Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bychi: ia mai stai tu potolita! Este prea cald ca sa tot faci activitati casnice. Ai grija de tine si de bb boy!

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Magda, promit sa fiu mai cuminte, desi nu prea pot, ca n-am stare!
Ma tratez babeste si sper sa-mi treaca pana deseara ca maine vine copilul si tre sa fiu in forma

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

LA MULTI ANI, EMMA! - chiar daca mai cu intarziere, dar am lipsit motivat.

La inceputul saptamanii am internat-o pe mama aici la Bucuresti, iar ieri a operat-o la un picior, asa ca nu prea mai am timp de forumit, ca sint intr-o cursa contra-cronometru serviciu-spital-casa/copil, de ma intreb si eu de unde mai pot, ca simt ca ma sfarsesc...
Si ca sa fie tabloul complet , ma pregatesc si eu de petrecere, ca sambata i-am chemat Mariucai cativa prieteni s-o sarbatorim (cu parintii aferenti ), asa ca mai am o grija in plus. Numai ca anul asta voi face petrecerea cu toate de-a gata, pt ca oricat as vrea, nu mai am timp si de bucatarit.

Gaby - intrebai de "Insula copiilor" - am fost si noi sambata si s-a dat fie-mea in toate toboganele, mai putin cel mai mare (ala galben), ca in ala chiar n-am avut curaj, dar ma tot intreba De ce nu ne dam mami si in ala galben? E periculos? De ce e periculos?

In rest, vad ca gravidutele sunt cuminti, pe acasa (mai putin Bychi ) si lume multa in concedii.

Va mai spun o perluta si ma intorc la treaba, ca nu-mi permit sa fac ore suplimentare acum.
La baie, Mariuca ma tot intreba unde se duce apa din cada si i-am explicat ca apa murdara se scurge pe teava, ca sa ramana cada curata sa facem din nou baie.
Acum doua seri, dupa ce-am oprit dusul, o aud ca zice:
Mami, s-a scurs apa si am ramas doar eu. Daca mai stau putin, o sa ma scurg si eu, dispar si ramaneti fara fetita . (n.b. pentru cele mai sensibile : i-am explicat ca nu se poate "scurge" si ea pe teava, asa ca a fost cu happy-end).

V-am pupat.

Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

buna,fetele!

nici nu imi vine sa cred cum am supravietuit atata timp fara forum.intai am avut netul picat, apoi am plecat la mare, la tara...apoi nu am mai avut calculator...deh, cizmarul n-are cizme!acum sunt inapoi la treaba.
si, apropo de treaba, azi am fost la interviul pt primul meu job.voi lucra de la 1 sept la dep de RP al unei institutii de stat.salariu mic, dar nu stiu exact cat-sotu' imi spune ca imi da mai mult ca sa merg cu el la firma!dar e ok pt moment, ca la anul sa mai fac un bebe!

mai citesc si revin.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iona spune:

din putu' gandirii ...
-Mama, tu ai cocosel?
_Nu, nu am?
-De ce nu ai?
-Pentru ca sunt fetita iar fetitele nu au cocosel.
-Mama, sa te ducu repede sa-ti pui cocosel, ca altfel faci pipi pe tine!!!

Cum va place?!
Iona

PS Ai vostrii ca brazii au momente cand tac (cum procedati?) si cam cat mai dorm (pranz+ noapte), cand se culca, cand se trezesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

La multi ani, Emma!!! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata.
Trebuie sa stau o groaza sa calculez in ce zi suntem...

Iona, Tudor doarm 2 ore ziua si noaptea de la 22 - 22
;30 pana la 8 (1o ore). Pana de curand il culcam cam tarziu si se trezea mai devreme de 8 insa mi-am dat seama ca nu se odihneste bine. Asa ca acum la ora 22 suntem in pat. Referitor la momente de tacere, se intampla cand se uita la Tom si Jerry. In rest macane cate ceva. Nu gen intelighentiile Mariutelor . Mamici de baieti sa vedeti ce o sa mai avem de tras si cu scoala....

Bychi, mai stai soro cumintica. Oi fi tu in putere, dar chiar atata fataiala pe caldurile astea... Si cu asta ca "nu poti", nu ma duci.... Cate saptamani ai acum?

Marta, Bibi, va apropiati vertiginos de termen. Tinem pumnii.

He, he, stire acu la ProTV: Barbatii care devin tatici devin si mai destepteti. Cica nu stiu ce hormon se dezvolta...

Si acu sa va zic de Municipal. Frate, bani si iar bani. Cred ca triplu fata de Giulesti. Conditiile sunt mai bune, asistentele.... atat ca zambesc tot timpul.

Cornelia, ce mai face Stefan?

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mi-a placut asta de pe forum:
" sot ,copil,catel..mi-ai amintit de niste vecini .
domnul S,avea doua fete,s-au acsatorit si au facut fiecare cate o fata.domnul S,cu doua nepoate,de la doua fete,tot mai spera.la cativa ani,au ramas amandoua gravide in acelasi timp.toata lumea astepta BAIETI. cand colo,cate o fata,iar. pe domnul S cu doua fete,4 nepoate,nevasta si soacra (nici socru nu mai avea ) in casa,incearca sa il consoleze un vecin: hai,domnu S,ca macar aveti catelul ..la care domnul S raspunde: de undeee,ca si aia e catea!

Crisa

Mergi la inceput

La multi ani MARIA!Sa ai parte de sanatate si de multe bucurii!
La multi ani fericiti si sanatosi TIBI! Iti doresc tot binele din lume!!!!

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iona spune:

LA MULTI ANI! Emma, Tiberiu, Maria Ianina , Mara si Maria Catalina. Un weekend plin de sarbatoriti si petreceri!

Si Ian doarme cam 2 ore dupa-amiaza iar seara nu reusesc sa-l culc mai devreme de 11, vrea sa stea cat mai mult cu noi, si se trezeste pe la 9. Mie mi se pare ca ar fi cam putin dar inteleg ca asta ar putea fi regimul corect, 12 ore.

Daca nu sunt indiscreta, cum sarbatoriti zilele copiilor, au deja prieteni si faceti pentru copiii, cu bunici, nasi, etc., sau poate o zi intr-un loc special pentru ei, si mai ales, ce cadouri le mai cumparati de zilele lor?!

Multumesc ca m-ati primit (desi cu multa intarziere) printre voi.

Numai bine si...racoare,
Iona

Mergi la inceput

Iona: eu nu ii fac ziua acasa pt ca e prea mare aglomeratie, asa ca am ales sa ii serbez ziua intr-un loc special pt copii. Asa am facut si anul trecut si a fost bine.

Mergi la inceput