Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

La multi ani Mara si Catalina, sa aveti mult noroc in viata!!!!
Pupici si pentru mamicile Pufulet si Ioana!!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani Mara si Catalina! Printeselor, sa fiti sanatoase si fericite!

Ioana: mi-am amintit cat de asteptata s-a lasat Catalina. Stiu ca avea camera gata, tu tot o asteptai...si ea te tinea in suspans!

Eu simt ca nu se mai termina luna iulie...DPN-ul meu e 29 aug. Si cum azi e 29 iul., ma simt deja pe ultima suta de metri. Numai ca eu vreau sa nasc in august, nu in iulie, asa ca stau cumintica.

Vlad participa la show-ul aerian de la Kogalniceanu. Sotul,care lucreaza in aviatie, era f. mandru, cand am vorbit la telefon, de faptul ca era copilu` incantat de ce se petrece acolo. Vrabia malai viseaza

mami de Vladut(13.06.2003) si 35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani MARA, la multi ani CATALINA! Va doresc sa fiti fericite, sanatoase si sa aduceti multe bucurii familiei.

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Mariuca, Mara, Catalina, Irina!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

La multi ani Irina si Ian! Sa aveti parte de cele mai frumoase lucruri in viata, sa fiti fericiti si, bineinteles, sanatosi!
Petrecere frumoasa astazi!
Multi pupici si pt mamici!

mami de Vladut(13.06.2003) si 35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

LA MULTI ANI IRINUCA !Sa fi sanatoasa, cuminte si viata sa-ti aduca multe clipe fericite.
Am fost aseara la o nunta la baiatul unui prorector al ASE-ului. A fost cea mai frumoasa nunta la care am fost vreodata. Au fost invidati o gramada de cantareti de-ai nostri(Mirabela Dauer, Catalin Crisan, MAria Dragomiroiu, Gabriel Dorobantu, Adrian Enache si altii mai putin cunoscuti , dar care au cantat super).
Acum incerc sa ma refac, pt ca maine trebuie sa fiu la serviciu la ora 7 (dimineata) ca incepe licenta.
Va pup si va doresc ca saptamana viitoare sa fie putin mai racoroasa. Pentru mine este si ultima dinaintea concediului.

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani ultimilor sarbatoriti, Tiberiu, Maria Ianina, Mara, Catalina, Irina si Alex (cu o zi in avans, dar miine nu cred ca mai intru pe forum)!

Iona, pe Alex il pun in pat cel tirziu la 9, dar nu adoarme pina la 10-10 jumate, ba ne striga pt ca vrea apa, ba iese din pat sa mearga pe olita (uneori face, uneori pierde timpul). Dimineata il sculam pe la 7 jumate sa-l ducem la doica. La ea mai doarme dupa-masa in jur de o ora. In week-end-uri se scoala pe la 8, nu e o regula, azi s-a sculat la 10.

Martta, si Alex e fascinat de avioane si elicoptere. Dar nu i se trage din familie!

Magda, tu lucrezi la ASE? La ce facultate?

Voiam sa va intreb, ai vostri au inceput sa va zica pe nume? Alex a inceput sa se plictiseasca de "mama" si "papa", i se pare mai interesant sa ne strige "Kritof" si "Mara".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Am ramas in urma rau...La multi ani fericiti Tibi, Mariuca, Mara, Cata, Irina si maine pentru Alex! sa cresteti mari, sanatosi si numai noroc sa aveti in viata!
Un pupic virtual si pentru mamicile voastre!
si uite asa s-au terminat si lunile noastre si au trecut 3 ani din viata puilor nostri...

fetelor nu mai am timp de nimic, sunt intr-o continua agitatie, in weekendul asta n-am mai fopst nicaieri ca am zis sa ne mai odihnim dar tot degeaba ca am fost pe la cumparaturi,etc si tot n-am avut timp de nimic...e o varza in casa de ex la ora asta Gabi face de mancare si eu stau la calc sa va mai scriu cate ceva.

Razvan e si putin racit, ii curge nasul incontinuu, nici n-ar avea cum, 2 zile pe saptamana in apa la bazin, apoi in excursie, cand e la gradinita sta in aerul ala conditionat care merge mereu...eu nu stiu ceilalti copii cum rezista, de fapt ce ma mir ca toti tusesc, le curge nasul, deh..trebuie sa-l calesc si pe el la viata asta de aici, am mai vorbit si cu alte mamici si cica asa e primul an dupa ce vin aici..pana se obisnuiesc cu aerul, cu virusii de aici...sunt mai mereu raciti, am fost si la doctor si nu i-a dat nimic, astia nu dau nimic la raceala, nici un medicament, cica trebuie sa se vindece de la sine, ooofff

Marox si Razvan ma striga cateodta pe nume, a avut intr-adevar o perioada cand numai asa ne striga si pe mine si pe taica-su.

va pup, sanatate burticilor si nu numai!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani alex.
sa fi sanatos si sa cresti mare.

Mergi la inceput

La multi ani Alex! Sa cresti sanatos, sa ai parte numai de noroc si clipe fericite alaturi de mami si tati!
Magda: multi pupici si un concediu frumos!

Marox: si pe noi ne mai striga pe nume...Nu-l incurajez, caci nu sunt prea incantata de situatie.

Magdone: sa va treaca raceala cat mai repede!

Mergi la inceput