a inceput campania /Rezultate comentate

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Geoana ameninta cu intrarea in opozitie!

AHAHHAHA!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Zeus inca n-a deschis gura.

[

Spre deosebire de catindatul social-democrat la postul de premier ,nu e prost.Acuma probabil se distreaza in sinea lui :vedeti,baieti,tot la mana mea sunteti;v-ati bucurat destul duminica seara,ba pretenul Mirciulica vroia sa se apuce inca de atunci de facut guvernul,acuma trebuie sa jucati un pic cum va cant eu.Daca nu,mergem la anticipate.Serveste cineva anticipate in acelasi timp cu prezidentialele?Da ce liniste s-a lasat....Chiar nu mai zice nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Dar trebuie sa sperie PNL'ul care oricum pierde avantajul tactic dupa prestatia lamentabila a liderilor in alegeri.

Xeno, daca PNL-ul are atita minte incit sa nu se faca, precum spuneam, presh, daca are taria de a ramine in opozitie, in 4 ani face scor dublu. Pe putin.

Desigur, daca nu se "sparg" intre timp. sper ca nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Serveste cineva anticipate in acelasi timp cu prezidentialele?

Nu-i de gluma, ca nu e exclus chiar sa le avem!!!!
Pe Basescu l-ar prinde grozav o asemenea ipostaza, in campania sa electorala ptr prezidentiale.
E extrem de posibil sa le provoace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:

Xeno, daca PNL-ul are atita minte incit sa nu se faca, precum spuneam, presh, si sa ramina in opozitie, in 4 ani face scor dublu. Pe putin.

Desigur, daca nu se "sparg" intre timp. sper ca nu.

Exact! Asta cred si eu. Nu uitati ca urmeaza un an greu, in care profesorii vor cere majorarile promise, vor fi urmati probabil de alte categorii de bugetari, iar criza economica o sa fie din ce in ce mai mare. Orice guvern aflat la putere la anul, va pierde electorat.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Serveste cineva anticipate in acelasi timp cu prezidentialele?

Nu-i de gluma, ca nu e exclus chiar sa le avem!!!!
Pe Basescu l-ar prinde grozav o asemenea ipostaza, in campania sa electorala ptr prezidentiale.
E extrem de posibil sa le provoace.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Asa e cand te bucuri aiurea in tramvai.Cred ca discursul lui Geoana de duminica seara a durat macar un sfert de ora in timp ce de la sediul PDL s-a dat o inregistrare.
In acest moment ,Basescu e intr-o situatie foarte buna,si ar fi si PNL-ul daca va ramane intreg in opozitie.
Pentru nealegerea lui"ciocu mic".Nici eu nu as fi votat-o daca ar fi candidat in colegiul meu.Si,pe langa ea,mai sunt si alti pedelisti pe care nu ii inghit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Pai Ileana mie mi'e clar ca PNL nu ramane in opozitie. Asta pentru ca tot ecosistemul de bijboci care a crescut sub umbrela liberala va incepe sa scanceasca. In plus provincia trage mai tare ca "liderii". Olteanu < Orban << Motreanu. Cei care si'au castigat colegiile in tara nu pot fi trimisi in opozitie de ciurucurile din bucuresti care s'au scurs in parlament.

PNL va trage la negocieri astfel incat sa nu arate a pres. Premierul + camera deputatilor + 4 ministere mi se par suficiente. Ah si sa nu uit. Cand basescu striga "Sari" PNL sa intrebe "Cat de sus?"

In concluzie cam asa vad eu formarea viitorului guvern. Basescu se va intoarce in genunchi la PNL si ii va spune : "Iesi de sub pat jigodie"

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Si ce mai exulta si mos Ilici.Porecla lipita pe fruntea urmasului se potriveste foarte bine.
Dupa chinurile intrarii in Parlament,liderii liberali nu vor risca anticipate.Iar presiunea din judete e foarte puternica,in acest moment sefuletii liberali din judete au o groaza de institutii pe mana.Si cu criza asta mai greu sa gasesti un loc caldut si banos cum erai obisnuit.
La PSD se ameninta cu Congresul.
PDL-ul e linistit,au tremurat destul duminica noaptea.Au toate cartile in mana si vor face ce vor.Rectific,Zeus va face tot ce are el chef.
In cazul unui guvern PSD-PC-PDL abia astept sa ma uit la "Sinteza zilei".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

In concluzie cam asa vad eu formarea viitorului guvern. Basescu se va intoarce in genunchi la PNL si ii va spune : "Iesi de sub pat jigodie mica si scumpa"

Xeno, , imaginea creata de tine e, ca de obicei, foarte simpatica, am ris cu totii, dar..... asta e. Tu mai poti sa-ti faci curaj. Citeva zile.

PNL-ul e mult mai putin disperat decit crezi.
Si, la urma urmei, moral vorbind, majoritatea romanilor si-a dorit trecerea PNL in opozitie.
Nu?
Sint acum poftiti la conducerea tarii domnii cu promisiunile, vorba Elizei, sa le dam sansa de a se tine de cuvint. sa mareasca salariile cu 400%, pensiile cu 1.000.000% si tot asa, ce-au mai zis.

Mergi la inceput

Citat:

In cazul unui guvern PSD-PC-PDL abia astept sa ma uit la "Sinteza zilei".

, chiar asa, sa vezi deruta la aia.
"Sefu', da' noi acuma pe cine injuram?"

Mergi la inceput