Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
pojogam spune:
Salutare salutare ...
La Multi Ani Stefan!!!
Hai ca v-am innebunit cu intalnirea cu copii...
Duminica seara ma intorc cu Flaviu in Bucuresti, acum 2 sapt . a fost imposibil de luat din mai multe motive nu le mai enumar!
Cum sapt viitoare la sf intru in Co, o sa-l aduc de duminica aici, asa ca putem organiza o intalnire in masa!Cum vreti la un loc de joaca fain in aer liber, intr-un parc...la mine unde vreti voi!
Chiar asa: sa-mi spuneti unde gasesc spatii de joaca amenajate cu supraveghere si pe udne as putea sa-mi plimb odorul.
Sunt insa trista un pic pentru ca a fost mami cu el la Dr. lui si bine are iar gatul rosu( ca sta in piscina in curte, mananca inghetata si altele de acest gen) si i-a sugerat mamei sa mearga cu Flaviu la un logoped ca totusi nu vorbeste corect deloc! Si intamplator a trecut un logopede pe acolo care era si psiholog si ii spune mamei ca "acest copil este foarte alintat si de aici apar si ac. probleme!" Acum ca e alintat cred ca e asa, insa chestia cu logopedul ... nu stiu, mi-a dat o stare de insatisfactie!
Sper sa ne intalnim sapt viitoare in ce zi doiti voi; dar hai sa facem un plan ca sa avem timp sa ne dam peste cap![]()
![]()
martta spune:
La multi ani, Stefan! Sa cresti sanatos, fericit si sa ai mult noroc in viata! Petrecere frumoasa la gradi!
Multi pupici si lui mami!
mami de Vladut(13.06.2003) si
33s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
cgaby spune:
buna.
multumim de urari.
intradevar, petrecerea a fost frumoasa, am facut in curte si copii s-au distrat de minune. ma felicit pentru ideea de a chema zana. chia a avut succes. deseara o sa pun si poze.
pupici si sanatate tuturor.
madishor spune:
Buna ziua dragi mamici!
Am dus-o pe Ana in tabara si am profitat de ocazie sa imi iau o zi libera in care am bantuit Clujul in lung si in lat si am vizitat-o pe Romana_74.
Clujul mi-a placut tare, dar de Romana, familia, prietenii si catelul puli m-am indragostit de-a dreptul. Acum recuperez motaind la servici pana incep o noua runda de training (adica inca vreo 5 minute).
M-a sunat tata ca Matei s-a batut cu toata copilaria din parc si cand sa il ia acasa a inceput sa urle si sa se tavaleasca. Cred ca a ajuns la limita rabdarii - o fii bine la bunici dar vrea acasa (sau asa interpretez eu :D ). Noi mai lucram pana pe 18 si sper sa apucam sa il luam acasa inainte de 21, ca sa mergem cu totii la Cluj 2-3 zile.
Abia astept sa termin cu serviciul. Nu ca ar fii groaznic, dar nu mai am chef deloc.
back to work,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
martta spune:
Madishor calator: ce te invidiez cu plimbarile astea. La mine au trecut aprox. 3 sapt de cand stau in pat. Dr. mi-a zis ca pot face plimbari f. usoare, numai ca eu stau la et. 3 si nu am lift...astfel incat am luat decizia de a astepta luna aug(deci inca 2-3 sapt
), cand intru in sapt. 36, pt a parasi clocitoarea!
Din calatoriile mele...pe forum...am mai descoperit o mamica de iunie 2003, amarantina, mami de David(10.03.03)si
de sept-oct. 06! Asa ca o asteptam pt a ne intari fortele!
Pupici voinici!
mami de Vladut(13.06.2003) si
33s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
amarantina spune:
quote:
Originally posted by martta
Din calatoriile mele...pe forum...am mai descoperit o mamica de iunie 2003, amarantina, mami de David(10.03.03)side sept-oct. 06! Asa ca o asteptam pt a ne intari fortele!
Buna fetelor.
Martta, David s-a nascut in iunie 2003, ai tastat tu gresit.
Eu am mai trecut pe aici si v-am mai citit, dar mi-e si rusine sa povestesc despre David al meu, pentru ca: nu vorbim prea bine, stalcim toate cuvintele si de-abia de luna trecuta am scapat de pampersi (pana atunci il intrebam unde tre sa faca si zicea ca in pempu).
Asa suntem noi, mai inceti la toate cele - si cred ca toti copiii de aici nu erau asa nici la 2 ani, dar la 3 ce sa mai zic?!?
Iar acum e supernervos pentru ca i-am tot spus ca am in burta o fetita care o sa iasa in curand de acolo si o sa vina sa stea si ea cu noi. Nu-i convine deloc. Mi-a zis ca n-o sa-i dea nici jucarii nici papa, ca sunt ale lui. Cand i-am spus ca fetita o sa manance doar lapte, s-a mai calmat - el nu s-a omorat niciodata dupa lapte. Oricum ma pregatesc sufleteste pentru septembrie, cred ca o sa am show in fiecare zi.
Pupici la toti sarbatoritii lunii!
cgaby spune:
amarantina - bine ai venit!
las ca nu-i bai! fiecare cu ritmul lui de crestere...ce crezi, ca ai nostri sunt niste genii?
adika sunt...
in felul lor. sunt convinsa ca si tu ai cu ce te mandrii. fruntea sus si sarcina usoara in continuare.
pupici.
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Stefan!
Amarantina, nu e nevoie sa te lauzi cu nimic. Lasa ca va faceti voi mari
. Sarcina usoara in continuare si mult succes in gestionarea relatiei dintre frati!
Fetelor dragi, tocmai m-am mai linistit cu Maria, ca am fost tare ingrijorata. A continuat sa acuze dureri de spate inainte de urinare. Azi am lasat probe pt. analize, luni iau rezultatele. Am fost iar la medic, care mi-a zis ca probabil e infectie urinara. Mi-a spus (nu ca nu as fi stiut) ca trebuie sa incerc in toate felurile sa o conving sa urineze, sa nu se mai abtina. Sa faca si pe strada si oriunde
. Ce m-a linistit: am fost la eco si mi s-a spus ca rinichii arata bine, totul functioneaza normal si ca probabil e o cistita. In sf., am scapat de stresul ca cine stie ce o avea la rinichi.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
madishor spune:
Anamartina, bun venit.
Nu ai de ce sa te rusinezi cu David.
Noi astea cu copii mai inceti nu ne laudam asa ca se vad doar "varfurile". Matei vorbeste destul de prost, poarta pampers noaptea si nu da doi bani pe jocurile inteligente pe care incerc eu sa i le organizez. Iar cacum trece printr-o perioada cam anti-sociala.
Intelectual este in grupa lui de varsta, dar mai pe la codita. Pentru noi e un vesnic stress pt ca vine dupa Ana care era inaintea grupei ei de varsta cu vreun an.
Daca, totusi, crezi ca e cu adevarat in urma, vorbeste cu doctorul lui sa faceti o evaluare. Cel mai probabil nu e cazul, insa.
Mie toata lumea imi spune ca se va schimba mult dupa ce incepe gradinita, asa ca abia astept momentul.
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
amarantina spune:
quote:
Originally posted by cgaby
amarantina - bine ai venit!
las ca nu-i bai! fiecare cu ritmul lui de crestere...ce crezi, ca ai nostri sunt niste genii?
adika sunt...in felul lor. sunt convinsa ca si tu ai cu ce te mandrii.
Daaa, am cu ce ma "lauda": ca el minte de la varsta asta! Ca daca ma duc in dormitor sa stau si eu un pic linistita, in cateva minute apare cu o moaca distrusa si-mi zice ca l-a batut tati. Eu normal ca aud ce se intampla in casa si nici vorba de asa ceva (de regula ta-su e la tv sau la computer)(si nu l-a batut niciodata) Si-l intreb: "Te-a batut?" "Da" "Si te doare?" "Da, doale tale" Ce sa mai zic