Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nenicaaaaa, ce de ati mai scriiiis. Nici nu apuc sa citesc, si asa sunt capsata ca am avut o zi proasta. Am facut 3 ore pana in Pta Victoriei, blocaj pe DN1, blocaj si in centru din pricina repetitiei pentru ziua nationala. Asa ca m-am dat jos din masina si am facut jogging jumatate de ora, am transpirat ca naiba si m-a luat curentul. Am ajuns cu o ora intarziere si nu m-au mai primit, pana la urma pentru ca era fara 10 mi-a facut doar inghinalul si m-a dat imediat afara, desi nu ii venise prgramarea urmatoare. Nu am inteles de ce, e o tipa careia ii las mereu 2-3 sute de mii, nu doar 10% acolo. In fine..

Buun, plec iar pe jos sa caut un salon, ala la care voiam se desfiintase. In fine gasesc altul si ma cheama la 12. Ma plimb vreo 40 de min - aici a fost ok ca am cumparat body dragute de la Piciul si nadragi de casa pentru musiu, si am luat de la Miniblu un proiector mai sofisticat, pe acelasi principiu ca steluta luata de Prisi ( super ideeee). Postez mai incolo ca sa vedeti ce si cum, ca acum e musiu nervos. Nici nu stiu cum sa mai fac cu mesele lui.

Asaaa, ajung la 12 la epilat si pe langa ca imi vorbeste pe un ton nesimtit zic eu, imi comunica ca e prea scurt firul si nu ma poate rezolva. In conditiile in care ma sunase si al meu ca nu isi gasise pardesiul dimineata si cum in Germania era viscol, si-a luat geaca - iar eu exact asta ii luasem de ziua lui, deci s-a dus naiba si cadoul, mai era putin si plangeam, de fapt cand m-am intors pe burta am scapat cateva lacrimi. Ideea e ca m-a rezolvat tanti pana la urma ca am zis ca nu ma intereseaza, eu platesc, sa ma faca asa. Nu va spun ca a tras cu nervi de m-a depielificat mai degraba.

Plec de acolo spre Iancului ca sa depun actele pentru cazier judiciar. Zic sa iau metroul, ca sa nu mai fie nebunia cu masina. Si coana tocmai invatata cu fundul il Q7 coboara la metrou...care nu venise de juma de ora, nici nu mai era loc sa stai in statie. Nu va zic cum am reusit sa ma urc si sa ajung moarta coapta la destinatie. Macar cu cazierul am rezolvat. Ala judiciar, ca la cel fiscal am ajuns la 13.15 si culmea aia de la administratie au pauza 2 ore de la 13 la 15.

Deci cam asta la mine. Mi-am revenit acum si ma amuz copios de noile "comentarii" ale lui Andrei: "ghighighi" "nghin", "aleiale" si "aieaie" si "memameee" si "leee" si "annaaaaa". Acum tipa deja nervos "annaaaa". Pe mine nu ma cheama Ana, sa ma simt ?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

uufffff, imi amintesc si eu o zi de genul asta, atunci cand m-am dus sa imi fac manichiura si am ajuns la alt salon si multe altele.
Imi pare tare rau....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Vin si eu cu o intrebare -pentru ..blonde

Eu am fost vopsita blond -cendre ( suvite ) dar ma bate gandul ca tot am radacini ca muma padurii -nu m-am vopsit cat am fost gravida -sa-mi revolutionez pdoaba ( vorba vine ) capilara
Nu vreau chiar ,,viva la revolucion -am fost o data si portocalie ca nu a iesit culoarea care trebuia dra ideea e
Stiti vre-un coafor care sa se uite si la tine ca om nu ca la pom ?
sa-mi dea ceva idei si sa si iasa ideile pe care si le sustin ?

Kriss , eu ii mai dau si o biba , 2 de lapte praf , am momente in care daca il punla san suge si apoi se enerveaza ca nu prea iese ,,cu jet asa ca il recompsnsez

Am mai patit o belea-ala mic nu vrea sa mai suga decat cu chestii de-ale apuse la san de silicon -am avut probleme vre-o cateva zile si de atunci daca ii dau sa suga fara intoarce capul si urla dar nu suge . N-am vazut nici un efect secundar ca-mi pun ,,silicoane si parca nu mai are asa colici de cand suge asa .
Partea proasta e cu sterilizatul .

Asta mic nu gangureste neam , doar se-ncrunta viforos cand face caca si urla cand ii e foame . Ridica si el caposrul daca il pun pe burtica dar nu poae sa-l tina mult timp , si cam atat , n-are multe ,,talente .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

BUnaziua dragele mele,imi cer scuze ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi,de fapt am impresia ca nu mai reusesc sa fac nimic.Azi am fost la primarie pt depunere acte CIC,dar au uitat astia de la munca sa imi treaca data la care se implinesc cele 42 zile de lauzie.
Eu am avut prenatal dupa 23.07.2007 pana cand am nascut,pe 02.10.2007.Ii mai ramasesera 53 zile dupa nastere,acum as vrea sa stiu care sunt cele 42 de lauzie,cele imediat dupa nastere sau cele dupa ce s-au terminat si cele de prenatal.Si inca ceva cele care stati in sect 3,si ati luat alocatiile pt copii,(alocatia de sta),ati luat si pe luna in care ati nascut copilul???Ca eu am inteles ca nu se da pe luna in care este nascut bb.Si deci prima de nastere ar fi ca si alocatia din luna nasterii copilului!!!Lamuriti-ma si pe mine ca tare sunt in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor de astazi sa cresteti mari si voiosi si voinici!

Andries, al meu a stat cu mama azi, cu taica-sau duminica si ieri si vineri l-am luat cu mine la cumparaturi. Iau scoica si o pun pe cosul de cumparaturi.

Yaia, felicitari pentru vesti bune. Te si apuci de abdomene?

Gabriela, nu au cusut aia aiurea. Asa e prima data, in plus daca alaptezi cred ca nici lubrifierea nu e tocmai ok. Eu dupa Alex am zis ca sunt virgina, acum insa a fost chiar ok. Dar m-a taiat fix pe cusatura veche si nu am mai avut senzatia aia ca s-a schimbat conformatia ca prima data.

Sabina, nu te ocoleam draguta, chiar voiam sa iti aduc hainele promise. Numai ca mama se grabea si trebuia sa ajung acasa pana in 3, eram super nervoasa si am ramas si fara baterie. Dar vin luni sa ridic hartoaga (de fapt e gata de vineri dar nu pot eu vineri sa merg). Ne vedem luni. Recunosti ca am dreptate cu suncile Mosului?

[Luy], imi pare rau ca era sa trezesti printesa, dar ma bucur ca macar te-am inveselit. De iesit nu mai ies nicaieri saptamana asta, ramane pe saptamana viitoare sa rezolv ce mai am.

Carpatina, te rog sa imi spui cum fu operatiunea de montaj sterilet, de care pusesi si daca a durut. Mie mi-a zis sa imi fac analizele intai, insa nu am timp saptamana asta. Ideea era sa vedem ca totul e ok intai si abia apoi sa il monteze, pana la ciclul urmator.

Betty, pai sa stii ca exact la tine m-am gandit azi. Cum te-ai necajit tu atunci, si cu cumparaturile, si cu tot.

Ligeea, eu am fost la Geta Voinea si a fost asa cum vrei tu. Mi-au dat sugestii si chiar a fost bine. Dar e salon de fitze, si costa muuuuuult. Mie mi-au facut 2 tipuri de suvite. Blonde ca sa il deschida la radacina - dar au iesit cam spalacite, a zis ca data viitoare le facem mai roscatele - si satene ca sa fie contrastul pe varfurile blonde.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Betty, vazut bebe Mario haios si expresiv. Si maaare.

Va pup ca Andrei e foarte foarte suparat, plange de la 2 mai mereu, nu stiu ce are. L-am schimbat, l-am plimbat, l-am hranit. Si acum striga "meeemeeee" deci sunt eu.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Ultima chestie, nici nu mai stiu daca am postat aseara. Am luat bilete la concertul lui Banica de pe 17 dec. Initial erau doar 3 zile, de pe 14 pe 16 decembrie, insa nu mai erau locuri. Asa ca s-au suplimentat inca 2 concerte. Ma gandeam ca poate va intereseaza.

Pupici.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cum se face programare la Geta , la care salon ai fost ? Stiu ca are vre-o 2-3 saloane deschise .zau ca nu ma mai intereseaza cat costa .
Decat sa arat ca vulpea din ,,Veronica , ... Eu am un par naspa -e moale si pisicos desi e destul de des( adica era ) .
Sper ca macar copii sa nu-mi semene ca are sotul par pentru o gradinita ( foarte des, sarmos si cret ) .
Roxana , tu ai facut impachetari si parafango ?
Eu pana acum n-am avut nevoie dar bag seama ca degeaba slabesc- am 64 de kg ( nu radeti m-am externat cu 72 )ca raman ,,dilatata mai ales la posterior .
Dupa sarbatori ma gandesc sa ma duc la hotel Parc -am auzit ca au piscina si e chiar vis-a -vis de casa mea , il iau si pe Pitic sa invete sa innoate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

BUnaziua dragele mele,imi cer scuze ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi,de fapt am impresia ca nu mai reusesc sa fac nimic.Azi am fost la primarie pt depunere acte CIC,dar au uitat astia de la munca sa imi treaca data la care se implinesc cele 42 zile de lauzie.
Eu am avut prenatal dupa 23.07.2007 pana cand am nascut,pe 02.10.2007.Ii mai ramasesera 53 zile dupa nastere,acum as vrea sa stiu care sunt cele 42 de lauzie,cele imediat dupa nastere sau cele dupa ce s-au terminat si cele de prenatal.Si inca ceva cele care stati in sect 3,si ati luat alocatiile pt copii,(alocatia de sta),ati luat si pe luna in care ati nascut copilul???Ca eu am inteles ca nu se da pe luna in care este nascut bb.Si deci prima de nastere ar fi ca si alocatia din luna nasterii copilului!!!Lamuriti-ma si pe mine ca tare sunt in ceata.

si eu am fost in aceeasi situatie....se completeaza data la care se implinesc cele 42 de zile, dar tu iti iei banutzii, dupa cele 53.
Daca aveai medical doar 42....respectai procedura normala

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Apropos de pasapoarte ... Noi i-am facut fetei certificat romanesc la Consulatul Rom din Bonn, pe baza actelor de nastere de la spital. Partea buna e ca i-au scris si CNP-ul pe certificat.
S-au interesat ai mei in tara si actele au ajuns la Bucuresti - deci noi trebuie doar sa ne ducem sa ii facem pasaport (e posibil si la urgenta).
E necesar insa sa fie de fata ambii parinti cand se depun actele de pasaport, astfel incat sa nu existe posibilitatea ca parintii sa fie separati, si unul sa scoata copilul din tara fara consimtamantul celuilalt (sau declaratie notariala din partea parintelui care lipseste).

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Azi sunt facuta din intrebari-aveti idee cum se iese acum cu copilul din tara
date -mama fara pasaport ( expirat )
tata cu pasaport , copil 2 luni ?

Mergi la inceput