Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 23
cgaby spune:
neatza!
la multi ani Maria si Tibi! sa cresteti mari, veseli si cuminti.
pupici multi si la mamicile voastre!
iona - stef se culca seara la 10.30 si se trezeste la 7-7.30. la pranz doarme 2-3 ore.
eu ziua i-am serbat-o la gradinita si in weekend am fost la munte cu familia.
pupici tuturor si multa sanatate.
gio spune:
La multi ani Tiberiu si Maria Ianina!!! Sa fiti fericiti!!!!
Iona, noi i-am facut ziua acasa, prea mare deranj n-a fost ca au fost doar 6 copii si mari pregatiri n-am facut. Doar ca de-atunci Tasia e marcata, canta non-stop Multi ani traiasca.....Sunt curioasa cat o tine-o asa.
De dormit, nu dormim mereu la pranz, iar seara se culca la max 22 si se trezeste pe la 8.
Amik, felicitari pt job. daca vrei bb 2, slujba la stat e ideala. dar dupa sa fugi cat vezi cu ochii, promiti?
Crisa, ma miram eu de ce s-a desteptat barbate-miu
...astia nu mai stiu din ce sa faca studii...
Andra, fetele cu concediile..v-ati intors???
Va pup
...I want a permanent vacation...
amik spune:
gio, vreau sa te felicit cu drag pentru bebe mic!!!cat despre job, vom vedea in timp cum vor decurge lucrurile.nu lucrez pt bani neaparat,ci pt ideea de a lucra, de a face ceva cu mintea si diploma mea.si dupa bebe 2 mi-as dori o afacere personala!

eu trag cu fiica-mea in privinta mancarii.azi dimineata cu chiu cu vai a bagat juma' de ou fiert in stomac,cu trei dumicati de branza cu rosie.este ingrozitoare.nu pot spune ca ma plimb dupa ea si o fortez sa manance...incerc sa evit sa o hranesc asa.vreau sa manance de la ea putere!!!dar ea nu vrea!oare asa i-o fi felul?eu am mancat ieri toata ziua un corn dulce, altceva nimic.sa ma mosteneasca in asa hal???!!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
crisotexa spune:
La multi ani pentru Maria si Tibi si mamicile aferente, Madic si Bychi. Sa fiti fericiti si sanatosi!!!
Iona, in "Mama si copilul" scrie ca ar trebui sa doarma 12re pe noapte. Si nu mai stiu unde citeam ca, cu cat doarme noaptea mai mult, va fi capabil sa se concentreze mai tarziu.
Eu i-am facut ziua lui Tudor intr-o casa amenajata special pentru asta. Iona daca vrei iti dau nr. telefon si oferta lor. A fost super bine. 10 copii si 20 de parinti
. In apartament nu am fi avut loc.
Siti ce asteptam io cu sufletu la gura in spital? Masa de dimineata cu ceai si unt (sau margarina). Ziceai ca cine stie ce mic dejun vine. Asta da pofta, nu????
Io nici nu am curaj sa intreb de concedii. Nu vreau sa poftesc....
Pupa Crisa
Iona spune:
Crisa, exact la asta ma gandesc, ca i-ar prinde mai bine sa adoarma inainte de 10, dar orice as face, oricat il obosesc, adorm eu eventual dar pe el tot 11 il apuca. Stiu ca si dezvoltarea creierului si hormonul de crestere sunt activate de somnul de noapte, dar, in afara faptului ca adoarme dupa 11 se mai trezente de 2 ori sa bea apa si o data sa faca pipi.
Noi ne-am decis sa-i facem ziua la munte, am inchiriat ceva, cu bunicii, mers cu telecabina, prin padure stiu ca este cea mai mare bucurie a lui. Deocamdata nu are prieteni doar cateva fetite cu care se intalneste uneori, dar nu pare prea "interesat", asa ca am incolonat familionul pe munte nu in fund pe scaun!!!
La anul o sa faca cu colegii de gradi, scapa bunicii fara efort!
O alta intrebare, voi ati dat copiilor mancare de varza, sau fasole pana acum !?
Iona
PS Nu vrea sa para un interogatoriu, dar sunt intrebari pe care mi le pun de mult, dar, qacasa nu apuc sa mai stau la calculator, iar la servici abia in perioada asta m-am mai eliberat.
PPS LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI si mamicilor de sarbatoriti caci este la fel de mult si ziua lor.
cgaby spune:
iona - eu i-am dat mancare de fasole verde si pun fasolica pastai si in ciorba. ii place. varza nu i-am dat, dar a mancat la gradi. au avut de cateva ori mancare de varza calita si ghiveci.
crisa - wow! te-ai gasit la ce sa poftesti....![]()
pupici la mamici, pitici si burtici!
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai sa ma invrednicesc si eu sa scriu, desi m-am intors de luni la job, n-am prea avut timp sa rasuflu, iar cind am mai scris o data istoria vacantei s-a blocat computerul/ netul/ mama-masii si am pierdut tot (si scrisesem muuuult), asa ca m-am enervat si am lasat totul balta.
