Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iona spune:

Buna! Sper sa ma mai primiti.
Sunt o mamica de iulie 2003,am intrat sporadic cand eram gravida, va citesc regulat...dar la scris sunt lenesa. Am un baietel nascut pe 30 iulie bineinteles "destept...aproape genial" cum se autointituleaza, pe numele lui Ian.
Bibi, referitor la tunel (si nu numai) la Diverta in Mall_ Plaza Romania au tot felul de tuneluri,poduri, copacei etc... si de vanzare (este macheta in mijlocul magazinului) de diverse dimensiuni (nu intreba pretul). Poti incerca acolo.

LA MULTI ANI! TUTUROR DOMNISOARELOR SI PUSTILOR MAI MICI SAU MAI MARI
si chiar daca nu scriu...sunt cu ochii pe voi.

Iona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Gio, eu nu am avut nici o trimitere.
cand am facut eu eco de 13 saptamani la ei am platit 250.000 lei vechi iar de inregistrat parca stiu ca nu mai inregistrau. da un telefon mai bine si intreaba. Nu uita sa ai vezica plina pentru masurarea exacta a dimensiunilor colului.Succes!

Romana, multzam de sugestii. si pe mine ma bate gandul ca daca nu gasesc ma apus de lucru manual. recunosc ca nu ma gandisem la o cutie de pantofi ci mai degraba la unul sau doua cartoane de oua pe care sa le umezesc si apoi sa le modelez cum vreau. Apoi o pictura si eventual floricele cum zici tu. Acum cu cartonul de oua exista riscul sa miroasa cam naspa asa ca ma reo´rientez catre cutia de pantofi, asta daca....

nu gasesc ceva pe masura la Diverta unde m-a indrumat Iona.
Bine ai venit Iona!

Crisa, tin pumnii sa iesi cat mai repede din spital si sa nu ai contractii post intreventie.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

bibi a zis: "Ori eu sunt mama denaturata, ori pur si simplu am refuzat sa ma implic in chestii din astea doftoricesti. Voi vorbitzi limbi straine. Analize, culturi, Ig E-uri si alte alea."
- nu cred ca esti mama denaturata, cred ca nu ai avut probleme de sanatate prea mari cu Davidutz, care nu e genial dar merge la piese de teatru ptr oameni mari si ii mai si place.

ref la tunele, ii construiesc eu din cuburi si ii plac tare mult. dar banui ca sunt misto si alea gata facute. am sa ma uit si eu.
bibi baga si tu niste poze cu peretii pictati daca nu ai ce face acasa. te pupic!
off topic: cand incepi lucrul? voi o programare...

Iona - bine ai venit!

pojo - nu mai zici nimic? ce face flaviu? cum ii place (sau nu) aici? sper ca nu te-ai suparat pe noi

vroiam sa va mai spun ceva, dar nu mai stiu...
va tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iona spune:

Multumesc de primire!

Sincer si eu sunt pro ceva construit ad-hoc. Sugestie (desi, in general, am putine idei) dac este mai mic trenuletul, se taie un mijloc de sul de hartie igienica si lipesti pe el hartie diferit colorata.
Poate alti copii se joaca frumos cu trenuletele, al meu este sabotor, singura lui placere este sa strice linia si sau sa puna ceva pe linia de tren ca sa deraieze(!?).

Nu stiu daca mai este de actualitate intrebarea mea, dar, voi va trimiteti din toamna copiii la gradi?! si daca da, care-i atmosfera?

Iona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna Iona! bine ai venit!
stef merge la gradi din toamna trecuta (la o gradi particulara) si acolo va ramane..deci eu am scapat de stres cu cautarea de gradinita.
dar fetele p-aici s-au cam chinuit..cu stat la cozi la inscriere... nasol...
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Bobi, am renuntzat la ideea cu pictatul peretzilor pentru ca am senzatia ca incarc prea mult camera. Eu zic ca acum e suficient de decorata, dar cand or incepe sa apara pete pe peretzi probabil ca o sa apelez la pictura. Daca te intereseaza pot sa-ti dau doua nr. de telefon. Stiu ca la unul dintre numere raspunde o firma specializata care are si catalog, asa ca te potzi inspira de acolo.

Cu serviciul...cam complicat sa-ti spun cand ma intorc in campul muncii caci deocamdata habar nu am cand o sa nasc. Practic sper sa stau acasa maxim 2 luni, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ ma abtin sa mai fac planuri pe termen lung.
dar saptamana viitoare am sa merg pe la birou ca daca mai stau mult in casa o iau razna rau de tot asa ca daca-i ceva ce arde ne putem vedea saptamana viitoare. In plus, in perioada asta in care nasc nu-mi inchid pravalia caci am o asociata si stagiari care se ocupa de probleme in continuare.

iau o pauza si revin cu gradi

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Am intrat in fuga. Am multe lucruri de rezolvat. Maine plecam pt. doua zile la munte, doar cu Maria. Asta daca ma simt eu bine, ca nu sunt nici in mare forma.

Vreau sa urez la multi ani celor care se vor implini trei ani in week-end:

La multi ani fericiti Alexandra!

La multi ani fericiti Mihai!
(mai stie cineva cev ade Elena, ca nu cred ca ne mai citeste)

La multi ani fericiti Alexia!
(crixia, mai treci cand ai timp si pe aici !)

Crisa, ma gandesc la tine!

Va doresc multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Romana_74 vezi pm. In 5 minute plecam spre Brasov-Cluj

pe curand

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MADISHOR- drum bun si te astept! A trecut timpul repede, parca numai acum ai venit sa o aduci pe Ana in tabara...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Trebuia sa incep cu sarbatoritii...LA MULTI ANI ALEXANDRA MARIA!
LA MULTI ANI MIHAI!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput