Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 25
crisotexa spune:
La multi ani pentru cel mai mic dar cel mai curajos pui de iunie-iulie 2003, Alex!!!! Au trecut 3 ani de cand iubitii astia dragi ne fac viata asa de frumoasa!!! La mai multi, ani si pui
!!!!
Maine seara merg la control si sper sa-mi dea doctorul OK-ul sa plec la bunici, la munte, cu promisiunea ferma ca o sa fiu foarte cuminte. Tudor e deja acolo, cu parintii mei. Ne-a instalat tati o tabara grozava... Daca aveti careva drum spre Vidraru, dati un telefon... Probabil ca pe la sfarsitul lui august ma intorc acasa. Daca merge Zapp-ul acolo, ne mai auzim.
LE TIN PUMNII LA BURTICILE AVANSATE SI LE UREZ NASTERE USOARA!!! La burticile mai mici, puii sa stea cuminti, la caldurica.
Iar la fetele care pleaca in concedii, sa petreceti fain.
Magdone, asa s-a calit otelul
. Eu cand ii vad pe copii din vest, indiferent cat sunt de mci, in octombrie-noiembrie, fara caciuli, sumar imbracati, ma crucesc. Si uite ca reusesc.
Andra, vad ca te-ai distrat pe cinste. Ti-o fi facut Dani farmece, sa nu mai cheltui bani pe cumparaturi
. Sa vedeti cum mi se strang si mie acu, salariile pe card. Mai mare dragul....
Pupa Crisa
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Alex!!!
Toata trupa a facut trei ani! 
La noi strigatul pe nume, s-a dovedit a fi o problema (ca mereu trebuie sa fie o problemuta
). Nici nu am incurajat-o, nici nu i-am impus sa ne strige mami si tati. Ea ne spune pe nume, din cand in cand si asa a fost dintotdeauna. De ceva timp pe Doru il striga numai pe nume. A intrebat-o acum doua zile, de ce nu ii mai zice tati, iar raspunsul a fost: "pentru ca nu te mai iubesc". In cursul aceleiasi zile, mi-a zis mie, foarte afectata, ca ei nu ii place sa iubeasca pe nimeni, doar pe mine si pe buni. Nu am vrut sa fac mare caz din asta si am vrut sa evit intrebari suplimentare. Noi eram la masa si Doru afara. A avut o perioada in care a tacut. La un mom. dat spune: "unde e Doru? Vreau sa ii spun ca am glumit, nu e adevarat ce am spus". I-a spus si lui si de atunci, e f. atanta cu el, ca si cand nu ar vrea sa il supere. A, si tot de atunci ii zice tati. Ce o mai fi si faza asta, nu stiu. Nu cred ca a fost doar o joaca, pt. ca avea un botic... ma simt si un pic vinovata, pt. ca in ultimul timp, m-am cam rastit la Doru, de fata cu ea si sigur a contat asta.
Crisa, concediu placut si ai mare grija de burtica! Sa stai cuminte, cuminte si sa nu ridici nici un pai! Noi cred ca plecam in concediu pe 21 august, dar nu stim inca unde. Una din optiuni e Arges, asa ca daca vom fi prin zona, sunam.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
amik spune:
la multi ani, copii mari si frumosi!!!!
mi se pare ca fiica-mea s-a lungit enorm in ultima vreme.azi-maine vreau sa ajung cu ea la medic pt un control de rutina si sunt tare curioasa cate kg si cati cm are fata de ultima vizita.
vreau sa ii fac si vaccinul pt hepatita A.l-a mai facut cineva?cum e?dureros?
am un chef de duca de nu va spun!cand ma gandesc ca mai e putin si intru in campul muncii-adio program de voie- ma apuca frica!si nu am avut si eu parte de o vacanta ca lumea...razvan mizeaza pe luna septembrie, sa plecam in ibiza, dar eu clar nu o sa ma pot invoi imediat ce incep serviciul.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
madic spune:
LA MULTI ANI, TIBI - sa cresti mare si voinic si sa-i faci o primire pe cinste mezinului familiei (Bychi - eu am ramas tare in urma cu urarile, dar mai bine mai tarziu...)
