bine!
Pojo, bravos ca v-ati distrat! si zi asa Munchen, ai?

Lya, sa va traiasca micul Eric Marcus! si sa va aduca numai bucurii! Asteptam detalii cand poti!

Alinuta, mai zi-ne ceva de Alexandra, ce mai zice, ce mai face.

Am gasit si eu o fata in bloc care poate sa mai stea cu Razvan din cand in cand si sper sa ies si eu intr-o zi la cumparaturi SINGURA! ca n-am mai foooost de nu stiu cand, sa stau si eu sa probez in liniste chiar daca nu cumpar nimic .

va pup! si zile cat mai racoroase ca si pe aici sunt niste calduuuri!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani MATEI! Iti doresc sa fi sanatos si sa ai o viata frumoasa si plina de impliniri!

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna fetelor!Multumesc de urari!
Am venit si noi acasa ieri.Bebe Erik e un cuminte si jumatate,mananca si doarme,am lapte din belsug.
Bibi,chiar asa,am nascut f usor......cu putin noroc nasteam chiar cu perineul intact,dar bebe Erik a iesit cu manuta pe langa cap si mi-a stricat planurile,m-am rupt f putin.
Deci,am avut contractii de seara,dar nu dureroase,avusesem inca in 4 nopti alarme false asa ca nu le-am bagat in seama.M-am pregatit totusi,m-am facut frumoasa,noaptea ma mai trezeam si mai simteam cate-o contractie dar nu dureroasa.dimineata vad totusi ca treaba e serioasa dupa faptul ca sunt la 4 minute,ma imbrac,mai verific bagajul si cand eram gata se trezeste Rut si vine in baie , "miroase"ea ca ceva se intampla......a avut o reactie f urata,UNDE MERGI???????,la care eu....la spital sa nasc.
Nu mergi la spital si se pune pe un plans.Apoi am mituit-o,am mers la pusculita,am luat bani sa-si cumpere bomboane pe bat(boala ei)si orice mai vrea ea.Am luat-o in brate si ne-am dragalit,am povestit si incet, incet am convins-o ca a venit si mi-a adus ea singura bagajul la usa ca sa merg la spital.
Contractiile erau tot mai dese,unele si la 2 minute,dar nu dureau decat unele si nu tare.
Se trezeste Andrei ,ii spun ca mergem la spital.......se uita f suspicios la mine,la care eu,nu ma crezi ca nasc?Pana la urma s-a imbracat dar nu-i venea sa creada ca eram ffff relaxata,doar unele contractii erau dureroase dar acceptabile(la Rut erau IMENSEEEE)..... s-a conformat si am plecat sa lasam copilu si apoi la spital.
La spital,dilatatie 6,se uita doctotita la mine:auzi,dar tu ai contractii?la care tot ea raspunde:poi ai ca doar ai 6 cm dilatatie.
Apoi m-a pus la monitorizat,contractiile erau mai rare(nu le simteam eu f tare ca ele erau bune),mi-a facut un calciu,apoi au fost mai regulate dar tot nu simteam mare lucru,la dilatatie 7 mi-a rupt apa,apoi au inceput contractii dureroase,dar dupa cateva am avut senzatie f puternica sa imping,tremuram toata ca simteam cum iese copilul ,a venit repede doctorita si m-a pus pe masa,imediat a iesit si Erik,care a avut circulara de cordon si cel mai nasol din toata nasterea asta fulger a fost partea cu cusutul(dar nu a durat mult nici asta)
Rut e ffff incantata de fratior,nu stie ce sa-i mai faca de drag,l-ar tine toata ziua in brate dar ieri vedeam in ochii ei gelozie,desi nu se manifesta in alt fel.Asa ca dupa ce-a adormit printul m-am ocupat de domnisoara si i-a mai trecut,azi parca se uita altfel,dar ma bucur ca e f dragastoasa cu el,ii vine sa-l manance,durerea ei e ca vrea sa-l tina cat mai mult in brate si n-o las,in rest se poarta exemplar,imi aduce scutece,servetele umede,e ajutorul meu.
Acum e in concediu tati si e cu ea afara.

