Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
cgaby spune:
buna!
andra - faza cu cel mai cuminte...
eu as adauga cel mai putin plangacios!
dar asta e...e al meu...trebuie sa-l cresc si sa am grija de el, nu?![]()
eu azi plec la moeciu...avem mai multi sarbatoriti si facem party la munte.
pupici si wekend placut tuturor.
romana_74 spune:
ANDRA- scuze, acum am citit topicul! Credeam ca te intereseaza si am dat si io o mana de ajutor
! Altadata voi fi mai atenta! Dar daca nu ai intrat, e fain si ieftin, mie asa mi se pare!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
bychi spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor pt care aveam restanta! 
Crisa suntem bine doar ... in concediu!. Si Tibi e tare fericit ca stau cu el si nu mai merg la servici. Toata ziua ma pupa si imi spune ca i-a fost dor de mine! Alintat!
Tot pe drumuri, pe la nunti, pe la prieteni, maine plecam la mare, apoi la Brasov, iarasi nunti si mai gasesc eu ceva pana se aproprie nasterea. Nu stiu cum sa fac sa plec ca sa scap de caldurile astea! Am inceput sa si conduc prin Bucuresti ca sa fiu mai mobila dar o sa fac o pauza o vreme ca o sa nasc mai repede cu siguranta
(de la stres)
Il pregatim si noi pe Tibi de gradi in sensul ca i-am cumparat o carte tare faina in care este prezentata prima zi de gradi a unei fetite, toate activitatiile pe care le face pana vin parintii sa o ia. Dar Tibi nu-i deloc impresionat, el vrea direct la scoala!!!!
Magdone, felicitari pt job si pt. integrarea lui Razvan la gradi! Daca mai povestesti asa frumos despre voi, mai ca-mi fac si eu bagajele!
Gio, si noi suntem in pana de idei de cadou, mai ales ca Tibi isi doreste masina lui Noddy sau macar una care sa semene cu ea. Am cautat in toate magazinele, si mai ciudate si mai normale, o masina galbena, decapotabila si neaparat cu roata de rezerva, dar nu-i chip sa fi gasit asa ceva. Am alertat si prietenii de dincolo sa ne ajute... mai vedem. Tot vorbeste cu zana si ii cere masina lui Noddy si promite ca va fi cuminte ![]()
Vreme faina si distractie buna celor care plecati in concedii!
Va pup ca am de facut bagaje! (Tibi e tare fericit ca mergem la mare ca vrea sa se joace cu balene si rechini adevarati !!)
Bychi 
Andra_ spune:
Bychi - auzi, noi avem ceva ce seamana cu masina lui Nody, de la Miniblu, a primit-o prin iarna dar poate mai au, e micuta (cca 12 cm lungime) si are un baietel cu sapca care se pune sau se scoate de la volan. Iar pe Nody l-am gasit la Diverta in Mall, omulet de vreo 15 cm, costa insa 350,000 asa ca nu l-am luat, ca nu facea nimic, doar misca din miini/ picioare. Daca vad prin tari straine il iau, promit.
Gio - Casa Retro (eu sint in continuare fan), deja e mare ii puteti lua seturi din alea de facut margele sau acela din care se face gentuta, ptr fete sint multe chestii
Romana - no problem, multam oricum
pup u,
Andra
martta spune:
Amarantina: ma bucur ca ai postat! Nici Vladut nu vorbeste prea corect(ex: prajitoare-vrajitoare), este cam slabut pt varsta lui, in perioada asta trebuie sa poarte si ochelari...Dar una peste alta, este al meu si pt mine este , normal, cel mai cel![]()
Andra: concediu placut! In Ungaria pleci, nu?
Magdone: bafta la noul job si felicitari pt gradinita!
Gio : nu prea te pot ajuta la cadouri pt fetite...
Cgaby: frumoase poze! A fost preferinta lui pt pictura aleasa?
Week-end placut la Moeciu!
Crisa: e bine ca tu macar poti sa citesti, sa stai cat de cat linistita. Eu stau in pat ca pe ace. N-am chef de nimic
Va pup!
mami de Vladut(13.06.2003) si
33s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
romana spune:
Andra: Tabere de schi? Si merg singurei, fara parinti? Asa de mici? De fapt deja sint copii mari, dar chiar sa mearga singurei?
Gio:, E cam devreme sa te gindesti cum va fi cind vei avea si al doilea bb. Concentreaza-te acum pe sarcina si ai grija de burtica, in rest lucrurile or sa decurga norma. Daca ai noroc de un bb cumnite va fi usor de tot. Daca e zbuciumat cum a fost Alin, atunci e mai bine sa-ti faci rezerve de odihna si vitamine de pe acum.
Apropo de Alin. Miercuri seara a reusit sa-si sparga capul. EU eram la baie, spalam la repezeala o camas. Neastimparatul a venit si s-a urcat pe capacul de la wc ( nu era pentru prima data) , si-a pus si el miiniel in chiuveta. Eu l-am luat de acolo deoarece nu mi-a convenit ca-si baga miinile apa aceea, dar in loc sa-l pun jos l-am lasat acolo cocotat. Intr-o clipa a cazut si s-a lovit cu capul e capacul de la wc. S-a taiat in marginea capacului, nici acum nu am inteles cum a reusit. I-a curs doar un pic de singe, dar taietura era urita.
Am hotarit cu sotul sa chemam un medic sa-l vada, mie imi era teama ca ar trebui cusut.
Am chemat salvarea Puls. L-a consultat, l-a mai curata ca eu dadusem cu tinctura de iod, l-a pansat, ne-a scris o reteta. Tariful a fost de 2.290.0000 lei . Sotu i-a dat 2.500.000 si am inteles ca a facut o mutra ca si cum nu ar fi fost multumit. Dar ce mai dorea domnul? Astia de la salvarea privata nu sint platiti bine?
In sfirsit, sotul nu a vrut sa-l ducem la spital ca sa-l coasa si sa-l vada si un neurochirug, asa ca ...
Am ramas cam traumatizata de intimplare. A fost vina mea , nu l-am dat jos. Nu e prima data cind cade. Copiii cad mereu, dar m-am speriat cind i-am vazut taietura. Voi ati fost in situatia de a va simti foarte vinovate in legatura cu ce li se intimpla copiilor. In seara respectiva nu am fost buna de nimic.
Acum sintem bine, i s-a inchis rana, dar il doare la atingere. Oricum intimplarea asta nu l-a cumintit deloc, e la fel de nebunatic si de saltaret, chiar si cind trecem strada topaie si se agita , e ca argintul viu. Stau uneori si ma intreb ce va fi cind va deveni om matur. Dar oare va deveni matur sau va fi copilaros mereu?
Sanatate burticilor.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
martta spune:
Buna, fetelor!
Romana: imi imaginez ca te-ai speriat f.tare. Fiecare dintre noi isi reproseaza diverse decizii luate in legatura cu copilul. Stai linistita, doar nu e nimeni perfect! Cat despre tariful celor de la Puls, mie mi se pare destul de mare. Daca mergeai cu un taxi la camera de garda, cu toate atentiile, tratamentul si investigatiile suplimentare, tot ieseai mai ieftin...Noi daca avem vreo problema, optam pt varianta de a merge la spital, caci ma gandesc ca acolo am posibilitatea de a face mai multe analize, in cazul in care ar fi nevoie, ajungem mai repede decat ar veni salvarea etc...si cred eu ca si copilul este mai bine tratat acolo(bine
am si u piticii mei pe creier).
Multi pupici!
mami de Vladut(13.06.2003) si
33s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
bibi spune:
Cu maaare intarziere si cu un milion de scuze (pe care n-ar trebui sa le acceptati daca am postat in zilele respective. Vaca, asta sunt!
)La multzi ani fericitzi, plini de impliniri, dragoste, sanatare si noroc Alexandrei si lui Stefan!!!
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Kehleyr spune:
De o saptamana incoace nu am avut tastatura. Pentru ca am wireless si nu m-am invrednicit sa iau un set de baterii. De asta am lipsit.
Acum am citit un pic pe fuga, dar am zis sa va dau un semn de viata pentru ca maine plec o luna la munte si sa nu credeti ca am patit ceva...
Suntem bine. Raportam la Stefania ca a invatat in sfarsit sa mearga pe bicicleta (din aceea normala cu roti ajutatoare, dar cu lant si cauciucuri si tot ce-i trebuie), dupa eforturi numeroase. Am dus-o la bazin la Lia Manoliu de doua ori si a fost incantata, dar nu cred ca va invata mare lucru pentru ca la inceput ii tine cu colacul la mal, ceea ce ea stie de anul trecut din Turcia...
Sofia este o grasa. Are niste falci si o gusa dubla incredibile. A avut intr-o seara niste colici ca la carte, vreo 3 ore de la 11 la 2 a.m., pentru ca inconstienta de maica-sa mancase cu o zi inainte... midii pane. Ulterior am aflat ca sunt ingrozitor de grele. A avut si o iritatie la fundulet foarte purenica, probabil tot pe fondul alimentatiei mele, vreun suc de portocale ceva. Facea partz la 5 minute si scotea si cate un pic de kk si plangea, cred ca era foarte acid. Acum si-a revenit (sa traiasca Bepanthen-ul, ca el ne-a salvat) si in afara de hernia ombilicala (inevitabila la cat de lung i-au taiat buricul...) nu ne plangem de nimic...
Da semne de trezire asa ca trebuie sa o intind. Va pup si va doresc din zbor multe concedii placute, sederi linistite la pat gravidutelor si sper sa gasesc bebei noi pe cand ma intorc.
Gio, pot sa iti spun ca orice as face seara nu imi ajunge timpul. Si Sofia e relativ cuminte, si sotzul ma ajuta, si eu ma consider o tipa destul de organizata. Dar cu alaptatul care dureaza 30 de minute, baita macar o data la doua zile, joaca ccc cu Stefania... pur si simplu nu stiu cum trece timpul. Cel mai bine e dimineata in parc, cu bona
.
bibi spune:
Dana, nu foarte incurajatoare postarile tale, dar cred ca se poate si mai rau. regret teribil ca nu te-am prins in timp util ca sa te rog sa spui ceva de alimente permisa si interzise in timpul alaptarii. dar daca zici ca lipsesti o luna, ar fi cam la fix, pentru mine.
Drum bun si sa va simtiti bine ls munte.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png