Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 26
gio spune:
La multi ani Mara, Catalina, Irina si Alexandru!!!!!
Oau, s-a terminat lista de sarbatoriti, ne-am facut cu copii mari...
Tot le citesc perlele, si Taisia zice o gramada, n-am eu memorie sa le reproduc..
Taisia ne zice pe nume cand e suparata
, sau vrea sa ne supere..striga dupa noi prin casa Giorgiana, Valentin, si dupa aia rade si ne zice spasita, mami??? tati??? in principiu n-o lasam sa ne zica asa.
Havrix-ul l-am facut, cu tot cu rapel; a fost cel mai ok vaccin, fara reactii adverse.
Ce analize faceti voi pt inscrierea la gradi? ma doare mintea....
Fetele pe ultima suta de metri, tinem pumnii!!! Bibi, mai spune-ne ce mai faceti.
Vreau si eu la munte, cat de bine trebuie sa fie...Crisa, bafta la dr, sa va dea ok-ul.
Va pup
...I want a permanent vacation...
nicol74 spune:
LA multi ani Tibi, Maria, Mara, Catalina, Alex, sa fiti sanatosi si fericiti!
concediu, concediu, sa aveti grija de voi, pupici,
nicol
bychi spune:
Madic, si Tibi e inca sub efectul petrecerii de sambata si tot intreaba cand mai facem chef, cand mai punem baloane, cand mai vin musafiri la noi.... Nu conteaza neaparat motivul, chef sa fie! A iesit tare bine, copii au fost mai putini-doar 3 fetite, dar mai multi copii la minte care le-au cantat in struna!
Amik, sa-mi spui si mie, te rog, unde gasesti Havrix-ul. L-am cautat acum 2 sapt prin mai multe farmacii (nu insistent, e drept) si nu l-am gasit.
Crisa, sunt sigura ca nu o sa fie probleme si o sa va dea dr. unda verde pt. concediu. De maine intru in a 31-a saptamana.
Martta, sa-mi dai si mie reteta ca mie nu-mi prieste deloc statul acasa. Ma straduiesc dar cu gandul tot la plecari. Dupa controlul de sapt viitoare vom merge la bv pt o luna, sper.
Si tu si Bibi mai aveti putin, ff fain!
Bychi 
alexandrueduard spune:
Buna dimineata!
Multumesc mult pentru urari!
Sa ne traiasca copilasii si sa fie sanatosi!
(Am pus niste poze de la petrecerea lui Alex facute de cei de la Mc.)
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
bibi spune:
Cu mare intarziere primiti urarile mele de la multzi ani si viataza lunga, plina de impliniri pentru "codasii" grupei!!!
Nu am nascut, Doamne fereste!
Bebe trebuie sa mai stea macar pana pe la jumatatea lui august cand sunt in saptamana 38.
Eu absentez pentru ca m-am intors in fortza la serviciu si ...mamaaaaa...ce super e sa ai activitate, da activitate din aia pana la 9-10 noaptea...apoi ajungi acasa, bagi un dus...si adormi instantaneu.
Face bine la psihic si la silueta (doar 10 kg luate pana acum si cred ca asta-i tot)
in legatura cu strgatul pe nume..eu am mai spus ca-s mare fan si mi-as dori ca ambii baietzi sa ne spuna pe nume...acum cel mai mult ma distreaza cand David ne mai spune cateodata : "doamna Bianca" si "domnul Cornel" ( asta-i citare de la Nana).
David e acum la Breaza ca l-am disperat cu tinutul in casa pe canicula asta. Cred ca-i fericit acolo pentru de fiecare data cand vorbim la telefon ma roaga sa-l mai las la Breaza...sa stie saracutzul ca nici nu-mi trece prin minte sa-l iau de acolo cel putin o saptamana de acum incolo![]()
mai vorbim
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Andra_ spune:
Buna fetele,
sa zic si eu la multi ani ptr toti piticii care s-au aniversat, sa cresteti mari, frumosi si isteti!!!
Bibi - ce cautasi, doamna Bibi la serviciu in starea ta si pe caldurile astea? M-ai uluit sincer... Vreau si eu sa trimit copilul la Breaza cu ceva bunici, daca ajunge te informez poate se viziteaza acolo macar, ca daca aici n-au sanse...M-am intilnit joia trecuta cu David & Nana seara pe afara, erau fr. cuminti, dupa aia mi-a parut rau ca m-am infipt in el cu intrebari si n-am stat sa spionez putin de la distanta ![]()
Bychi - Luca desi a trecut o luna de la ziua lui, tot isi mai aminteste si face referire la petrecere, se pare ca ii marcheaza serios evenimentul. Cit despre retete de fericire de stat acasa, ti-as da si eu vreo citeva, la mine unul din motivele ptr care vreau sa fac bb2 e si posibilitatea de a sta motivat acasa citeva luni ![]()
Pojo - ati plecat in concediu?
Mai fetelor, nu stiu ai vostri cum sint, dar Luca e atit de miscaret si agitat acasa, ca ma dispera. Nu sta un moment locului, nu vrea sa manince nimic, imi sare permanent in cap (la propriu: se urca pe spatarul canapelei cind stau si eu linistita si-mi sare in cap)... Si cind vad fetitele de seama lui cit sint de cuminti, cum stau la masa si maninca linistite (si singure
), imi vine sa-mi iau lumea-n cap... si cind ma gindesc ca-i doar inceputul, ca doar am avut alaturi un frate mai mic, si stiu cum oboseam doar uitindu-ma la el. Ai vostri tot asa sint? Ca mie Luca mi se parea un baietel cuminte....
Duminica am mers la prinz la ai mei. Cind ne apropiam, Luca a recunoscut strazile si zice:
_ Mergem la Doinita?
_ Da, nu recunosti si tu locurile...
_ De ce mergem la Doinita?
_ Pai tu nu vrei sa mergem?
_ Nu, nu vreau...
_ De ce nu vrei?
moment de liniste, dupa care:
_ Pai, nu eu nu vreau, doar gura mea...
pup u,
Andra
crisotexa spune:
Nu credeam sa ajung vreodata sa urasc vara. Groaznic...
Tudor si-a gasit, la tara, tovarasa de joaca. Julia, fata unei vecine, cu care ma jucam io cand eram mica. Istoria se repeta. Prietena mea era o fata bine facuta, cu carnea tare ca pietroiul, io - o slabanoaga. Daca te uiti acum la Tudor si Julia (care bea 2 litri de lapte pe zi si mananca orice)... ne vezi pe mine si pe mama Juliei. Tantarul mamei... deja mi-e dor de el...
Andra, poate asa percepi lucrurile dupa concediu
, ca doar nu s-a schimbat copilu intr-o saptamana. Tudor, pana plece la tara, era tare matait. Cred ca de la caldura... Cam toti bunicii se plangeau de lipsa poftei de mancare, apatie...
Bychi, la mine reteta e simpla... Dorinta imensa de a-l tine in brate pe bebe 2
si varsta, nu deloc de neglijat, care nu prea imi permite sa fac experimente... Si oricum, ar trebui sa o iau de la capat, cu acelasi regim...
Magda, sa faci o baie in mare, cel putin, si pentru mine... Plus berea aferenta...
Pupa Crisa 14 +
amik spune:
bychi, am gasit Havrix jr in help net la piata berceni.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
nicol74 spune:
Buna !
din gama perle:
Mami nu mai conduce asa tare ca mi se misca tztzele !
si explicatii pentru un prieten:
Mami e doamna, eu sunt domnisoara, domnisoarele sunt mai sexy !
nicol