So, am fost in concediu, am si uitat deja cum era
, dar parca-parca imi mai amintesc vag ca fuse minunat... Un intreb turneu prin tara (Bucuresti => Breaza => Tg.Mures/ Toplita => Cluj => Timisoara (Shakira
) => Budapesta (Robbie Williams
) => Szentendre => Parndorf si inapoi. A fost si gasca misto, am facut si niscai shopping, recreere cit incape, iar concertul lui Robbie a fost EXTRAORDINAR de MINUNAT. Hotelul unde am stat in Budapesta desi nu excela din nici un punct de vedere, are o calitate deosebita: avea piscina olimpica. Asa ca diminetile ma trezeam cu noapte-n cap ca sa apuc sa inot inainte de a pleca la hoinareala, si asta a fost insa bestial, sa te trezesti si sa dai asa, nas-in-nas cu piscina. Si ce m-a mai fascinat la piscina asta erau mosii: la 7 dimineata te simteai un pic ca la Tekirghiol, era plin de mosi si babe de 75+ ani, care inotau de mama-focului sau se prajeau la soare pe linga, cu totul si cu totul alt stil decit cei de la noi care populeaza orice noua bancuta pune primaria prin oras sau care pun muraturi si stau si se coc in apartamente firbind sucul de rosii...
Budapesta e la fel de frumoasa ca oricind, tot visez cum ar fi sa locuiesti acolo (nu definitiv, vreun an -doi, asa, cit sa o cunosti bine
), am si o puzderie de poze poate ma invrednicesc sa le pun sa le vedeti, in Parndorf aceleasi preturi mici, dar trebuie sa recunosc (cu mindrie) ca mi-am invins shopping-addiction si acum nu mai cumpar tot ce vad, am fost fr. selectiva, mi-am luat doar o fusta si citeva tricouri, plus cosmetice ca la astea chiar ca sint preturile irezistibile
. In schimb, al meu sot se pare ca a descoperit si el in sfirsit mall-mania, nu va spun cu cite pungi era in mina cind ne-am intilnit dupa 2 ore de cumparaturi 
Ca sa nu laud exclusiv strainii, sa va spun ca am ajuns si la Timisoara, care are cel mai frumos mall pe care l-am vazut pina acum, nu o inghesuiala nebuna ca la noi in oras, ci un mall mare, cu spatii largi, magazine neingramadite de nu ai unde arunca un ac, ici si colo sint canapele de piele unde te poti odihni, au o sumedenie de terase, una peste alta fr. frumos. Orasul in schimb nu e asa curat cum ma asteptam eu, la cit de superior privesc ei capitala, ca sa nu mai zic de cersetori: am stat vreo 20 de minute la o terasa in centru sa bem o cafea, cred ca 10 cersetori diferiti ne-au asaltat, pina cind am cedat psihic si ne-am luat talpasita.
Hai ca v-am facut capul destul de mare cred, sa va mai zic doar ca Luca s-a distrat fr bine in acest timp la Breaza cu bunicii si alte rubedenii pe care le-au vizitat, dar a fost si fr incintat sa ne revada dupa o saptamina, era asa emotionat ca nu mai vroia sa se culce (ca noi am ajuns pe la 23:00).
Si, desi i-am adus adidasi de fotbalist, se pare ca va fi un filosof: cind ne intorceam in Bucuresti, la un moment dat zice:
_ Mami, uite un Smart!
_ Nu l-am vazut, unde era: trecea?
_ Nu, nu trecea, doar era...
bychi spune:
La multi ani Mariuca, sa cresti frumoasa si isteata! 
La multi ani si pentru Mara, Catalina, Irina si Ian!!!! Va pupam cu drag!
Multumim pentru urari!
Gata sunt cuminte, sa nu va mai luati de mine! Azi vine Tibi de la Bv si maine o sa-l sarbatorim! Abia astept! Mai am multe de pregatit dar am si ajutoare pe cinste, asa ca dau doar indicatii.
Iona, Tibi se culca pe la 9-9.30 si se scoala la 7! La pranz doarme de pe la 13.30 pana la 17-17.30. A mancat si varza si fasole verde/galbena. Petrecere frumoasa la munte!
Andra, aveam impresia ca stati mai mult in concediu. Chiar ca-i mare mallul din Tm! Il lasasem pe Tibi la locul de joaca si m-am dus la plimbare. Nu am mai reusit sa ajung inapoi la copil in timp util asa ca a mai trebuit sa platesc o ora.
Bychi 
martta spune:
La multi ani Mariuca si Tibi!Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte de petreceri minunate!
Multi pupici si pt mamici!
Crisa: m-a amuzat faza cu cainele... Am auzit ca Bitman asteapta al treilea copil, tot baiat!
Vladut a venit de la munte si a plecat la mare pt o saptamana. Mi-a placut ca mi-a povestit cu lux de amanunte cum s-a distrat la munte. Parca nu-mi venea sa cred ca am copil asa mare!
Si ca sa nu credeti ca nu-mi fac planuri de concediu...ieri am cumparat bilete sa plecam o saptamana in Italia, in martie. Pana atunci sper sa nu stau numai in Bucuresti![]()
Andra : si eu am avut impresia ca vei sta mai mult in concediu. Asta nu inseamna ca nu ti-am simtit lipsa. Dimpotriva! Bine ai revenit, cu forte proaspete!
mami de Vladut(13.06.2003) si
35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png