LA MULTI ANI COPILASILOR care-au facut 3 anisori intre timp!
Sa cresteti mari si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Matei!

Lya, bine ai revenit acasa! Nasterea lui Erik seamana putin cu nasterea lui Stefan, doar ca eu am facut un circ .

Ama esti o scumpa, cum vrei tu sa ma pui intr-o lumina favorabila! De fapt eu eram pierduta in spatiu in Olimp si a alergat ea cu Sofia in carut dupa mine toata statiunea .

Crisa, nu mai zici nimic?

Va doresc multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

La multi ani Matei!!!
Madishor asteptam povesti noi cu sarbatoritul si spune-ne cit mai poarta la picior , sa vedem cum se traieste pe picior mare la 3 ani...

Madicule- unde umbli, ce mai faceti? Te-au legat de birou cind te-ai intors din concediu? Organizam un comando sa te eliberam? Doar o vorba sa ne spui...

Pufulet si Cornelia - mama ce mi-ar fi placut si mie sa fiu acolo sa va vad: intilnire de gradul ... 4! Voi ati apucat sa si vorbiti?

Kehleyr - ce mai faceti, ti-ai intrat "in mina"?

Bobi - ce mai faceti, l-ai dus pe Andi la tara? Cu regimul cum mai merge?

Noi sintem ca de obicei intr-o permanenta agitatie: vizita verisoara sot - luni, vizita prieten State - marti, vacuum - miercuri, mare - week-end si tot asa... Casa e vraiste, uit in permanenta ce mai trebuie sa cumpar, n-am mai ajuns sa ma bag in pat inainte de miezul noptii de nu mai tin minte, de obicei pe la 11 sint in verva spalind mormane de vase in bucatarie, dar imi place si ma amuz. Si lui Luca, care a devenit fr. social, ceea ce ma umple de optimism ptr gradinita. Saptamina asta sta cu mama, pe care o pune in fiecare dimineata cind ajunge sa-l salute pe Coco, ne umple de respect papagalul asta, ce sa mai...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani Matei(Romana_74) si Matei(Madishor)!

Lya: felicitari si refacere usoara! Sa fiti fericiti toti patru!

Pufulet: ma bucur ca sunt bine fetele! Ideea cu un cadou din partea fratelui mai mare mi se pare chiar f.buna si voi incerca sa o pun in practica.

Vladut e inca bolnav. Pediatrul spune ca e posibil ca aceasta boala sa fie scarlatina, desi din ce am citit eu despre ea, nu prea cred sa fie vorba despre asa ceva. Are cateva bubite pe frunte, mai aspre la pipait, f.greu de observat. Medicul ne-a dat 3 variante: reactie la medicamente, bubite de la transpiratie sau o forma scarlatinoasa. Marja de eroare mi se pare destul de mare. Vom vedea cum evolueaza lucrurile. Deocamdata tuseste...

Va pup!

mami de Vladut(13.06.2003) si 32s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Bibi: cum a fost la eco?

mami de Vladut(13.06.2003) si 32s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Lya, sa-ti traiasca puii si sa va bucurati din plin de ei!!!!

Fetelor, ce sa va mai zic. Ieri am avut o scurgere maronie si azi la eco a iesit ca am un mic hematom. Bebe e bine. Cum vrea Domnul, numai ca mi-e ciuda ca sunt atat de pesimista.... Ma doare si capul tare..... Am stat o groaaza pe la spital. Ma tot gandesc daca am ales bine doctorul ca vad ca e tare ocupat. Dupa aia imi zic ca cum e sa fie aia e... Ca la prosti...

Vad ca pe aici sunt nunti, concedii...

Hai sa nu va mai invelesc atat, ca va invatati prost .

Pupa Crisa

Mergi la inceput