Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA SI ALEXIA (pt maine), LA MULTI ANI MIHAI, sa cresteti mari si sanatosi si asteptam vesti de la mamicile voastre sa ne povesteasca despre cum ati petrecut...

Buna fetele,

NICOL - bine-ai revenit, sa ne mai povestesti cum a fost in concediu, caci Dana e la munte cu fetele si n-are cine ne mai povesti de Grecia...

ADITZU - concediu placut!

ROMANA_74 - si fie-mea il intreba aseara pe prietenul ei, Rares, cam asa: vrei sa fii sotul meu? , iar el de colo: NU. Mariuca nu se lasa si insista: hai, te rog, vrei sa fii sotul meu? , la care primeste acelasi raspuns: NU. Moment in care isi da seama ca n-are rost sa mai insiste si zice: vrei sa fii prietenul meu?

Si o ultima perluta, ca iar ma cheama datoria: pentru ca azi urmeaza sa schimbam geamurile in camera ei, aseara am inceput sa strangem de pe acolo jucarii, sa mutam mobila, la care ea disperata ne tot intreba:
- Mami, ce faceti aici? Unde duci jucariile?
- In camera la noi, si maine le aducem inapoi.
- De ce ia tati perdeaua? Vreau perdeaua mea .
- Lasa mami, ca maine o punem la loc.
- De ce muti masa? De ce muti dulapul?
si apoi, finalul apoteotic:
- Mi-ati distrus camera!

Va pup si w-e placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Posted - 21/07/2006 : 10:10:02
--------------------------------------------------------------------------------
Bibi bati rau campii!
Nu mi-am imaginat nimic si nu am nevoie sa-mi umple nimeni timpul!
iar viata mea de la Bacau despre care vorbesti doar din imaginatie este departe de ceea ce spui... Pentru mine aerul tau este arogant!
nu am vrut sa-si noteze nimeni nimic ...si ceea ce spui tu in explicatiile tale ori fi logice, dar in prsupunerile tale! daca te-a deranjat tonul meu initial in care am spus "ia sa va trag de urechi...", repet poate a fost o gluma neinspirata si prost inteleasa...
Nu am dorit sa aduc un afront nimanui si nici sa sara lumea in bratele mele! scurt! restul nu mai are sens sa-l comentez
In ce priveste adapatrea sau neadapatarea mea aici ma bucur ca tu poti sa o "masori" , eu nu stiu insa ce sa spun.
Multumesc de sfaturi!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Respectele mele, Doamna!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

La multzi ani piticontzilor frumosi Alexandra si Mihaitza!!! Sa fitzi iubitzi!

Mergi la inceput

quote:
Am fost cu familia lui Pufulet la Gilau, langa Cluj, la un lac de acumulare . Mara i-a spus lui Matei... "Matei hai sa ne casatorim!"
Matei i-a spus..." Da, da, hai acolo dupa casa aia! "

Si au mers si au dansat ca niste oameni mari vals! Au venit fericiti, tinandu-se de mana si ne-au spus in cor... "Ne-am casatorit!"

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Super! De unde le scot fratee...?!? Zau ca al meu e mototol.

Madic, de Mariuca uŽnu mai zic nimic, ca-i campinoana la perle.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA SI MIHAI!!! sa cresteti mari si norocosi!

Ce m-am distrat cu perlele copiilor, Doamne cand au crescut copiii astia asa de mari??!!parca acum aveau 1 an si ne plimbam cu ei in carucioare.

Gaby, felicitari daca nu mai plange, poate aveti noroc si merge asa in continuare, Razvan inca plange cand il las dimineata, de fapt incepe de acasa cu: Nu mergem la gradinita, mami! Nu mergem! si bocesteeee, dar in momentul in care am disparut din peisaj se calmeaza, cel putin asa imi zic educatoarele.

Dar totusi mi separe foarte obositor programul asta pentru ei, odata ca nu mai doarme la pranz normal, daca apuca vreo juma de ora, max o ora, sunt zile cand nu doarme deloc, de ex cand au program de inot sau excursii, cand ma duc pe la 5 sa-l iau are o fata lungaaa si i se inchid ochii de somn dar nici nu adoarme mai repede seara ca e prea obosit. Oofff nici nu stiu cum e mai bine, sper totusi sa se obisnuiasca.

La servici e bine deocamdata, colegii sunt ok, mai putin unul asta creka ii e frica ca ii iau locul nu stiu ce are (desi n-ar avea de ce ca eu nu stau decat 2 luni aici) in fine poate mi se pare...

Iona, bine ai venit!
Aditzu, concediu placut!
Ioanaaa, mai traiesti? Ce mai face Cata?
va pup, va mai povestesc...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

aditzu - concediu placut!
hai sa ma "laud" si eu cu perlele lui stef:
tati la volan- dupa ce ca te bagi ca nesimtitul pe rosu tot tu faci scandal!
stef - uite tati, nenea ala cu taxiul ne lasa sa trecem...il iubesc!
magdone - sper ca a trecut de hopul asta, ca daca nu...ne intoarcem la pedeapsa!!! nu vreau sa te dezamagesc, dar lui stef i-au trebuit aprox 9 luni sa se calmeze!la tine sper sa nu fie cazul.
nicol - bine ai revenit.
eu as merge cu stef la insula copiilor...mai merge cineva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani Alexandra, Mihai si Alexia!

Alinuta: ne e tare dor de voi

mami de Vladut(13.06.2003) si 34s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

la multi ani alexandra! sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani ALEXIA! Sa cresti mare si sanatoasa. Poate mamica ta ne mai da si noua de stire despre tine.

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

buna...
gio - tu ziceai la un moment dat de un cabinet oftalmologic pentru copii..care sa fie bun, ca vreau si eu pt stefi un control..unde e???
pupici tuturor.

Mergi la inceput