Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
martta spune:
La multi ani Cindy!
Gio: ma bucur mult pt voi! Hai ca nu mai e chiar asa de mult...Primul sfert din "odiseea sarcinii" a trecut
Iti tinem pumnii sa despasesti cat mai repede starea de rau!
Cgaby: cred ca in curand vom avea o veste similara si de la tine...Eu am intrat pe dc dupa ce m-am trezit din somn(de la tratamentul asta, am devenit maestra in asa ceva
), am vazut ca tu ai postat ultima la subiect...si pana sa ma dumiresc ca Gio ne da vestea cea mare, mi te-am si imaginat cu bb2. Cine stie, poate am al saptelea simt... A fost bine la mare?![]()
Madishor: merci pt sugestia cu exudatul. Din pacate el e acum pe Ospen(contine penicilina, indicata pt scarlatina)si nu cred ca ar fi relevant. El s-a simtit azi mult mai bine.
Va pup!
Romana_74: multa sanatate baietilorI
mami de Vladut(13.06.2003) si
32s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
cgaby spune:
martta - hehehe...a fost foarte bine la mare...sa dea dumnezeu sa fie cum zici tu!![]()
o sa pun poze pe yahoo.
pupici tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
crisotexa spune:
He, he, Gio, te-am vazut aseara postata la mamicile de ianuarie-februarie 2007 si ma intrebam daca ai spus si aici... Vad ca nu ne tradezi
... Doamne ajuta sa-ti tii puiul mic in brate!!
Marta si Romana_74, sanatate la puiuti!!!
Madishor,da vad ca hoinaresti!!! A venit si vremea ta!!! Sa stii ca mi-e nu mie greata cand ma gandesc la bere, ca lui Gio
. Problema e ca sunt mama responsabila si il protejez pe bebe din burtica. O sa bag si io niste citronada, de-a fetelor, sa vad de ce le place asa de mult....
Noi suntem bine, asteptam petrecerea lui Tudor.
Bibi si Marta, hai ca mai aveti putin. Stiu ca nu vi se pare asa dar cand compari 6 saptamani cu 26.... e altceva.
Pupa Crisa
madishor spune:
Felicitari Gio! Sa fie intr-un ceas bun si ai grija de tine.
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
Cornelia spune:
Gio, felicitari! Asa se explica de ce ti-a fost rau la mare
. Multa sanatate iti doresc!
Multa sanatate si bolnaviorilor Luca si Vladut!
Gaby, bine ati revenit!
Bibi, felcitari pt. implinirea a 32 de saptamani de sarcina! Sunteti mari
!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
romana_74 spune:
Gata, vin cu vesti proaspete... Luca e o.k.! Sper ca a trecut... nu a mai avut febra de ieri noapte de pe la 24. Noaptea asta a dormit super, dar cu noi in pat!
Matei e innebunit, maine ii aduce tatal meu un caine de ziua lui si e topit... fix ala imi lipsea... va dati seama ca nu sta in casa, asa ca trebe sa imi coc creierii unde il voi tine! Totusi s-ar putea ca sa il tin in terasa, dar sotul nu e de acord! Canele e rasa PULI, nu radeti! Barbatu-mi-o imi zice aseara... " daca imi spunea cineva acum un an ca o sa am caine rasa puli, il impuscam" Mentionez ca e innebunit dupa ciobanesti!ata e... te poti baga in gusturilke copilului?! Pai daca lui i-o placut... Bunicu se executa... Cand eram mica si mi-am luat o broasca s-a naruit ceru si am avut un scandal in casa parca aveam un sarpe, de caine nici nu se punea problema... clar... o innebunit bunicu!!!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Maya!
La multi ani fericiti Calin!
Romana 74, e dragut Puli
. Cum il botezati? Eu nu as aavea curaj sa imi iau acum caine, cu toate ca imi e tare dor de un botic.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Lya spune:
Gio,ce veste mareeeeeee!!!!!!FELICITARI
!Sarcina usoara.....mai ai putin pana in trimestrul 2 si scapi de greturi!MA bucur tare mult pt tine!
Romana,multa sanatate Mateiutului!
gio spune:
Buna,
Mersi mult fetele pt felicitari!
Si La multi ani pt Maya si Calin!!! Apropo, Carmenutza, mai treci pe aici?! Dezertoarelor!!!
Ieri am vaccinat si noi intr-un final copilul..n-a plans cand i-a facut in schimb a plans o ora dupa
. De ce mi-a facut nenea doctorul injectieeeeeeeeeeeeee?????? Azi vad ca nu schiopata prea tare si a cam uitat de injectie. Mi-era o frica de vaccinul asta....
Va pup
...I want a permanent vacation...
crisotexa spune:
La multi ani pentru Maya si Calin!!!
Multe bucurii alaturi de cei dragi!!!
Ce sa facem, pupam si mamici dezertoare! sa va traiasca puii!!!
Pupa Crisa