Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
alexandrueduard spune:
La multi ani JASMINA! Sa fi sanatoasa, fericita si sa-i bucuri pe parinti.
O saptamana buna va doresc!
Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
gio spune:
La multi ani Alexia si Jasmina!!!!
Gaby, nu mai am adresa sau altceva, dar era pe Calea Victorie si dr se numea Burloiu. da o cautare pe forum, ca eu am postat mai demult un subiect si mi-au dat detalii acolo.
Crisa, ce mai faci??
va pup
...I want a permanent vacation...
alexandrueduard spune:
Am uitat sa va spun ca azi il duc pe Alex la stomatologie.Sper sa-i placa si sa nu se sperie.Am gasit un cabinet particular, special pentru copii, undeva pe langa televiziunea romana.
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
cgaby spune:
la multi ani Jasmina! sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
gio - multumesc mult. o sa caut!
magda - tinem pumnii. sa ne povestesti cum a fost!
Cornelia spune:
La multi fericit1 Jasmina!
Pupici de la noi. Ne-am intors aseara de la munte. Vremea frumoasa, copilul cuminte, mami f. obosita.
Crisa, esti bine?
Magda, tinem pumnii la stomatolog!
Pupam copiii pontosi si pe cei mai seriosi
!
Ca tot mi-ati adus aminte, Maria il cere in continuare in casatorie pe Stefan si cateodata il si ameninta: nci nu mai vreau sa fiu printesa ta!
Dar o perluta care m-a impresionat pana la lacrimi a spus, cand ii explica femeia care o ajuta pe mama, ca trebuie sa stea cuminte, sa nu o strige pe buni, ca buni are treaba, il culca pe Stefan: "Asta nu e treaba, e IUBIRE!"
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nicol74 spune:
toti copiii sunt asa niste dulci dar unii, in special fetitele parca sunt de ciocolata, Maria si Mariuca
.
De Halkidiki ce sa zic, combinatia munte mare si totul verde mie mi-a placut mult, leadrii roz, rosii, albi, am vazut si crem peste tot, lamai, portocali, palmieri, maslini, la mal apa era mai inchisa la culoare, innotai cam 30m si ajungeai la o apa de smarald, erau si golfuletze unde apa era super, plaje amenajate sau salbatice, pentru
gusturi diverse, vestitele taverne pe malul marii, predomina albul si albastrul ca si culori pentru constructii, e foarte odihnitor !
Am fost cu vaporul in jurul muntelui Athos, la un parc de distractii pentru copii langa Salonic (Thesaloniki), un fel de Disneyland mult mai mic, dar nou si foarte bine structurat (noi nu avem asa ceva, mare pacat), inchei aici, nu sunt asa buna povestitoare,
apropos a trebuit sa dau un test de limba (romana + engleza) pentru comunicare, am luat 5,1 din 10, asa ca sa stiti cu cine aveti de-a face
atunci cand cititi perlele.
Magda te rog sa-mi zici si mie ce faci la stomatolog cu Alex, e convenabil si pentru mine zona unde e, noi mergem la stat pe Plevnei, e foarte buna doctoritza dar e cam departe ! poti sa-mi dai un nr. o adresa, pe pm, eventual ?
Gaby si noi mai mergem la Insula in Herastrau, poate ne sincronizam ?!
merci mult,
nicol
Magdone spune:
LA MULTI ANI !!! pentru Alexia si Jasmina si maine pentru Emma Maria!!! Sa va dea Domnul numai sanatate si bucurii in viata!
magda, bafta la stomatolog!
Crisa, cum a fost la doctor, sper ca esti bine!
Razvan plange in continuare cand il las dimineata, dar imediat dupa ce pleaca Gabi, ca eu nu ma dau jos din masina
ca ma apuc si eu de bocit, cica e foarte bine, de fapt a tras gabi cu ochiul pe geam si intr-adevar nu mai plange deloc, incepe sa se joace..sper sa nu tina mult perioada asta..
la servici sunt asa de ocupata ca n-am timp nici la baie sa ma duc, plus ca dobitocul ala
, sorry , sta cu ochii pe mine sa ma prinda imediat cu vreo greseala ceva, dar ce sa-i fac, e si el om, bai fetele am niste poante sa va zic dar nu pot sa le scriu aici pe net
cine stie cand ne-am mai vedea si noi, poate la anul...hai ca ma apuca nostalgia
ma duc sa ma culc ca maine o iau iar de la capat
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
alexandrueduard spune:
La multi ani EMMA! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.
Claudya: mai semnezi si tu condica pe aici?
La stomatologie a fost bine, sa spun, ca prima vizita. Mai mergem joi. Eu nu am fost cu el, a fost mama, dar la urmatoarea vizita voi fi prezenta.
martta spune:
La multi ani Emma si Jasmina! Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati parintii in fiecare zi!
Eu nu prea am noutati...Tot la domiciliu consemnata, tot fara copil...Imi place sa citesc mesajele lui Magdone care emana pofta de viata!
Va pup pe toate!
Gio, ai fost ieri la eco?
mami de Vladut(13.06.2003) si
35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
cgaby spune:
la multi ani emma! sa cresti mare, sa fi sanatoasa si vesela...
stef tot magar e...m-am laudat eu ca vineri n-a mai plans, ieri a bazait un pic si azi iar a facut circoteca!
asta e...nu mai am leac pentru el.![]()
pupici tuturor.