LA MULTI ANI si pentru Mara, Cata, Irina si Alex - sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lume!
Va multumesc pentru urarile voastre si vreau sa va spun ca am supravietuit
petrecerii Mariucai, desi sambata credeam ca toti vecinii se vor muta la mine la usa...
Ca sa va povestesc pe scurt, Mariuca a asteptat cu mare nerabdare petrecerea si tortul, de joi ma intreba mami, azi e sambata, facem petrecere?, si-a asteptat musafirii pe balcon si se tot uitaaaa lung pe geam, iar cand primul invitat a aparut in zare, a venit intr-un suflet la mine (care incercam sa ma aranjez si eu nitel) si striga mami, vine Rares, hai repede, ca vine!
Si-a intampinat frumos musafirii, s-au pupat, si-au urat reciproc "la multi ani", apoi a inceput petrecerea, unde, in afara de un pahar de suc pe covor, unul de apa pe parchet si un papucel intr-o farfurie cu tort
, mari incidente n-au fost.
Ei s-au distrat de minune, au dansat si au cantat, s-au alergat si au sunat in goarne, au mancat cu mare placere tortul, dupa ce au suflat in lumanari de doua ori (prima data doar Mariuca, apoi cu totii), dar eu mi-am propus ca la anul sa ne "mutam" intr-o locatie adecvata, ca anul asta au fost doar 4 si aveam senzatia ca sunt peste tot, la mai multi nici nu stiu ce m-as fi facut.
Una peste alta eu zic ca a fost o petrecere reusita, incerc ca maine sa pun si niste poze, sa va convingeti.
V-am pupat.
Madi
edit: azi dimineata ma intreba de cum s-a trezit: mami, cand mai e ziua mea, sa facem petrecere? 
cgaby spune:
amik - eu i-am facut lui stef havrix jr si nu a avut reactii adverse. banuiesc ca doare ca orice intepatura!![]()
crisa - ai grija de tine...
madic - chestia cu petrecerea o cunoastem. si stef intreaba in fiecare zi cand mai e ziua lui sa facem petrecere...![]()

pupici tuturor.
crisotexa spune:
Amik, Tudor a facut vaccinul asta si nu a avut nici o reactie, ulterior. Asa ne-a zis si nenea doctorul. El, la cele care dau reactii, a facut intotdeauna febra. Fa-l fara frica.
Madic, Tudor, la petrecerea lui, a fost opusul Mariucai. Nu si-a intampinat nici un musafir si nu a deschis nici un cadou. Poate daca facem acasa, fiind pe teritoriul lui, se comporta altfel.... zise mami....
Tudor, cand il ducea tati la tara, cu o masina mare (ca a mutat toata casa acolo
), zice "Tati, la masina asta de unde se da drumu la aer (conditionat)?. Tati zice "Masina asta nu are aer conditionat". Tudor raspunde "Atunci o sa-mi fie foarte cald!".
Bychi, tu cate saptamani ai?
Pupa Crisa
martta spune:
Madic: dulce tare Mariuca!
Crisa: "concediu" placut la Vidraru. Cu siguranta iti va face foarte bine.
Eu ma simt super
. Hormonii de sarcina sunt de vina. Pe bune, ma plimb prin casa(unde sunt singura, de altfel) si simt ca radiez de fericire...![]()
![]()
crisotexa spune:
Marta, radiaza cat poti, ca ai si de ce. Esti in luna 9 si in curand o sa-ti tii puiul in brate!!!! ![]()
Ce ne mai complimentam, gravidutzele intre noi
.
Ce-o face Bibi?
pup
amik spune:
da chiar, bibi de ce absenteaza?
trebuie sa ma duc sa cumpar vaccinul si apoi sa il facem.plus ma obsedeaza niste negi care i-au iesit alexandrei pe picioare.are vreo 4.mi-e frica de o eventuala cauterizare!!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)