Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
madic spune:
LA MULTI ANI, STEFAN, sa cresti mare si sanatos si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
GABY - sa va traiasca nazdravanul, sa fiti fericiti cu totii!
Eu sint tot expeditiva, ca am treaba garla, dar va cer un sfat: stiti cu ce ar putea sa-mi treaca mai repede niste afte pe gingii, ca duminica mergem la o nunta si eu nu prea pot vorbi, nu pot manca si nici de dansat nu-mi prea arde, ca ma doare de-mi vine sa ma sui pe pereti. Saru'mana de orice sfat.
V-am pupat.
Madi
Magdone spune:
Buna fetele,
Victorieeee, de luni incep! Bey dar am avut un ghinion ieri de nu s-a pomenit, aveam la ora 9 interviul si am plecat de la 8 ca sa fiu sigura ca ajung la timp si nici nu stiam sigur pe unde vine adresa, am ajuns pe la 8.30 pe acolo dar nu nimeream fratilor, am sunat-o pe tipa aia sa-mi mai zica o data cum sa ajung, era ora 9 si eu orbecaiam pe strazile alea si plouaaaa cu galeata. Am ajuns in sfarsit pe la 9.15 uda pana la genunchi, ca mai ieseam si din masina sa intreb si turna cu galeata. Ce sa mai zic am intrat in sala erau aia toti acolo, numai eu lipseam, de groaza ce mai si stiti cum e cu punctualitatea la un interviu.

Dar se pare ca m-am descurcat bine la teste si m-au acceptat. Dar nu e chiar asa cum am zis eu, adica asta e chiar o firma virtuala, care lucreaza cu alte firme virtuale si iti ofera doar posibilitatea sa acumulezi experienta canadiana si in timpul asta ei te mai pregatesc si tu in momentul cand ti-ai gasit de lucru poti sa pleci. Asta e, trebuie sa incep de undeva, dar ma bucur f tare ca totusi chiar daca nu ma platesc, imi platesc ei gradinita pt Razvan, e supeeer.
Pana acum Razvan e OK la gradinita, pe la 5 cand ma duc sa-l iau nu vrea sa vina acasa, trebuie sa ma rog de el sa-l amagesc cu ceva.
La inot cica a facut urat de tot ca nu vroia sa mearga deloc si le-a camn speriat pe alea si mi-au zis sa mai mergem cu el pe la piscine sa se obisnuiasca.
In rest cica mananca, doarme, acum n-am de unde sa stiu cat dar asta e, ce sa facem. Aaa si nici nu stiu cata apa bea ca nu mai sta nimeni dupa el cu biberoanele de ceai si lapte, dar am eu grija seara sa recupereze ![]()
LA MULTI ANI STEFAN!!! sa cresti mare si voinic!
Bine ai venit Amarantina!! Si nu-ti face probleme cu pampersul sau cu vorbitul, sa vedeti aici cum e, e o raritate sa nu aiba copilul pampers la 3 ani, asa ca...sa va zic cum zic educatoarele: It takes time, don't worry! In time he'll learn!
Ce-mi place mai fetelor cum reactioneaza astia pe aici, sa nu cumva sa te vada ca esti suparat, te intreaba mereu are you OK, chiar si in magazine, daca te vede mai incruntat asa imediat sare sa te intrebe daca esti Ok, cu ce te poate ajuta, nu mai zic de fazele cand tu stai in masina pe o straduta si vrei sa iesi intr-una mai mare, si sa vezi cum se opreste cardul de masini pe strada sa te lase pe tine sa iesi de pe straduta! Asta m-a dat gata! Nu zic mai sunt si de astia care circula aiurea dar foarte putini.
Cornelia, sanatate Mariutei!
Madishor, si zi asa Calgary??
, am auzit ca aia acolo sunt disperati, cica in una din 2 vitrine scrie ca angajeaza.
Madic, imi pare rau habar n-am cu ce poate trece, poate incerci cu glicerina.
hai v-am pupat!
Burticutele, stati cuminti ca trece repede timpul!
Concedii placute!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
crisotexa spune:
Io, ca bradul
. Ma fetelor, in 7 luni de stat degeaba, cred ca o sa ma prostesc rau. Da voi tot o sa iubiti, nu?
Tudor s-a invatat cu mami acasa si e super fericit. Bineinteles ca e si mai rasfatat. Am de ce sa ma mai ciondanesc cu tac-su. Sa nu ne plictisim, nu?
Madishor, ca tot n-am ce face, m-am uitat unde vine Calgary. Zicea pe site ca e la cateva minute de statiuni de ski foarte faine. Suna super!!! Cand te aud pe tine cu plimbarile, imi vine inima la loc. Imi zic "Vine ea si vremea mea!!!".
Marta, hai ca tu chiar mai ai un pic. Doamne ajuta!
Pojo, tare mi-ar place o intalneala cu copii. Ieri m-am uitat la pozele noastre cu copii. Sunt super. Tudor pleaca la mare din 21 iulie. Daca se poate pana atunci, venim si noi.
Amarantina, bine ai venit si sarcina usoara!!! Ce frumos ca o sa ai fetita.
Pupa Crisa
crisotexa spune:
Magdone, felicitari pentru job. Important e sa faci ceva. De curiozitate, cat costa gradinita lui Razvan?
Pup
Magdone spune:
Crisa, 700 CAD, e destul de mult, dar se poate si mai rau
, de exemplu pentru copiii pana in 2 ani jumate, tot la gradinita asta se plateste 1000 CAD.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
cgaby spune:
magdone - felicitari!
auzi, aia care circula cam aiurea n-or fi de-ai nostri?![]()
multumesc de urari...
la gradi a fost super, s-au distrat de minune! am pus poze.
pupici tuturor.
Andra_ spune:
Buna fetele,
Magdone - felicitari, ti-am zis eu ca ajungi mintenas manager acolo, nu m-ai crezut
. Bafta si asteptam impresii de la munca. Din ce povestesti despre gradinita lui Razvan mai imi vine si mie inima la loc, ca prevad ca va fi tare greu cu domnul Luca cel legat de casa...Om trai si om vedea, nici nu stie ce-l asteapta, am auzit ca fac tabere la ski iarna si eu deja ma gindesc ce sa-i pun in bagaj....
Crisa - o sa te iubim ma, inca mai abitir, si pe tine si pe Bibi ca ati reinceput sa scrieti pe aici ca in vremurile de demult ![]()
Gaby - sa-ti traiasca blondul si sa fie cel mai cuminte!!! (dupa Luca, bineinteles
)
Amarantina - bine ai venit in grupul nostru
Eu sint pe picior de plecare, aseara am facut bagajele, acum ma tot gindesc daca n-am uitat ceva, abia astept sa plec. Luca stie ca mergem la concert la Shakira si Robbie Williams, de cite ori aude reclama la TV ne zice "va trebuie un telefon direct la Shakira" (habar n-am ce conexiuni face el cu sponsorul)
Ieri a fost fr dulce, dimineata cind ma grabeam sa plecam de acasa spre serviciu via Tantica. Seara a primit de la cumnata-mea o pereche de ochelari ptr inot. Il aud filozofind:
_ Laura a fost foarte draguta, ca stia ca mie imi place culoare verde si mi-a luat niste ochelari verzi..
Eu schimbam de zor gentile.
_ Si mami e draguta, uneori imi aduce cadouri cind vine de la serviciu...
Deja ciulisem urechile. Il intreb:
_ Adica cum mai: sint draguta cind iti aduc cadouri, sau sint draguta mereu?
_ Nuuu, esti draguta mereu...
asa ca m-am mai linistit, sint draguta mereu, nu e nevoie sa cheltui tot salariul pe jucarii (ceea ce imi convine, ca pe ultimul l-am cam cheltuit pe haine de la Quelle si bijuterii
)
pup u,
Andra
gio spune:
Buna,
Gaby, la multi ani pt Stef!!!Frumoase poze!!!
Magdone, felicitari!!
dana, nu ne mai scrii nimic? hai incurajaza-ne, pe noi cele "in devenire" mamici x 2. Cu toate ca am fost ieri la un parti la o proaspata mamicia x 2 si mi-am fact asa,o imagine...eu una deocamdata sunt departe..ma intereseaza oricum povestirile voastre.
idei de cadou ieftin
si atractiv pt taisia (mami cu tati sunt in criza de idei&bani).
va pup
...I want a permanent vacation...
romana_74 spune:
Abi a acum am reusit sa intru si eu pe forum! Si acum tot pe fuga...
Intalnirea cu MADISHOR a fost superba, nici nu credeam ca se va integra asa de bine in familia mea... E frumoasa si desteapta
Si noi ne-am indragostit de ea! I-am povestit lui Matei ca Madi are un baiat pe care il cheama tot Matei si ma tot intreaba de atunci... Da prietenul meu Matei unde-i? E prietenul meu cel mai bun...
Sotul meu mi-a spus dupa ce a plecat ca uite cum toata lumea normala pleaca din tara si ne lasa singuri... Oricum cam toti prietenii nostri sunt plecati!
Baietii sunt bine, Matei pleaca azi in excursie cu parintii mei, iar maine sper sa plecam la o salina langa Cluj unde sunt bai si unde ne vom scalda pana pe la 12 cand ne vom intoarce acasa pentru somnul de amiaz.
ANDRA- www.costumedecarnaval.ro
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)