Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
martta spune:
La multi ani, Alexandra! Sa ai mult noroc, sanatate si o viata ca-n povesti alaturi de familia ta minunata!
Cornelia: noi n-am avut probleme prea mari cu tantarii si nici n-am auzit pe cineva ca ar fi facut febra de la ciupituri. Stiu ca local se aplica fenistil gel.
mami de Vladut(13.06.2003) si
32s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
madic spune:
Fetele, I'm back!
Mai intai, felicitari sarbatoritilor din ultimele saptamani (ca au fost tare multi), sa cresteti sanatosi, voinici si la fel de cuminti ca pana acum
(sic!).
Apoi, pt ca nu puteam scrie inainte de a ma pune la curent cu noutatile, am vazut ca a nascut si LYA - sa-ti traiasca baietelul, sa va bucurati de amandoi copiii.
DANA a revenit acasa, SOFIA e o cuminte, iar Stefi se comporta de-adevaratelea ca o surioara mai mare.
GIO - felicitari si tie pt sarcina, sa dea Domnul sa fie bine pana la sfarsit.
Multumesc si ANDREI pentru grija
, nu m-au legat pana acum de birou, dar cred ca nici mult nu mai au, acum ca m-am intors.
Apropo de experiente cu copiii in concediu, va spun ca daca anul trecut nu prea am simtit ca avem copilu' cu noi, anul asta ne-a iesit pe nas. A stat numai in apa ( a fost calda in cea mai mare parte a timpului), apoi, invariabil, a facut rosu in gat, febra, si de aici a inceput calvarul: a fost maraita, mataita, nu-i mai intram nicicum in voie, asa ca s-a ales cu multe ture la masinute, baloane, pitici si etc
, doar-doar om imbuna-o, dar n-am prea avut succes. Acum e bine, dar pofta ei de mancare, si-asa anemica, s-a dus pe apa sambetei, asa ca luam Pikovit.
La restaurant, in prima zi mi-a facut figuri cat incape, drept pentru care am luat-o de o aripa si, in urletele de rigoare, am dus-o in camera si i-am spus clar si raspicat ca, daca o singura data mai repeta figura, nu mai pune piciorul in restaurant, ci va manca in camera. Drept pt care copilu' s-a cumintit si am putut manca (relativ) linistiti in zilele urmatoare.
Dar cea mai mare realizare a acestei vacante e ca am mutat-o in camera ei, care-o astepta de un an de zile, aranjat cu tot dichisul. A protestat nitel in prima noapte, dar acum s-a obisnuit. Numai dimineata isi scoate singura pisicuta (are o lumina de veghe in forma de pisica) din priza si vine la noi in camera.
Cam atat pt azi, ca am o multime de treaba, dar mai am de povestit
.
Va pup.
Madi
P.S. : poate-mi spuneti si mie ce e cu noile stelute si titulaturi, ca n-am cand sa citesc si tare ma roade curiozitatea. Tks.
cgaby spune:
madic - bine ai revenit! felicitari mariei pentru performanta de a sta singurica la ea in camera.
cand ne-om muta, am zis ca voi face si eu acest lucru.![]()
pupici si sanatate.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
anamaria spune:
hai salutare fetele! 
ce sa va zic, eu tot din an in pasti reusesc sa va scriu, cu cititul sunt in urma rau (imi dau bile negre eu singura! 
) la scarbici tot asa, am chipurile birou si scaun, da nu am inca pc...
acum vreo 20 de zile am avut si un mic necaz, barbata-meu a avut un accident la scarbici - i-a trecut un carutz de vreo 7 tone peste degetul mare de la picior, noroc ca el trasese deja cat a putut piciorul. nu a fost rupt degetul, doar zdrobit si rupta carnea. a trebuit sa-i scoata unghia si sa-i coasa carnea de sub ungie, a avut vreo 4 fire. picior bandajat, din 2 in 2 zile vizite la spital...
asta fix cu 2 zile inainte de we in care facusem planuri sa le serbam zilele la baietzi! asa ca i-am serbat totusi fara musafiri copii, doar adulti, fara chef ca deh, pe adi il durea piciorul si nu putea sa stea mult in picioare...
asta e, pana la urma putea fi muuult mai grav. doar ca s-a intamplat acum si ne-a cam stricat planurile! tudor a fost la mare cu socrella si cumnata mea, a stat 12 zile. aveam si eu 3 zile libere si ma gandeam ca o sa stam la mare cand mergeam sa-i luam acasa. asta a fost we care tocmai a trecut. doar ca daca adi nu putea intra in apa, ce mare/ plaja sa mai pup??? asa ca m-am ales cu o singura zi de plaja - sambata- baie nu am putut sa fac ca eram cu gradinitza de nepotzi dupa noi: 3 adulti (din care unul; schiop) si 5 copii. apa era extra, am stat aproape non-stop in apa pana la maxim geninunchi, sa pazesc puradeii. si nici macar nu m-am bronzat!
in concluzie, astept cu nerabdare concediul!
bogdan va pleca si el la mare cu ai mei miercuri dimineata, iar tudor se va duce cu socrella la tara, asa ca o sa am cateva zile de liniste!
in rest ce sa va mai zic, si tudor e destul de incapatzanat, neascultator si cum altfel mai sunt di nazdravanii vostrii. cea mai grava problema e ca nu mai vrfea aproape deloc lapte, greeee il conving doar din castreonel, cu cereale. nu asxculta deloc si e foarte rautacios cu frate-sau, il ciomageste de zici ca el e ala mare, nu invers!
cam asta ar fi, sper ca pana la urma sa reusesc sa am si eu calculatorul meu si sa prind iara sirul cu voi, ca acuma m,a tot simt asa, cam ca musca in lapte! ![]()
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
anamaria spune:
revin
ce s-a intamplat nene cu stelutzele???
mi se pare mie sau mi-au mai luat din ele?! si parca eram mai inaintata in grad - acu am ajuns membru incepator?!![]()
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
gio spune:
Buna fetele,
La multi ani Alexandra!!!
Crisa, sunt tare curioasa cum va face Taisia de ziua ei, acum ca m-am hotarat sa o serbez...cred ca nici ea nu mai e asa de sociabila ca pana acum...din pacate.
Marox, nu e vorba ca nu-mi place la serviciu, chiar cand sa raman insarcinata incepusem un proiect tare fain, o colega de-a mea e acum la o fundatie, ii merge tare bine. Numai ca stiu cum e acolo si insarcinata nu vreau sa calc. In primul rand copiii sunt mereu bolnavi (acum e varicela) si solicitarile fizice sunt destul de mari. Am vreo 4 bb pe care trebuie sa-i tin in brate si vreo 4 zdrahoni pe care trebuie sa-i culeg de pe jos cand se trantesc
..totusi...
Cornelia,habar nu am cum e cu febra si ciupiturile de tantari. Poate sa fie ea alergica?
Anamaria, Madic, bine ati revenit! Si noi ne-am intros de la mare racite, avantaje si dezavantaje.
Martta, legat de bb 2, Taisia se multumeste deocamdata sa-mi dea picioare in burta
. Intentionam sa o luam o data cu noi laeco, poate revine la ganduri mai pasnice. Nici noi nu am insistat prea mult pe idee, deocamdata.
Hai spuneti voi fetele cu mai mare experienta in ale copiilor, unde ati face eco, la Herghelegiu sau la Iosup?
Eu cam trebuie sa ma decid, si cum spuneam ca am doi dr, am pus-o ca pleaca amandoi in concediu
..Trebuie sa raman la unul, categoric...daca nu il iau cumva pe al treilea intre timp...
Va pup
...I want a permanent vacation...
bibi spune:
quote:eu la iosup nu m-as duce, pe herghelegiu nu-l stiu...as alege centrul de medicina materno fetala unde am indrumat-o si pe crisa.
Hai spuneti voi fetele cu mai mare experienta in ale copiilor, unde ati face eco, la Herghelegiu sau la Iosup?
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Magdone spune:
Hai ca am ramas si eu in urma cu felicitarile:
LA MULTI ANI pentru Maya, Calin (vad ca mami Papadie nu ne mai scrie deloc)
La multi ani pentru David, Tudor si Teodora! si nu in ultimul rand pentru Alexandra!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Anamaria, ne-au retrogradat !!
si eu m-am trezit cu o steluta in minus, a fost o discutie pe site mai demult.
Fetelor, ce sa va zic, azi e prima zi de gradinita pentru Razvan, cand l-am lasat singur, am gasit printr-o minnune un loc la o gradinita foarte aproape de casa si am zis sa nu ratez, ca aici se asteapta cu lunile pe listele de asteptare. asa ca...trebuie sa ma pun pe treaba, s-a terminat cu distractia ![]()
Am niste emotii sa vad cum s-a descurcat, dar educatoarele de acolo sunt foarte de treaba, au zis sa nu-mi fac nici o problema ca o sa fie Ok.
Apropo de al 2-lea copil, imi zicea cineva care era o cunostinta a tipei care face pe Super Nany la prima Tv (apropo mai este emisiunea?) tipa cica sfatuia pe toti cei care asteapta al doilea copil ca in momentul in care vii de la spital cu cel mic in nici un caz sa nu fie tinut in brate de mama si copilul mai mare sa vada asta, oricine altcineva sa-l aduca in casa, dar nu mama, ca cica de atunci se psihozeaza cel mare
how cool is that??!! ca sa folosesc o expresie la moda pe aici ![]()
pupici tuturor si sanatate!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
bibi spune:
quote:
tipa cica sfatuia pe toti cei care asteapta al doilea copil ca in momentul in care vii de la spital cu cel mic in nici un caz sa nu fie tinut in brate de mama si copilul mai mare sa vada asta, oricine altcineva sa-l aduca in casa, dar nu mama, ca cica de atunci se psihozeaza cel mare how cool is that??!! ca sa folosesc o expresie la moda pe aici
nu stiu ce sa zic...la noi nu se pune ca suntem o familie atipica
eu filmam
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)POZE
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
bibi spune:
Buna dimineatza!
Intrebare -a mai avut loc intalnirea cu copii?
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE