Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani ALEXANDRA!
La multi ani MIHAITA!
Intreba cineva de Elena: e bine. Am vazut-o impreuna cu toata familia la cumparaturi. Probabil ca nu mai are timp sa intre pe forum.
Abia astept sa iau vacanta. Nu mai am rabdare, mai ales ca ne-am si rezervat cazarea la munte pentru aproape 2 saptamani. Nu stiu daca voi ajunge la mare anul asta. In luna august e prea aglomeratie si cred ca si mizeria e mai mare.Imi este teama de enterocolite, mai ales ca acum un an, in luna august am tras destul cu el din cauza asta.
Bychi: poate ne vedem daca esti pe la Brasov in perioada 7-20 august.
Va pup si va doresc concedii placute cu timp frumos!

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

La multi ani Alexandra si Mihai!!!! Sa le spuneti mamelor voastre sa faca bine sa ne mai scrie ce faceti.

Crisa, asteptam vesti.

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
la multi ani sarbatoritilor: Mihai si Alexandra! sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! multi pupici.
crisa - sper ca esti bine. asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Bibi bati rau campii!
Nu mi-am imaginat nimic si nu am nevoie sa-mi umple nimeni timpul!
iar viata mea de la Bacau despre care vorbesti doar din imaginatie este departe de ceea ce spui... Pentru mine aerul tau este arogant!
nu am vrut sa-si noteze nimeni nimic ...si ceea ce spui tu in explicatiile tale ori fi logice, dar in prsupunerile tale! daca te-a deranjat tonul meu initial in care am spus "ia sa va trag de urechi...", repet poate a fost o gluma neinspirata si prost inteleasa...
Nu am dorit sa aduc un afront nimanui si nici sa sara lumea in bratele mele! scurt! restul nu mai are sens sa-l comentez
In ce priveste adapatrea sau neadapatarea mea aici ma bucur ca tu poti sa o "masori" , eu nu stiu insa ce sa spun.
Multumesc de sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

am uitat sa va zic ceva important....azi dimineata stef nu a mai plans la gradinita! pedeapsa cu lipsa desenelor animate se pare ca a vut efect...sa vad in continuare cum se comporta. sunt fericita!!!!
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MATEI nu mai merge la gradinita vreo doua saptamani , m-am gandit sa ii dau si lui putina vacanta. E tare greu cu amandoi acasa, dar ne descurcam. Mama a plecat cu tata la munte in concediu si exact acum nu merge Matei la gradi. Oricum in ultima vreme cam greu l-am dus cu muuuulte fite si figuri . Cred ca nu i-a mai placut ca sunt tare putini copii si stau toate grupele impreuna, adica vreo 12 copii in toata gradinita. I-am tot explicat ca in toamna va merge la o alta gradi unde va fi coleg de grupa cu Mara a lui Pufulet, dar nu e deloc incantat. Adica ideea ca va fi cu Mara ii surade, dar ar vrea sa se mute ea la gradinita lui. Am inventat tot soiul de povesti, cum ca se desfiinteaza gradi, ca toti copiii vor merge la alte gradinite, dar nu tine. Sper ca pana la toamna sa se mai schimbe!

Am fost cu familia lui Pufulet la Gilau, langa Cluj, la un lac de acumulare . Mara i-a spus lui Matei... "Matei hai sa ne casatorim!"
Matei i-a spus..." Da, da, hai acolo dupa casa aia! "

Si au mers si au dansat ca niste oameni mari vals! Au venit fericiti, tinandu-se de mana si ne-au spus in cor... "Ne-am casatorit!"

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iona spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!
LA MULTI ANI MIHAITA!
LA MULTI ANI ALEXIA!

Frumosi si fericiti!

Iona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Hai fetelor, nu va mai certati aici ! Pe bune ca nu are nici un rost!

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetele,

La Multi Ani ! tuturor copilasilor, multa sanatate si fericire.
La mine e azi ultima zi la servici, duminica plecam la mare asa ca sunt cu listele de cumparaturi si bagaje in fata.
Irina e bine, alearga toata ziua. O distreaza grozav in parc sa fuga si noi s-o prindem, asa ca ea e in mare verva si noi suntem lati,
iar acasa pasiunile sunt decupat, lipit, colorat si plastilina.

Miercuri dimineata am fost cu ea la gradi, s-o viziteze si sa-si faca o idee cu e. A fost super, desi pe drum imi zicea ca ea nu intra inauntru ca e mica pana la urma am convins-o.
In gradinita nu prea era copii pt ca erau plecati la inot ceea ce a fost relativ bine pt ca ea nu prea socializeaza cu copii in schimb cu oamenii mari da. Cum a intrat Irina s-a dus la acvariul care e la grupa mica si impreuna cu 2 copilasi si ajutati de o educatoare au numarat pesti si melci. Apoi timp de o ora a plimbat-o educatoarea prin gradinita si prin curte, a stat de vorba cu ea si s-au jucat, eu am stat pe hol , iar Irina nu prea mi-a simtit lipsa.
A tocat-o pe fata aia la cap cu intrebarile , la sfarsit era uimita ce copil curios am
A plecat de acolo cu impresie buna si mi-a spus ca mai vine la gradi, asa ca mi s-a luat o piatra de pe inima.
Sunt convinsa ca n-o sa scap de isterii dar macar atunci pe 4 septembrie dimineata nu o sa fie asa de speriata ca nu cunoaste nimic si eu plec si-o las acolo.

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna !

ne-am intors si noi din Grecia, fetelor a fost super, sau poate nu ma asteptam eu, a fost prima vizita si de asta mi s-a parut. Merci mult Kehleyr tu ai fost factorul horatator la decizia finala !

Imi pare tare rau ca nu a reusit sa citesc, ati scris o groaza;
si pentru ca n-am felicitat copiii, multumim mult de felicitari ca stiu sigur ca ne-ati felicitat .
macar azi imi iese, deci

La multi ani fericiti Alexandra, ingerasul cu ochii albastri !

La multi ani fericiti Mihai (mami pe unde mai esti, in concediu) ?!

Amik mi-ai sarit in ochi pe prima pagina, mama ce dragutza erai,
adica nu vreau sa zic ca acum nu

Hai va pup pe toate dar un gand special la graviditze dar si la proaspetele mamici care mentin forumul in viata in timp ce noi !!

nicol

Mergi la inceput