a inceput campania /Rezultate comentate
Raspunsuri - Pagina 17
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag E Boc la vorbitor acu,cica prima optiune a PDL este alianta cu PNL! |
Vai ce dragut.
Nu se mai www.cotidianul.ro/traian_salveaza_l_pe_traian-66551.html" target="_blank">arunca TRU de pe bloc, se mai invioreaza si Xeno...
----
La pariuri nu ma bag..
Astept sa vad ce ne zice shefu' la ora 5.www.realitatea.net/presedintele-urmeaza-sa-invite-partidele-la-consultari_407106.html" target="_blank">Ca el deja stie rezultatul .
"Voi scrie pe decret numele premierului în care am incredere. S-a nascut în Romania ala care sa nu o ia razna cu ordonantele? Cred ca da. Eu il stiu"
valentinag spune:
Si totusi Crin Antonescu cica PDL nu este un partener serios!
Ce ne facem monser?
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui valentinag Acum au fost cei de la BEC,PDL-ul cele mai multe mandate,totusi PSD castiga alegerile(cum dracu vine asta nu inteleg)acum sa inceapa 'soul' La ora 17 conferinta a presedintelui,acum se duc sa negocieze! |
Seamana cu ce s-a intamplat in America cand cu alegerea lui busica.Gore castigase votul po****r ,dar Bush a devenit presedinte.Este un algoritm mai complicat.
Eu as numi seara de duminica "le soir des dupes"(seara pacalitilor, prin analogie cu un eveniment din istoria Frantei de sub Richelieu).
Daca PSD intra intr-un fel la guvernare pretul platit va fi un candidat slab la prezidentialele de anul viitor,poate chiar pe Mirciulica in situatia fericita pentru el ca va mai fi sef la PSD.
Pentru mine,dupa aceste alegeri,mi-e bine ca dreapta este suficient de puternica incat sa contracareze diversele masuri fiscale de stanga de care nu am chef sa aud.
Pe lista celor de la pdl pe care nu i-as vota ,alaturi de "ciocu mic" intra desigur si cele doua elenute.
E,acum poate sa-si fac intrarea in scena si Zeus....
iileana spune:
ha ha, PDL-ul si PSD-ul au fost virtual aliati pentru o singura zi si deja le-a ajuns, nu stiu cum sa mai dea inapoi. " nu nu nu, noi nu, niciodata, noi nu!!!! "
Iaca pagina cu titluri de pe Mediafax:
- Emil Boc: PNL-ul este solutia naturala pentru realizarea majoritatii
- Liderii PSD: Daca nu cu PNL, mai bine în opozitie
si, desigur, nu lipsesc mofturile:
- Crin Antonescu: PDL ramane acelasi partid de oportunisti, care vrea sa vina la guvernare sub orice forma
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui Eliza5 Vicepremier? Ce inseamna vicepremier? Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
O chestie de orgoliu.De fapt,probabil cu doi vicepremieri,al doilea fiind un udemerist.Tariceanu la Camera Deputatilor si un pedelist la Senat.
valentinag spune:
Bey care zicea ca la noi nu se intampla nimic fun?Luati de aici!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
iileana spune:
Nah, cum stam? Aveti TV la indemina?
Au iesit echipele pe teren, la incalzire?
Oare ce nume o sa spuna....
Sa fie Ungureanu?
Isarescu?
Sa fie Obama????
valentinag spune:
Avem tele da nu zice nimeni nimic,sunt pe la McMonis pe la casa Ardeleneasa la discutii!
Maine la 13 psd la Zeus,la 14 PDL,acu asteptam ora 17 sa videm ce tuna si fulgera tha boss!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea