Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 21
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Emma!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gio spune:
La multi ani Emma!!!!
Martta, da, am fost
...nu mai spun si aici ca mi-am facut destui nervi. dar cum spunea dr mea: au eco bun acolo. da doamna, daca face singur ecografii
. dr s-a purtat execrabil.
dar bb e bine, cu toate ca n-a catadicsit sa ii masoare prea multe. sugea degetul si statea f linistit
.
va pup
...I want a permanent vacation...
crisotexa spune:
Dragele mele,
si eu si bebe suntem bine. M-a cerclat vineri, asa ca am prins weekendul acolo.... Ma bucur ca v-ati gandit la mine.
Revin maine in forta.
Pupa Crisa

gio spune:
Crisa, ne bucuram pt voi, ca sunteti bine. asteptam detalii.
uite, chiar ma mir cate-au tinut atat; le elias, nasei mele i-au dat drumul la o ora dupa ce s-a trezit din anestezie (nu mi s-a parut in regula ca a ajuns acasa cu masina si da-i contractii si dureri de mijloc....). dar asa procedau acolo...
va pup
Claudya spune:
Mamicile dragele,
Va multumim din suflet pentru urari.Chiar a fost o surpriza placuta sa gasesc mesajele de la multi ani pt. noi,dupa ce n-am mai semnat condica de atata vreme
.
Nici eu nu v-am uitat.Va citesc....ce-i drept nu asa de des ca inainte,cand eram "consemnata" la domicilu.De cand imi luai permisul si de cand veni vara,am intrat intr-o perioada "nebuna"...in fiecare dimineatza suntem la cursuri de inot,cateodata si seara,apoi parc,papa,somn si nu cred ca vreti sa va imaginati cand mai am timp si de gatit sau de facut curatenie.Ma straduiesc si le fac si pe astea cum pot...si printre picaturi si-alergaturi am tinut si petrecerea lui Emma,la mall,cu copiii.
Emma a fost foarte fericita,caci de pe la Craciun,de la ziua prietenei ei,ma intreaba "dar happy birthday, dear Emma,cand cantam?".Ca atare (si)-a cantat si ea cu copiii "happy birthday" si zicea cat putea ea de tare si cu gura pana la urechi de fericire.S-a bucurat foarte mult de cadouri si vorba Magdei"De-am fi avut si noi toate astea cand eram copii asa mici!"...dar noi retraim frumos copilaria odata cu ei si cel putin eu ma simt superfericita pentru asta....Si desi mi-e greu sa nu am un ajutor nu pot sa nu o iau in seama cand ma intreaba zi de zi "Me faci si mie un baby,mami?"...asa ca in curand sper sa va dam si vestea aia cu barza![]()
Imi doresc sa va scriu mai des,dar de fiecare data dintr-un motiv sau altul nu apuc.De multe ori am simtit ca trebuie sa ma impart in cel putin doua.Asta e.
Va pup si pe voi si pe copilasi,care au crescut mari si frumosi si ajung la butonul de la lift
(eu chiar azi am observat treaba asta...ca saptamana trecuta trebuia s-o ridic tot eu).La multi ani tuturor piticilor,sa fiti sanatosi si bucurosi!!!
Si pupici la mamicile cu burtici!!!
Mami si Emma cuculica
martta spune:
Claudya: sa ne dai cat mai repede marea veste!
Crisa: ma bucur ca sunteti bine si asteptam sa revii in forta
Gio: important e ca e bb bine. O fi avut si dr. de la eco o zi proasta, ce sa mai zic...
Bibi: sapt. asta te-ai mutat la birou? Azi faci 35 de sapt...Mai avem putin! Eu merg sapt. viitoare pt control si ultimele analize.
mami de Vladut(13.06.2003) si
35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
bychi spune:
La multi ani Emma si tuturor sarbatoritilor pe care i-am omis din cauza concediului.
Si noi tot fara copil acasa dar numai pana vineri cand il aducem sa-l sarbatorim.
Mai, de aseara ma termina durerile de spate de abia ma misc. E drept ca am exagerat ier putin cu plimbarile dar chiar in halul asta sa ma doara. Si mi-am propus sa fac atatea prin casa dar sunt consemnata la zacut. Si toti medicii mei sunt in concediu....
Va pup ca abia stau pe scaun!
Bychi 
bibi spune:
Gio, sincer imi pare rau daca ai avut o experientza neplacuta. Si iti recomandasem cu atata incredere spitalul

. Eu jur ca n-am avut nici o problema cu ecografista la care am mers, chiar de 2 ori (Alina Bolintineanu) si a doua oara chiar fara programare. Cred ca ai si o bafta din asta...ca si la Tutunaru cand te-ai dus...tot manata de impresii de pe forum...ai avut surprize.
Sorry!!!
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
gio spune:
Buna,
Bibi, tu n-ai nici o vina. Imi pare doar rau ca n-am insistat sa merg la Bolintineanu ca pe ea o stiu din auzite si e de treaba. Dupa ce am mai sapat pe net, se pare ca tipa aia de-am nimerit-o eu e o scarba de felul ei. Eco stie toata lumea ca e bun. Vorba ta, numai de de'astia am parte. In fine, tot raul spre bine. Acum sunt multumita cu alegerile facute. Asa am cautat sa-mi fac programari la Iosup si Herghelegiu, ca altfel nu mai prindeam locuri.
Bychi, nasol cu durerile astea de spate. O prietena a avut tot asa in luna mare; o durea nu stiu ce os pe acolo, simtea ca se rupe in doua. iar dr, (puia) i-a dat diclofenac unguent si i-a zis cum sa faca masaj ca cica nu e de glumit (ceva cu osul pubian care apare de la bb 2 in sus). banuiesc ca totusi la tine e vorba de "clasica" durere de spate. care trece cu repaus la pat.
va pup