SUPERDIETA - EDITIA 2008- *17*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

BUNA DIMINEATZA DE AMIAZ LA FETIZE....acum am terminat de mincat,ghiciti ce...o TOCHITURA MOLDOVENEASCA..mmmmh..buna a mai fost..sper sa nu ramina pe mine toata[bangdar nu am rezistat ispitei]alyyyyyyyy...opreste-te mama,si asteapta-ma si pe mine,sa plecam odata...cum de faci schema B,eu deabia reusesc sa fac schema A..o saptamina de fructe si legume trece mai repede decit doua...misto articolu care l-ai gasit,mereu gasesti ceva interesant de citit...eu am fost desctul de cuminte ieri,dupamasa nici macar nu am mai iesit,toata vina scooter-ului..pe cind m-am gasit sa ies si eu,scooteru meu nu a mai vrut sa plece..asa ca am ramas cuminzica in casa,am fost telefonista(toata ziua la taclale)..DUMINICA PLACUTA LA FETIZE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

fetelor ati disparut toate?...m-ati lasat sa cant singura?...

Mergi la inceput

..eu sunt nimeni..ALYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY..SUNT EUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......

Mergi la inceput

cred ca-s toate inca cu muceniciii..as bea un ceai la ora asta dar am o lene sa mi-l fac,de numai...mai bine ma duc sa ma culc..pupice la fetizeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Cine o ia maine de la inceput cu prima saptamana?

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata! Si...La multi ani mamicilor si viitoarelor mamici si fetitelor! Cu intarziere....dar cred ca se accepta.
Aly nu ma supar...ma bucur ca esti asa hotarata asupra dietei!
Eu sunt un pic obosita, dar sper sa-mi revin repede.
A fost super la cabana! Vremea n-a prea tinut cu noi, dar ne-am distrat. Am "invatat" si eu sa arunc cu sageti la tinta, am jucat biliard la greu, dar de masa de ping pong nu m-am apropiat! Nu ma atragea deloc. La capitolul mancare...majoritatea meselor contineau carne! Cred ca Aly trebuia sa fie pe acolo. Va dati seama ca sub nici o forma nu puteam tine dieta. Fructe nu aveam, apa...era de fantana si mie nu-mi place, asa ca n-am avut de ales decat sucuri. Majoritatea preferau sucurile carbogazoase, asa ca din celelalte au fost putine. Ma "bateam" cu copii pe ele! Ei furau sticle de cola (aveam doar sticle de 0,5 l) si parintii le dadeau de cappy. Concluzia este ca n-am avut de ales decat sa scot acidul din fanta sau sprite. Nici macar nu se mai putea pune problema de baut 2 l de lichid pe zi! Deci...sucurile si gratarul au fost la ordinea zilei.
Va imaginati ca n-am avut curaj sa ma cantaresc azi! Dar mai am un hop....weekend-ul urmator la brasov si pe urma revin in forta la dieta. Imediat o sa incerc sa atasez si niste poze de la cabana!

Va pup si...o zi buna!

Noi doi...

Mergi la inceput

buna dimineaza fetizele...care vrea o cafeluza?..bine te-ai intors isuca,asa este in weekenduri,si mai ales cind esti departe de casa,cam greu sa stai la dieta,o sa ai timp sa-ti revii in forze..cu mucenicii cum a-ti stat gagicuzelor?..eu am fost pe ei,si azi dimineaza s-au asezat pe cintar cu mine,eu le ziceam sa ma lase singura sa vad cit cintaresc,dar ei nu si nuasa ca va imaginati ca-mi arata cintaru mai mult..sa speram miercuri ca va arata mai bine,de nu porcusoru e pe aproape.va doresc o zi buna,si sa nu va omoriti prea tare cu muncitu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

neatza la fetitze....intru si eu 2 minute doar sa va salut si fug ca la 10 si 15 minute am programare la endo si nutritionist........so,dupa ce ma intorc va spun ce mi-a recomandat......daca o fi ceva interesant.....va pupacesc si aveti grija la ce bagati in gura......ca a venit isuca cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

neatzaaaa!

mi-e si rusine sa va scriu dupa ce in weekend am bagat in mine ca intr-un spital ; si frigiderul inca "geme" de nepermise.

Silvana, eu incep iar de lunea viitoare, dar daca esti hotarata sa stii ca nu te lasam fara sustinere

Isa, ma bucur ca a fost faina iesirea; e greu sa tii regim cand lumea in jurul tau mananca tot felul de chestii.

Offf, ce greu mi-au picat toate chestiile de le-am mancat... am scapat efectiv ca vacutza in porumb ; sunt foarte mahnita si dezamagita de mine...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by a_alinta

azi, portocale, fructe , ananas, cantalupe si pepene galben si o cafea
mai pe la 2 voi manca rosii cu castraveti si poate niste morcov...
iar diseara voi gati niste fasole verde cu rosii si ciuperci cu ardei gras... si bineinteles apa...
pot sa spun ca pana acum sunt ok
am uitat sa zic ca am ales varianta scurta care se va termina pe 13 aprilie, pentru ca pe 14 aprilie e ziua mea!
va pup si tin aproape!

alina

Eu citesc pe rind si sa raspund ca sa nu uit:
NU E PERMIS nici rosu si nici galben, ca face parte din dulceturi, la fel nu se permite struguri, pere si banane.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput