a inceput campania /Rezultate comentate

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Sint la crisma?????

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Maine la 13 psd la Zeus,la 14 PDL,

PNL-ul nu-i chemat??? Lui numai i se comunica rezultatul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

PNL la 12 si UDMR la 11!
Vine declaratia!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Dap.
Deci guvernul tre' sa respecte vointa electoratului si sa aiba asigurata o larga sustinere parlamentara.

Mai vedem ce-o mai fi.

------------

P.S. Am ramas cu o mica curiozitate:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

daca aduc PSD'ul la putere, ma umplu de scarba si nu'i mai votez in veci.

... si daca o fi sa fie, pe cine-o sa votezi din acel moment incolo?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Dap.
Deci guvernul tre' sa respecte vointa electoratului si sa aiba asigurata o larga sustinere parlamentara.Mai vedem ce-o mai fi.

------------P.S. Am ramas cu o mica curiozitate:
Citat:
citat din mesajul lui xenocid

daca aduc PSD'ul la putere, ma umplu de scarba si nu'i mai votez in veci.

... si daca o fi sa fie, pe cine-o sa votezi din acel moment incolo?...
www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details
O sa ne orientam, mai vedem, mai studiem...oricum la exercitarea dreptului nu renuntam,cel putin io'...da' nu cred ca va fi cazul!...adica sper sa nu fie...adica "putintica rabdare" ca vom afla curand.Intrebarea nu-mi era adresata mie dar mi-am permis io' sa raspund fiind in aceeasi situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Rasturnarea RASTURNARILOR...Tariceanu nu mai vrea premier!Ascultand discursul sau ma asteptam din moment in moment sa-si sustina conditia principala la negocieri...chiar nu intelegeam ce-i cu atata gargara ca ei, penelistii, erau destul de transanti :totul sau nimic!
Mai sa nu-mi cred urechilor cand l-am auzit pe Tari ce-a raspuns la intrebarea directa ce se referea la postul de premier...nu mai vrea neaparat premier, vrea doar garantii ca bla,bla.Nu avem inca premier dar cred ca putem spune ca avem presedinte la camera deputatilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Prin acest "totul sau nimic", cel putin ciudat in situatia lor (nu au castigat alegerile nici teoretic nici practic) de fapt vor sa spuna ca vor in opozitie in anul 2009. Dac-ar fi la guvernare ar trebui sa aplice tot ce au votat in campania electorala (ca erau la putere) sau sa explice de ce nu pot aplica.

Ba chiar ar trebui sa ne arate "Planul Tariceanu anti criza". Nu e mai bine sa zica boboru' dupa ce trece 2009 "daca aplicam planul lui Tariceanu poate nu eram aici" decat sa spuna "Firar ... Tariceanu cu planul lui idiot ca uita in ce hal am ajuns"?

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

inteleg (de la Realitatea) ca Basescu s-ar fi exprimat cumva in favoarea unei aliante PDL-PSD. Asa e? Nu am vazut emisiunea de la inceput..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

...Basescu s-ar fi exprimat cumva in favoarea unei aliante PDL-PSD. Asa e?

Nu, Basescu nu a spus nimic explicit. Astea sint doar "constructii logice", speculatii pe marginea spuselor lui Basescu.
Comentatorii incearca sa faca "portretul robot" al viitorului guvern combinind cerintele prezidentiale enumerate in discursul de azi: 1 - sa respecte vointa electoratului; 2 - sa aiba buna sustinere in parlament; 3 - in acest moment nu conteaza prea mult orientarile doctrinare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

...O sa ne orientam, mai vedem, mai studiem...oricum la exercitarea dreptului nu renuntam,cel putin io'...da' nu cred ca va fi cazul!...adica sper sa nu fie...adica "putintica rabdare" ca vom afla curand.

Ei, daca chiar o fi sa fie, or sa se gaseasca atitea justificari incit o sa-i fim cu totii recunoscatori presedintelui pentru alegere si-o sa-l votati incontinuare fara a clipi.
Uite o posibila explicatie: intrebare - copii, cine-i de vina ptr guvernul psd-pdl? Raspuns - www.cotidianul.ro/vedere_de_pe_bloc-66699.html" target="_blank">Patriciu, of corz, maria ta!.

Da' nu va fi cazul, las' ca se descurca el Base altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu cred ca Base se va alia cu oricine va accepta sa fie Stolo prim ministru si guvernul majoritar PDList...n-are scrupule, n-are doctrina, joaca dupa cum e cazul. Si mai cred ca PNL nu va accepta asa un compromis dar PSD va accepta pt ca Geona e varza si brontozaurii aia batrani (iliescu si nastase) abia il asteapta la cotitura ca sa-i ia gatul Iar aia s-au cam exprimat pt PNL, desi nu stiu ce-o fi in capul lor, deci contra inseamna PDL clar plus majoritate covarsitoare in parlament. Sunt f ofuscata sa vad FSN din nou , sunt "mandra" sa vad cum ma reprezinta pe mine Prigoana si nu mai comentez nimic ca n-are sens .
A, ba da...Simali eu as fi mai indulgenta cu PNLul daca as avea propria mea firmulita, ca se duce pe apa sambetii cota unica de impozitare...sau n-aveti profit?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput