a inceput campania /Rezultate comentate
Raspunsuri - Pagina 16
iileana spune:
Enunt incomplet.
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Voi imi lasati impresia ca in orice conditii puteti justifica orice. |
... cita vreme guvernul aplica un program de dreapta sub conducerea unui prim-ministru de dreapta. .
Vezi Ileana asta e diferenta dintre unul care voteaza pdl si un penelist. |
Mai sint citeva diferente.
As aminti-o doar pe cea ca unul care voteaza pnl mai gindeste si cu propriu-i cap si nu inhata plin de entuziasm, din mers, lozinci servite de vre-un salvator al natiei.
Precizare: eu nu-s "penelist", eu doar votez PNL. Cind imi convine. Adica destul de des de prin '90 incoace :).
Altfel, sa stii ca nu dorm cu poza PNL-ului sub perna.
Implicarea mea afectiva in acest moment e destul de redusa. Spre deosebire de altii.
Eu vreau doar sa functioneze sistemul.
In directia pe care o prefer.
Nu mai insist ca nu tin in mod special sa te enervez. Intr-un fel, te inteleg.
----
Edit:
A, inca ceva.
Cred ca nu ai inteles nuanta.
Eu consider atit PSD-ul cit si PDL-ul o alegere (aproape la fel de) proasta pentru PNL in acest moment.
Faptul ca tu preferi (a se citi: doresti cu disperare :), pentru "ai tai", o alianta cu PNL-ul, nu poate decit sa ma bucure.
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana Enunt incomplet.
... cita vreme guvernul aplica un program de dreapta sub conducerea unui prim-ministru de dreapta. . |
E atunci sa'ti aduca Mos Craciun un guvern cu Tariceanu prim-ministru, Adrian Nastase la justitie, Adrian Paunescu la externe si Adrian Copilu' Minune la cultura.
oricum celelalte variante sint la fel de proaste ca asta.
EDIT: Intrebai mai demult de structura votantilor. Uite'o aici
Fara comentarii
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Vezi Ileana asta e diferenta dintre unul care voteaza pdl si un penelist. In timp ce primul rade cu clabuci pe seama uneia ca Anca Constantinescu si recunoaste ca udrea e p'afarista si hardau analfabet, cel din urma va incerca la infinit sa te convinga ca Adomnitei e geniul Moldovei, Fenechiu ultima reincarnare a Paraschivei si ca Quack Quack Quariu campionul luptei anti-coruptie. Ete mie nu mi'e indiferent. Ii dau dracu cu tot "cu Basescu cu mama lu' Basescu" daca aduc PSD'ul la putere, ma umplu de scarba si nu'i mai votez in veci. Voi imi lasati impresia ca in orice conditii puteti justifica orice. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Si Base justifica tot prin trompetele lui Boc etc. De ex: cauza tuturor relelor e Patriciu
Oricum ma bucur ca esti hotarit sa te dezici de ei daca fac guvern cu PSD
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
[emoticon cu ridicat din umeri]
Xeno, de pomana te superi pe mine.
Pur si simplu sintem in situatii diferite.
Pentru votantii PDL alegerea e usor de facut, e atit de evident ce ar fi de preferat intre PSD si PNL...
Insa pentru electoratul PNL (atit cit e!:), este mai complicat de ales. Ce mi-e PSD-ul, ce mi-e PDL-ul. De asta o oarecare indiferenta.
Atita tot.
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana [emoticon cu ridicat din umeri] Insa pentru electoratul PNL (atit cit e!:), este mai complicat de ales. Ce mi-e PSD-ul, ce mi-e PDL-ul. De asta o oarecare indiferenta. Atita tot. |
Gata am inteles ideea: Electoratul PNL decat sa'l vada pe CAntonescu trist mai bine vede o tara in genunchi.
iileana spune:
De cite ori sa mai spun ca eu, ca simplu cetatean :))) si actualmente chibitz de pe margine, prefer, in acest moment, sa vad PNL-ul in opozitie???
Hai sa ne potolim ca devenim redundanti.
Azi nu-s noutatzuri?
valentinag spune:
Acum au fost cei de la BEC,PDL-ul cele mai multe mandate,totusi PSD castiga alegerile(cum dracu vine asta nu inteleg)acum sa inceapa 'soul'
La ora 17 conferinta a presedintelui,acum se duc sa negocieze!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
E Boc la vorbitor acu,cica prima optiune a PDL este alianta cu PNL!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
Ma io zic totusi,daca e sa-l credem pe boc,care nu vorbeste fara ca Zeus sa-l lase,pe PDL-PNL totusi,da fara post de prim ministru pentru PNL!
Azi la sedinta de guvern s-a cerut sa nu se mai faca plati de gen schimbat masini,etc etc!
A,tre sa fac o precizare,nu sunt nici pdl-ista nici pnl-ista,dar cu siguranta anti psd-ista!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea