Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ligeea, si la noi e identic, numa ca invers, tata pasaport expirat:)
mie la urgenta mi-au facut in 2 ore pasaportul, in luna mai acuma:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, l-am culcat ca era obosit si de aceea plangea.

Adimercedes si Betty, voi ma intrebati de Angelcare. Nu ni l-a trimis cine trebuie, a cumparat azi sotul meu din Germania.

Ligeea, sa le luam pe rand:
- parafango am facut, si fango, si parargil si electro. Nu acum, anul trecut. Da, da rezultate, dar nu miraculos. Trebuie si usoara dieta, multe multe lichide, si 3 sedinte pe saptamana. Eu am avut la propriul salon, cel falimentar. E f bun pentru celulita si topirea grasimilor, insa nu suficient pentru partea de tonus. Pentru tonus muscular ai nevoie si de electro sau de sport. Pentru ca degeaba topesti grasimile, este bine sa si remodelezi cu sport.
- Voinea mai are doar 2 saloane dupa ce a divortat si i le-a luat barbata-sau pe celelalte. Il mai are pe cel din Londra si pe cel din satul francez. Eu mergeam mai demult la cel din Londra, acum am mers la cel din satul francez ca e mai aproape de mine. Tuns, coafat, spalat si suvite m-a costat 2.8 milioane fara bacsis. Dar a meritat. Tot acolo m-am coafat si pentru botez. Acolo ma duc numai pentru chestii importante, vopsitul nu e asa des, asa ca merita mers. Pentru coafat de zi cu zi e sapa de lemn. Ii gasesti pe site, da o cautare dupa Geta Voinea
- nu sunt eu lamurita ce vrei cu pasaportul. Copilul trebuie trecut macar pe pasaportul unui parinte, evident ca numai daca merge acel parinte poti iesi cu el. Ca sa il treci pe pasaport trebuie actele obisnuite, poze si lui (pe Alex am tinut-o atarnata in aer de subsori ca sa o pozam la cateva luni) si acordul dat in fata notarului de la celalalt parinte ca e de acord sa il treci pe pasaport. Daca iese numai un parinte cu bebe, trebuie iar acordul parintelui celuilalt pentru fiecare iesire, chiar daca este trecut pe pasaport.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Hai sa va zic repede cu pasapoartele: intr-adevar, ca sa se faca pasaport piciului sau picei, trebuie sa fie prezenti ambii parinti sa dea cu semnatura ca sunt de acord fie sa i se faca pasaport individual, fie sa fie trecut in pasaportul unuia dintre parinti (na ce exprimare si la mine, "fie sa fie"). Daca pasaportul e expirat, se cheama ca nu ai! Pasapoartele se fac si la urgenta, cum a zis Sabina, poate dura doar 2 ore, daca sunt baieti de treaba.
Dupa ce faza cu pasaportul e rezolvata, daca piciul/picea calatoresc doar cu unul dintre parinti, trebuie imputernicire din partea celuilalt parinte (cel ce nu insoteste copilul) ca e de acord ca acesta sa mearga doar cu consortul/consoarta. Antentie pt. fetele din strainatate: nu iti cer astia de aici cand pleci nicio hartoaga stupida de genul asta, dar romanii iti cer, asa incat daca nu o ai, nu mai poti scoate copilul din Romania, desi practic tu ai vrea sa-l duci inapoi la casa lui.
A treia hartoaga ce se cere mai nou e cazierul judiciar al parintelui ce calatoreste cu bebe. Cel putin asa i-a trebuit surorii mele acum in octombrie, cica sa nu cumva sa duca copilul la cersit in strainatate (si cica e din cauza tiganilor). Mi-e neclar cum e cu cei/cele ce locuiesc in stainatate cum e faza cu cazierul.
Asa incat, Carpatino, ai grija de mergi cu Ioana in tara fara taticul ei!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am revenit si noi. Am luat un costumas ca al Mariei de Luy, doar ca e cu jacheta rosie, un body alb cu reni pe el ca sa i-l dau pe sub jachetica. Am gasit si catelul vorbitor si ne distram cu el acum.
Maria, asa e, ne imbracam de la 6-9 luni, deci mai gasesti de cumparat
Luy, si eu iau Exluton si nu am observat nici un efect advers.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Rox ce model ti-a luat? Tot 201?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uitati ce am luat cadou de la Miniblu www.crazytoys.ro/jucarii/Pentru-patut-si-deplasare-26/Winnie-the-Pooh-129/Tomy-94/810/Lampa-de-veghe-Winnie-the-Pooh.html" target="_blank">http://www.crazytoys.ro/jucarii/Pentru-patut-si-deplasare-26/Winnie-the-Pooh-129/Tomy-94/810/Lampa-de-veghe-Winnie-the-Pooh.html

Numai ca am luat super teapa, pe site aici scrie 134 RON si eu am dat 205 RON la Miniblu.

Betty, habar nu am ce model a luat, cred ca din 300 pentru ca al meu nu stia de 201. El a plecat cu pozele de site din Germania.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/15923681@N07/2068195627/in/photostream/

poze noi

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Nu am mai intrat de mult sa va citesc, desi imi sunteti atit de dragi...imi place ca s-a legat asa o prietenie intre voi...sincer va invidiez!pacat ca nu sunt asa de vorbareata ca voi,ca m-as fi bagat si eu.Felicitari Maria,ai intrat in forta,si ai fost foarte bine primita!.Citind despre "pb.mov",Roxana,ma gindeam ca poate ar fi bine sa mergi la un control mai amanuntit pt ca fisurile nu sunt bune ,ele intretinind locul deosebit de sensibil acolo...uneori o alta interventie face mai bine decit niste unguente sau supozitoare!Sper sa nu te superi ca am intervenit tocmai pt treaba asta,si sunt putin in afara sb.

Betty,am urmarit pe unde am putut sb.legate de Sebastian,si am donat si noi simbata seara dupa toate telefoanele posibile:orange,vodafone.Oricum toata familia este intoarsa mai ales dupa ce am aflat de fetita Teodora,fetita Lianei stanciu,si parca vestile proaste nu se mai termina...Fereasca-ne DD pe toti de astfel de nenorociri!!!!Si acum pe romantica ,la supravietuitorii,a fost tatal lui Sebastian invitat,si ti se rupe ,efectiv ,sufletul sa-l auzi vorbind...

Imi pare rau ca nu stiu sa intru pe mail-ul comun sa ii pun si eu Andreiutului,melodiile lasate de Annisia ,dar poate ma invatati voi...

Pup toate fetele si le doresc spor la cumparaturi.Aaaaa,cornite de ren i-am luat si eu lui Andrei din Metro,iar anul trecut am gasit la Carrefour un costumas de catifea rosie pe care scria "My first Christmas"si bonetica cu cornite de ren tot din catifea, era costumas!Un ingeras nu alta ...

Mergi la inceput

Rox f tare lampa...dar nu stiu daca Mario reactioneaza...asa este si caruselul si el nu se uita pe pereti dupa luminitze...poate asta este mai puternica....
Eu i-am luat catelul si multa alte cadouri in ultima saptamana..la el a venit Craciunul si Mos Niculae mai devreme

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

cu pasaportul e cam asa -e posibil sa trebuiasca sa merg pana in germania dar nu mai am pasaport. asta-vara and am fost in austrian l a analize tot expirat era , dar m-au legitimat cu bi. noi aveam primul copil trecut pe ambele pasapoarte, dAR ACUM DACA SE IESE S FARA PASAPORT, UNDE-L TREC pe asta mic , ca nu vreau sa-l intarc deci il iau cu mine ?

Mergi la inceput