Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

si eu cu intarziere iar, ii pup pe toti copilasii, sa fie sanatosi si fericiti!

eu sunt din ce in ce mai ingropata cu munca, acum sunt un pic mai libera...

andi e la mare... am plecat vineri seara si l-am lasat cu tati acolo, mai stau cateva zile. andi e tare fericit, ii place mult, repeta intr-una "noi suntem la mare"...
analizele au iesit bine, insa trebuie sa ii fac si IgE-ul ala, ptr ca ala este ptr determinarea fondului alergic...

andra - luca si-a afirmat inca o data vocatia de filosof, prin vorba aia inteleapta;
si andi misuna si sare destul de mult prin camera, pat, fotioliu, dar prefer decat sa stea cu ochii in televizor...

crisa - contzed placut! sa fii cumintzica, sa te odihnesti! stii ceva de sexul bebeului, ca eu nu am fost pe faza, ai aflat ce e?

marta - ma bucur pentru tine ca esti fericita, tine-o tot asa!

bychi - wow, tibi si 3 gagici, super!!!la noi au fost 4 baieti si doar o singura fetitza!

bibi - action woman! dar te rog eu sa nu fortzezi nota!

nicol - super tare aia cu tzatzele!!!am ras de m-am stricat! de unde le-or scoate, mai frate?!?

andi a avut o altfel de reactie dupa ziua lui. la date apropiate am fost si noi invitati la alte zile de nastere, si andi nu vroia sa mearga, zicea ca e tot ziua lui, nu a copilasilor respectivi si nu vroia sa le dea cadourile...

si eu sunt fan sa imi spuna pe nume, taica-su e mai reticent, nu stiu de ce, mi-ar placea sa imi spuna asa tot timpul... eu chiar vreau sa il incurajez, voi de ce va feriti, e ceva rau in asta, ca eu nu vad ce ar putea fi...

va pupic pe toate mamicile, toate buricile, si toti nazdravanii de 3 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Dimineata am fost la control. BB e bine. La eco are cateva zile mai mult decat in realitate.

Si cand credeam ca din august pot sa ma plimb si eu prin parcuri, ca tot omu`, m-am intors acasa cumintica pt ca dr. pleaca din tara pana pe 08.08. Asa ca...nu-mi ramane decat sa zburd de fericire prin casa

Madic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magda - frumoase poze...distractie mare in concediu.
nicol -
crisa - drum bun si ai grija de tine.
andra - nu stiu cum e luca, dar eu ma uit la stef si imi ajunge!
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mi-a dat doctorul voie sa plec, asa ca . Promit sa fiu cuminte.
Cica trebuie sa-mi ridic patul, cu 10 cm, in partea dinspre picioare. Oi vedea io cum e sa dormi cu capul in jos .

Marta si Bibi, sa aveti nastere usoara si sa va gasesc cu bebei sanatosi!!

Bychi, Gio si Calina, burtici cuminti va doresc!

Pentru restul fetelor, distractie multa, mare, munte, soare, sex nebun ...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Andra: eu nu stiu de care Luca spui tu ca e neastamparat. Cel pe care-l stiu eu e cel mai cuminte copil pe care-l cunosc (dupa Tudor al Crisei). Eu ce sa mai zic de Alex, ca doar l-ai vazut!
Crisa: ai grija de tine !
Martta: mai ai putin, asa ca o sa ai timp dupa aceea sa te tot plimbi cu cei 2 copilasi.
Bibi: ce-ti veni cu munca asta?

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Andra, cam subtiri relatarile din concediu. Iar la faza cu shoppingul...singur nu te-ai imbolnavit??? Agitatia lui Luca, trecatoare am curaj sa fac pariu, ar putea fi explicata de faptul ca dupa multa libertate de miscare si petrecere a timpului intr-un mediu stimulant si larg totodata (curtea bunicilor, Breaza) l-ai inghesuit intr-un apartament. Apoi ar putea sa mai fie o dovada a faptului ca i-ai lipsit foarte mult. Nu stiu....zic si eu.

Magda, in afara faptului ca e destul de munca la birou si intr-un fel ma simt vinovata vfata de asociata mea ca din cauza unei sarcini cu oarece probleme in ultima vreme am stat destul de mult pe acasa, pur si simplu am simtit ca nu mai rezist consemnata la domiciul si legata de pat. Bine, cred ca si faptul ca am trecut de pragul celor 32 de saptamani, a contribuit la asta.

Crisa, bucurate din plin orice escapada. Sa va simtiti bine si sa aveti vreme frumoasa!

Madic, vazut pozele de la party 3 ani, incercat sentimente de frustrare ca nu are si mama o fata (dar data viitoare simt eu ca o sa fie bine). Pupa pitica.

Bobi mama, dar matalutza concediu nu avetzi?!?

De ce va intereseaza asa mult vaccinul contra hepatita Á? E vorba de copii care din toamna merg la gradinitza? caci cu gradinitza a,m si eu o problema. Am senzatia, de fapt nu e senzatie ci certitudine, ca am cam ignorat aspectul pregatirii psihologice a copilului pentru marea schimbare care urmeaza sa survina din toamna. M-am concentrat mai mult pe apartitzia lui bebe 2 (au am fost copilul nr. 2 in familia mea si stiu cum e sa ai niste parintzi care nu stiu si de fapt, níci nu vor, sa gaseasca un echilibru in familie). Poate o sa am o surpriza...cu tot campania facuta sa accepte mai usor gradinitza decat pe frate-sau. Oricum..mi se rupe inima de mila lui.
Cand a plecat la Breaza stia sa manance singur si ciorba si felul doi, nu s emai scula noaptea deloc ca sa mearga la wc, iar nevoile si le facea direct la wc, olita ajungand sa stea pe post de mobila. Sper sa-l gasesc la acelasi nivel cand se intoarce acasa...desi are Nana un stil de a ne sabota!!!

Nu-mi mai trece nimic prin minte acum...poate mai tarziu

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bibi - stai linstita. sunt convinsa ca va fi bine si cu bb 2 si cu gradinita, ca doar ai baiat mare, nu?
stef s-a mai "cumintit" un pic, daca pot spune asa...in sensul ca din cand in cand ne mai si asculta.
crisa - distractie mare si vreme buna!

Mergi la inceput

Bibi: vaccinul contra hepatitei A se face la intrarea in colectivitate , cu rapel la 6 luni.

Magda si Alex(3 ani)

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Magda, multzam. Dar cu cat timp inainte de intrarea in colectivitate se face?

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Bibi:pai dr. mi-a spus ca macar 2 luni sa fie de la vaccinare pana la inceperea gradinitei.

Magda si Alex(3 ani)

Mergi la inceput