a inceput campania /Rezultate comentate
Raspunsuri - Pagina 15
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
, chiar asa, sa vezi deruta la aia. "Sefu', da' noi acuma pe cine injuram?" www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Pe PNL, of course
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
simali spune:
PNL are un singur scop principal (pentru care ar face orice): protejarea lui Patriciu. Nu uitati ca tot circul cu alianta PD-L s-a declansat in ziua in care Basescu a vorbit public despre biletelul de la Tariceanu in legatura cu Patriciu refuzand astfel, pe fata, sa-l protejeze. Mi-emi este clar de atunci ca PNL este capabil de orice pentru Patriciu.
PSD are la randul sau cativa lideri de protejat.
PD-L castiga voturi daca-i face si pe unii si pe altii varza si se preface ca nu protejeaza pe nimeni in mod special. Baronii PD-L-ului (mai noi ca formatie) lucreaza mai subtil si nu s-au expus atat de tare precum baronii PSD-ului si ai PDL-ului.
Motivul pentru care un partid vrea sa fie la guvernare este sa-si protejeze optim afacerile si liderii (vizibili sau invizibili) de dosariadele declansate de partidul aflat la putere.
Eu cred ca PNL poate sta in opozitie numai contra unei intelegeri (poate chiar notariale) cu PSD-ul ca va face totul sa-l lase in pace pe Patriciu. Va face PSD-ul o astfel de intelegere? Poate contra intelegarii "daca se leaga de-ai mei ma sustii si tu din opozitie".
Sau PD-l a invatat ceva din patania de acum 4 ani, a inteles ca daca te legi de Patriciu pierzi totul si va semna el insusi un tratat de neagresiune cu PNL-ul? Dar mai are Patriciu incredere in PD-L? Eu nu cred.
Pronostic: alianta FALSA PD-L - PSD - UDMR. Boc prim minsitru, PNL in opozitie. Numai scandal. Cine castiga? Poate UDMR, ca de obicei, pentru ca ei sunt singurii care-si joaca cartile cu calm si in liniste, folosindu-se cand de un prost cand de celalalt.
alice
sirimie spune:
simali, eu pun pariu ca si daca PNL va fi in opozitie Patriciu nu o sa pateasca nimic. E o falsa idee ca Patriciu e raul railor. Gasesti rai mai mari in barca PDL.
Circula zvonul ca PDL vrea sa racoleze parlamentari ca sa isi faca majoritate fara PNL si PSD. E foarte credibil scenariu, toti vor ciolanul, nu putini au sa fie care o sa il accepte. Punem pariu ca majoritatea de racolati vor fi de la PSD?
Despre Andrei
simali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Circula zvonul ca PDL vrea sa racoleze parlamentari ca sa isi faca majoritate fara PNL si PSD. E foarte credibil scenariu, toti vor ciolanul, nu putini au sa fie care o sa il accepte. Punem pariu ca majoritatea de racolati vor fi de la PSD? |
Si sa faca singuri guvernul? Un astfel de guvern n-ar rezista nici o luna.
alice
Alexia27 spune:
Ba ar rezista. Fix pana cand o sa fie nevoie sa fie dat jos, ca sa se duca in cap in frute cu Basescu. Da n-are PSD destula coloana vertebrala pentru asta.
xenocid spune:
Ileana, Sirimie azi e randul meu sa rad de voi ca v'ati asezat la masa cu tacamurile pentru broasca si vi s'ar putea aduce cal
Dinu Patriciu aseara la Realitatea pleda pentru o alianta PSD-PNL. Nu e un secret pentru nimeni ca asta face intr'una din 2004. Culmea e ca la cateva minute se trezeste si Iliescu cu fix aceeasi tema. Un guvern PSD-PNL. Guvern pentru care e neaparat necesar sa suspende presedintele!
De unde si agitatia continua a lui Funar, pardon Ghise, exemplificand constitutional cum ar putea face asta. Iar. Cu un an inainte de alegerile prezidentiale
sirimie spune:
xenocid, eu cred ca sint 1% sanse ca Basescu sa accepte ca PDL sa fie in opozitie. Abia astept ca "viitorul" sa imi dea dreptate
Despre Andrei
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Ileana, Sirimie azi e randul meu sa rad de voi ca v'ati asezat la masa cu tacamurile pentru broasca si vi s'ar putea aduce cal |
Nu stiu de Simona, dar, in ceea ce ma priveste, mie mi-e aproape indiferent daca PNL-ul alege "copiii legitimi ai lui Iliescu" sau pe "copiii sai din flori" . Oricum, eu l-as prefera in opozitie.
Sigur, privind lucrurile dpdv emotional, PSD-ul imi displace mai mult decit PDL-ul, ca, deh, am si io sechelele mele (Iliescu & mineriade & Piata Universitatii & stuff), dar daca ma gindesc rational....neah, nici o deosebire....Era prin tineretile mele o vorba, de care tu nu stii: "criptocomunisti". . Termen care-i caracterizeaza perfect. Si pe aia, si pe aia....
Deci cine stie ce emotii n-am. Eu n-am nimic de inghitit. Cel mult voi strivi, cu plictiseala, un tintar..
----
P.S. Remarc cu amuzament cit de eficient a fost dresajul tatucului natiunii. Pentru ca toti dusmanii tarisoarei noastre dragi trebuiau sa poarte un nume, li s-a zis, simplu, Patriciu.
valentinag spune:
citat din mesajul lui iileana P.S. Remarc cu amuzament cit de eficient a fost dresajul tatucului natiunii. Pentru ca toti dusmanii tarisoarei noastre dragi trebuiau sa poarte un nume, li s-a zis, simplu, Patriciu. |
Dadadada Ileana,cata dreptate ai!
Nu sa-i faca nimic lui Patriciu,din simplul motiv ca muuulti,si stiu ce vb.,din pdl-isti fusera si ei p'acolo la ciolane langa el cand erau cei doi ca unu!Acum,ca sunt tom si jery dusi la extreme,moama cine e dusmanul public nr 1!
De borduri a la Videanu isi mai aminteste cineva?
Chiar ma uitam aseara a stiri,nu-s ce discurs tinea Geoana,cine era langa el mandru nevoie mare,Marean oprisan
Si cati si cati de la absolut toate partidele!toti vor ceva de ros,atunci cand esti la putere ai pe mana toti banii!
Pe mine nu m-ar mira abolut nici un fel de combinatie!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana mie mi-e aproape indiferent daca PNL-ul alege " Deci cine stie ce emotii n-am. |
Vezi Ileana asta e diferenta dintre unul care voteaza pdl si un penelist.
In timp ce primul rade cu clabuci pe seama uneia ca Anca Constantinescu si recunoaste ca udrea e p'afarista si hardau analfabet, cel din urma va incerca la infinit sa te convinga ca Adomnitei e geniul Moldovei, Fenechiu ultima reincarnare a Paraschivei si ca Quack Quack Quariu campionul luptei anti-coruptie.
Ete mie nu mi'e indiferent. Ii dau dracu cu tot "cu Basescu cu mama lu' Basescu" daca aduc PSD'ul la putere, ma umplu de scarba si nu'i mai votez in veci.
Voi imi lasati impresia ca in orice conditii puteti justifica orice.