Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
ligeea spune:
rox, super tare sa ai propriul cabinet de cosmetica , e ca si cum ar avea un copil magazinul sau de dulciuri .
betty78 spune:
BarOana cred orice mamica o fost impresionata de povestea lui Sebastian si a Teodorei. Ma bucur ca ai donat si tu, mai ales ca am facut-o pentru copii nostri.
O sa te ajute fetele sa downloadezi cantecele ....
Sim poti tu sa updaezi profilul lui greieras? pagina 6 Merci
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
quote:FERICIT-O! SA-L STAPANESTI SANATOASA!EU MA ROG DE DOCTOEUL MEU SA-MI PUNA UNUL DE CAND AM NASCUT ,DAR DEGEABA
Originally posted by carpatina
Fost-am si eu la control azi.. Cica sunt bine.. si ca ce daca nu mi-a venit ciclul inca..
Ca cica sa ma apuc de pastile.. eu zic ca parca nu as vrea pastile.
"Atunci ce facem?" zice el.. de parca ar fi fost sa facem ceva impreuna.
"Alta solutie imi recomandati?" zic eu.
"Da, sterilet.."
"Bine, zic, atunci sterilet".
"OK, hai pe masa".. ma indeamna dansul.
Eu ma sui crezand ca e obisnuitul control... Si il vad pe el cu steriletul in mana... Fac ochii mari si zic: "Il punem acum?"
"Pai cand?"
Si uite asa sunt fericita posesoare a unui sterilet..de Ioana (27.09.2007)
.LA NOI IN TGV SE MONTEAZA STERILETUL DUPA 6 LUNI INTR-UN CAZ FERICIT ,CEL MAI SIGUR DUPA UN AN.ASA CA PE MINE DACA MA INVITA DOMN DOCTOR PE MASA ...LA 2 LUNI DUPA NASCARE ,ERA O TREABA ,DAR MA INDOAP CU PASTILE POATE MA FAC CAT CASA POPORULUI

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Am revenit si noi. Am luat un costumas ca al Mariei de Luy, doar ca e cu jacheta rosie, un body alb cu reni pe el ca sa i-l dau pe sub jachetica. Am gasit si catelul vorbitor si ne distram cu el acum.
Maria, asa e, ne imbracam de la 6-9 luni, deci mai gasesti de cumparat
Luy, si eu iau Exluton si nu am observat nici un efect advers.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
M-AM LINISTIT !BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Roxana_G spune:
Betty, Andrei e innebunit dupa lumini si Tv, numai ca nu il las eu. Ma gandeam ca o sa ii placa.
BarOana, nu ma supar, si eu as vrea sa gasesc o solutie pentru problema mov. Dar e asa penibil sa merg la control.
Ligeea, cu copilul nu poti iesi numai cu buletinul.
Nu e cool sa ai propriul salon, nu ai timp de el, nu ai timp de tine. Eu l-am avut cand si lucram, ca era ca un hobby si speranta de a scapa de postura de angajat, dar nu a mers asa. Insa o perioada a fost ok. Seara chiar era clientela, si cum eu nu aveam timp decat atunci nu prea apucam sa fac nimic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Betty, ce mare e Mario! Si scumpic. Alex ma tot intreaba daca e fratiorul iubitului ei de la gradi ca seamana cu el (il cheama stefan). Cand i-am zis ca nu, a zis convinsa "aaa, e el cand era mic".
De unde e salteluta aia colorata, ce marca este?
Rox ,
Poze
ligeea spune:
scuza-ma roxana , nu m-am gandit , probabil e ca si la mama - e medic dar n-are niciodata n-are nici macar o aspirina in casa , cand e racita atunci merge la farmacie .
Astazi , probabil ca sa compenseze ca m-a sculat de la 5 , am avut un bebe de exceptie - a mancat si a dormit
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Azi sunt facuta din intrebari-aveti idee cum se iese acum cu copilul din tara
date -mama fara pasaport ( expirat )
tata cu pasaport , copil 2 luni ?
ligeea
nu iti trebe numaidecat pasaport sa iesi din tara,poti circula la fel de frumos si cu buletinul,la bebe trebe numaidecat pasaport.
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Uitati ce am luat cadou de la Miniblu www.crazytoys.ro/jucarii/Pentru-patut-si-deplasare-26/Winnie-the-Pooh-129/Tomy-94/810/Lampa-de-veghe-Winnie-the-Pooh.html" target="_blank">http://www.crazytoys.ro/jucarii/Pentru-patut-si-deplasare-26/Winnie-the-Pooh-129/Tomy-94/810/Lampa-de-veghe-Winnie-the-Pooh.html
Numai ca am luat super teapa, pe site aici scrie 134 RON si eu am dat 205 RON la Miniblu.
Betty, habar nu am ce model a luat, cred ca din 300 pentru ca al meu nu stia de 201. El a plecat cu pozele de site din Germania.
Rox ,
Poze
exact asa i-am cumparat si eu la fata roxana,ii place tare ca lumineaza pe tavan si atat se uita si rade la pohh
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici