Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 2
alexandrueduard spune:
"Casa e vraiste, uit in permanenta ce mai trebuie sa cumpar, n-am mai ajuns sa ma bag in pat inainte de miezul noptii de nu mai tin minte, de obicei pe la 11 sint in verva spalind mormane de vase in bucatarie, dar imi place si ma amuz."
Andra: de ce nu-ti cumperi masina de spalat vase? Chiar te ajuta si incerci si tu sa te amuzi cu altceva.![]()
LA MULTI ANI CINDY! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-i spui mamei tale sa ne mai viziteze si pe noi. Va imbratisez!
Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Cindy!
Crisa, multi pupici! Curaj! Hematom am avut si eu, apoi desprindere de placenta, apoi nu mai stiu ce mai sangera pe acolo, ca nu m-a lamurit nimeni. Tu ai mare grija de tine si macar incearca sa alungi gandurile rele.
Andra, si "serviciul" meu de noapte e sa spal vasele
.
Am cateva poze de la petrecerea Mariei, in link-ul de la semnatura, albumul 2006-07-02.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
bibi spune:
Nu am timp sa ma uit la poze. Promit sa o fac imediat ce ma reinstalez in propria mea casa, in propriul meu pat (nu ca mi-ar fi dor de el
) in fata propriului meu laptop. Acum sunt sinistrata in cartierul Dorobanti (nu ca ar fi rau
) la o verisoara. Nu am rezistat sa stau acasa, de fapt era imposibil. Maine dimineata o sa vina o firma specializata de curatenie generala ceea ce inseamna ca tot maine, dar pe seara am sa ma raitorc in caminul conjugal. Ce-a iesit, Dumnezeu cu mila!!!
La eco, bebe se vedea ok, tot cu capatana in jos, tot cu capatana mare ca si David,cam subturel la greutate (doar 1500kg), colul cica e in regula, desi eu am contractii every day...si eu ca si Crisa...nu inteleg nimic din ce spundr. dar si daca-mi bat capul prea tare, tot n-am ce sa fac, decat sa astept si sa bifez zilele in calendar.
maine implinesc 32 de saptamani, intru deci in saptamana 33 si asa cum mi-am promis trebuie sa ma pilesc nitel
. Cred ca o juma de pahar de bere rezolva problema
.
Va pup si ne auzim in we, adica eu am sa vorbesc de una singura dar nu-i bai...
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
romana_74 spune:
Am sa trec asa pe fuga pe la voi... Luca e foarte bolnav, are herpangina si e cu febra 40... imi vine sa innebunesc! Va multumesc pentru urari si va doresc si copiilor vostri sa fie sanatosi si cuminti! Voi reveni cu amanunte despre petrecerea lui Matei! Pana atunci va pup si le doresc La Multi Ani sarbatoritilor saptamanii! Va rog nu va suparati pe mine ca sunt atat de grabita! PAAAAAAAAA!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
Herpangina
Herpangina este o afectiune infectioasa acuta febrila produsa de virusuri Coxsackie de grup A. Este foarte raspandita, apare sporadic sau in epidemii mai ales vara si toamna, in aceste saptamani a existat o incidenta mai mare a bolii mai ales la copiii de gradinita.
Debutul este brusc cu febra mare, dureri in gat, dureri abdominale, varsaturi, dureri de cap si musculare iar uneori, la copii, convulsii. La examinarea faringelui se constata aparitia pe stalpii amigdalieni si pe valul palatin a 10-20 de vezicule mici care se ulcereaza rapid, aparand ca ulceratii superficiale cu fundul cenusiu si iconjurate de un halou rosu. Ganglionii laterocervicali pot fi usor mariti. Limba este incarcata si bolnavul refuza alimentatia. Ulceratiile se vindeca in 2-5 zile, febra scade si dispar si celelalte simptome.
Boala este benigna, vindecarea se obtine in toate cazurile. Imunitatea dupa boala este durabila fata de tulpina care a produs infectia dar pot apare episoade repetate cu alte tulpini de virus Coxsackie (exista 23 de serotipuri de virus Coxackie A).
Tratamentul este simptomatic: antitermice, antiinflamatoare, analgezice.
Profilactic nu exista nici un mijloc de preventie impotriva virusurilor Coxsackie. Deoarece la nou-nascuti si la sugari aceste virusuri pot determina boli mai grave este bine sa se evite contactul sugarilor cu persoane suspecte de a fi infecate cu virusuri Coxsackie si mai ales cu copii aflati in colectivitate.
Dr. Oana Socoliuc
medic primar medicina de familie
No, asta scrie pe google...
Am anticipat intrebarile voastre despre boala. E naspa rau, de fapt e o viroza, multa lume o face si nu stie ca se numeste asa, o ia ca pe o simpla viroza. De exemplu, am luat si eu si Matei de la Luca, dar noi avem doar rosu in gat!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
madishor spune:
Salutare dragi mamici!
Multumiri de urari si la multi ani tuturor! Eu am cam pierdut firul aici, ca mi s-au aglomerat toate treburile nefacute in ultimii x ani.
Piciorul nu i-a mai crescut in ultima vreme semnificativ lui Matei, dar Ana miorlaie ca pantofii luati acum o luna (si largi) o strang. Ar trebui sa cumpar pantofi en-gros, m-ar scuti de drumuri.
Martta, din cate stiu scarlatina apare la exudat faringian.
Romana74- cu virusu'lu'Coxache ne-am intalnit si noi anul trecut, dar in forma usoara. Printre altele le-am dat in gat cu o chestie numita Citrolin - pe care ai mei nu au suportat-o, si pe urma (dupa ce copiii au spus pas la Citrolin) cu Tantum Verde. Da-mi si mie pe PM numarul tau de telefon, ca pe 12 iulie sunt in Cluj, poate apuc sa va vad.
M-am pus pe vizitat - am vazut-o si pe Cornelia & comp - am fost la ziua Mariei, care e o dulce si are un frate frumusel si cam viking. Nu stiu cum se face ca o gramada de parinti bruneti au copii blonzi. La ziua Mariei, Matei s-a dovedit cel mai asocial copil - s-a jucat numai singur si, cand alt pusti i-a daramat autostrada, a sarit sa-l muste. Gradinita scrie pe el, ca prea s-a salbaticit.
In ceea ce priveste plecatul nostru, cred ca suntem ca nava cu motorul improbabilistic, din "Hitchhiker's guide.." - dupa toate probabilitatile vom ajunge in cel mai improbabil loc probabil - cica plecam in Calgary. Asta daca nu primim vreo oferta de job mai la caldura pana atunci. Ca mie mi se face frig de acum.
Apropo, dupa 12 iulie sunt kidless, bem si noi o bere undeva?
pe curand,
madishor si vidul din cap
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
gio spune:
La multi ani Matei!!!
La multi ani Cindy!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!!!!
Sa va dau si voua vestea ca oricum stie o gramada de lume si nu mai e un secret: sunt insarcinata (10 sapt) !!! Nu va mai descriu cum ma simt (se pare ca am o predilectie pt sarcinile toxice
), numai ca arat mai bine decat l-am cunoscut pe barbate-miu
- am mai putine kg. In rest..tratament si ma distrez ca nu ma duc la serviciu. Azi am fost sa-i anunt si sper ca de luni sa intru in risc maternal ca sa nu mai calc pe acolo - poate doar in vizita. Oricum, vreo 4 colege sunt gravi, una s-a maritat, alta a plecat, alta are varicela..asa ca bate vantul pe acolo. Toate femeile la varsta fertila au dat bir cu fugitii
.
Crisa, tinem pumnii!!! eu am rezolvat pb cu dr, merg la 2..daca unul nu ma poate servi intr-o zi il sun pe celalalt. O data si o data tot trebuie sa raman la unul, dar mai incolo.
Romana, imi pare rau ca sunteti bolnaviori..sunt frecvente virozele astea uffff....
Madishor, sa inteleg ca plecati, curand?! Eu la bere nu pot sa vin, numai numele imi provoaca reactii adverse..dar sa va ganditi si la mie cand beti ca tare imi mai placea....
Va pup,
mai vb
...I want a permanent vacation...
Magdone spune:
Wooow Gio, FELICITAAAARI si o sarcina cat mai usoara!
La multi ani Cindy, sa cresti mare si frumoasa! Catya, nu ne mai zici nimic?
Romana_74, Martta sanatate multa copiilor!
Crisa, Bibi, va tin pumnii!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
cgaby spune:
m-am intors...![]()
lya - felicitari. sa-ti traiasca printisorul si sa fie sanatos!
gio - bravo! asta da veste buna!![]()
pupici tuturor si revin mai tarziu...
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
bibi spune:
Bravos mai Gio!!!
Sa fie intr-un ceas bun si cu greturi cat mai putine!
Buna ideea cu mersul in paralel la 2 medici. Am sa tin minte, pentru data viitoare![]()
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png