Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

fetelor, e ora 3.48 dupa ceasul de la computer si dragos e treaz si urla de la 1.10. daca era o slujba obisnuita, cred ca mi-as fi dat demisia.

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata
Roxanici-pupam si noi Raresu vorbaret.M-am topit si in filmuletul in care ne citea el despre fructe!Apropos avem si noi cartea aceea dar mai repede ne place cea cu animalutze

Ellamiss-am vizionat albumul tau si tare mi-a placut.Superba familie!Insa ce mi-a placut f mult a fost camera piticului.As dormi eu in ea.Este asa calda si placuta.Bravo voua! Aaaaaaaaa !! Sa nu uit! Imi place lustra(aplica)! De unde ati luat-o? Am stat o gramada sa o admir!!!Concluzia? Vreau si euuuuu una!!!! Cat despre Eduard mie chiar nu-mi pare gras.Este mai voinic dar nu gras!

Biki-pe unde esti?

Iunita-Stii care este cartea mea de bucate pt Ana? Ruzabuburuza!!!! Saru' mana mult pentru retzete.Am vazut ca ai mai adaugat!Multumim mult!!

Paxela-am inteles ca puiul tau e bine si ca de fapt e vorba de eroare in analize.Ce nemernici!!!Te baga in pamant astia cu analizele lor!!! Ai vazut rugaciunile noastre? Au ajuns acolounde trebuie!!! Cum ramane cu prajitura promisa??

Ma duc ca plange!!! Mai revin

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Asa......copil culcat.... deci continuam....

In primul rand pupam puisorii care au mai implinit o lunitza si le dorim multa sanatate!

Lumi_mag-maine este ziua ta! Primesti de la mine un pupic in avans? Iar maine....decontam pupicul cu restul buchetului de pupici(hai ca am facut si contabilitate)

amma-vizionat poze cu Lucas !!!! Frumos copil!!!Si ce ochi are!(sunt verzi?)M-a distrat nasul lui rosu.Ana asa il are tot timpul(adora sa si-l frece de plasa de la tarc)Pupacim si noi pe Lucas

Crina_mio-bestiala poza de la masa! Dar ce mi-a placut cel mai tare este satisfactia din privirea ei! Cred ca nici nu poti sa te superi prea tare!!!

carmen 94-nu te necaji! eu am o prietena care doar cu asta se ocupa de cate ori ma suna.La inceput m-am enervat dar acum m-am obisnuit.Nimic din ce fac eu nu este bine.Nu ezita niciodata sa -si dea cu parerea.Ma oboseste grozav!Dar...buna ,rea asta e prietena mea!!!(are un suflet tare bun si ii iert multe)

gabdyd-de ce o necajesti pe julia?(glumesc)Daca nu vrea ea!Doamne cata personalitate are!(si tu cata rabdare!! )Si sa nu uit!Transmite-i mamaei tale felicitarile mele! Cata vointza! Daca reuseste sa se lase de fumat anunta-ma ,o sa incerc si eu metoda!

elyanne-de mult ma tin sa te intreb ceva! Cum reusesti sa-i adormi pe amandoi.Eu am unu si simt ca-mi iau campii!!Nu se trezesc unul pe celalalt?Ana le transmite multi pupicei(rade cand vede pozele lor)

Tzuna-nu ai sughitzat aseara? Te-am pomenit.Pentru prima data Ana mi-a vomat in jet .Am crezut ca pica cerul pe mine.Imediat mi-a zburat gandul la tine! Abia aseara am reusit sa-mi dau seama ce este in sufletul tau!Felicitari Mariucai papacioase si vesele.Si ana ma zapaceste de cateva nopti ! Si eu sunt nauca!

ddana-m-am distrat copios cu spalatul pampersului.Esti mai tare ca mine.Eu am reusit sa-mi spal tampoanele de sani.Macar a putut fi recuperat?

Daca am uitat pe cineva imi cre scuze!Va pup si va doresc o zi buna si linistita!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

quote:
Originally posted by madybulancea

fetele cand se da la bebei spanac,conopida,broccoli,sfecla rosie si cum????

La cadouri nici nu vreau sa ma gandesc,k noi suntem multi tareeee.....oricum lu razvanu jucarii,iar la ceilalti habar nu am...doar oricum tre sa ne pregatim cu buget...facem economii

Va

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

poate imi raspunde cineva....

si acum pun poze cu puiu meu la 6 luni...incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2064112240101726224GtvsgF

vIZIONARE PLACUTA....
ARE CINEVA FACUTA CAFEAUA? CA NU MAI POCIII...

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

AAAA....MIHAEL@ ERA VORBA DE MIHAELAAA,SCUZA-MA...

LA MULTI ANIq!

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Am intrat si noi in randul lumii! Mi-a cazut copila din pat!
mai spuneti-mi o data ce v-a zis voua medicul sa urmariti, in caz ca apare vreo pb?
Revin, ca sunt suparata tare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

loradin ii pun in patuturi si ii lasa sa se defasoare... daca's f. obsiti adorm instant... daca nu, se mai joaca un pic si adorm in maxim juma' de ora...
Nu se scoala unul pe celalalt.. .de-asat mi-era frica cand erau in burtik... Daca le e somn, dorm si daca celalalt urla f. tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

De jumatate de ora stau la un mesaj, mi-am baut si cafeaua intre timp iar acum mata plange, nu mai pot sta. Pupici la tot stupul, sa aveti o zi buna, cu bebei mancaciosi si neplangaciosi!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!
mady,eu te invit la cafea. Dar esti asa departe...

Fetelor, azi dimineata nu m-am putut trezi. Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa ma sune bona ca nu-i descuiasem usa...Cizma am fost! Daca ma vedeati cum am plecat imbracandu-ma pe scari...cred ca imi iau un medical sa mai stau si pe acasa ca sunt cam obosita.

In alta ordine de idei, sunt si nervoasa in ultima perioada. acum am o pata pe astia de la Radet! Isi bat joc de noi! administrator varza, locatari in bloc de rahat! Ba nu-i apa calda, ba opresc caldura, ba-i apa fiarta da e rosie...aseara am sunat la dispecerat si am facut un tambalau, mama, mama. m-am saturat sa incalezesc oalele cu apa sa-i fac baie lui Luca! Innebunesc!Dar nu fac altceva decat sa-mi tocesc nervii ca ii doare in cot pe 'mnealor!

ddana, m-ai distrat cu pamparsul tau! Si soacra-mea a spalat unul dar asa a vrut, ca sa-l pastreze ca era primul pampers al lui Luca schimbat in casa ei! Maaaaaare dragoste, maaaaaaare!

O zi buna!

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

GABDYD nu trebuie sa vomite dupa ce a cazut,sa nu fie molesita,deprimata,tre sa se comporte normal...iar asta timp de 2 zile...eu asa stiu!!!pupici si lasa ca nu va fi ultima cazatura!!!

Poze Razvanelu

Mergi la inceput